Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İnsanı yalnızlığa iten tek zevk tutkudur. ...
Hayaller ile Gerçekler Hep Yarış Içindedir. Hayaller Hep Önde Gider Ama. Her Zaman Gerçekler Kazanır.
Hepimiz hayatin kisaligindan söz ederiz de, bos gecen zamanimizi
nasil kullanacagimizi bilmeyiz
Benim Dostum Odur ki Hadi Ölüme Gidiyoruz Dediğimde Neden Diyen Değil Ne Zaman Diyendir.
Ciğerlerim acı tadar, duman misali uçuşan.
Söylesene be fani ölenin hangisi kötü anıldı. ...
Hangi güzel şey hayatımda kaldı ki benim sen kalasın?
Bağımlıymışım, bu sigara içimi yaktı adım adım.
Bu hayatta geriye kalan tek şansınız yaşamaktır. ...
Kim sevdi seni benim kadar istemem selamını artık yalnızım aldım yolumu anladın mı üzülmeye degmez 1 kahpeymişsin bunu geç anladım gözlerim dolu yeni 1 ufka yelken açtım
Kucuk seylere gereginden cok onem verenler , elinden buyuk is gelmeyenlerdir
"Bazı insanlar söyleyeceği çok şey varken susar. Çünkü anlayanı yoktur. Bilir.."
"Aklıma gelme diye dinleyemediğim şarkılar var benim."
"Karın ortasında donmak üzeresin. Uyumak tatlı geliyor; ama sen öldüğünün farkında bile değilsin"
"Aslında insanlar, bazen suçlu olduklarını kabullendikleri için değil; sadece karşıdaki sussun diye özür diler."
"Kim demiş aşk uğruna ölmek zor? Uğruna ölünecek aşk bulmak zor".
Mutlu mu olmak istiyorsun? Kimseden bir şey bekleme .
"Ne kadar acıdır insanın teselliyi içkide sigarada araması. Çok mu zor elini semaya kaldırıp Rabbine yalvarması?"
Tüm anneler hep tanımadıklarına güvenme der, yoksa kötü olur sonu. "Düşünüyorum da tanıdıklarımıza güvendikte ne oldu!"
Bi insanı unutabilirsin, bi insanın sana neler yaptığınıda unutabilirsin; ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın