Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SLM... EMEKLERİNİZE SAGLİK.. çok tskler mümkünse Çeşitli renklerde Dilemin , ÖM€R B€RKAY SiZLERLE , ve radyomuz için 7- nolu radyo nikinden... Radyo Aksam Sefasi Dostlugun ve kardesligin birlestigi tek mekan yazarsanız sevindirirsiniz emeklerinize saglık simdiden tskler
ISOM, ABI BUNU GÖRÜN INSALLAH

DJ KÖYLÜ GÜZEL! DJ suskunprenses sizlerle aksaraylimmfm hosgeldiniz PEMBE OLSUN bitanesi
emeklerinize saglik bana Günesim YAZISINI RENGLI YAZMA IMKANINIZ OLURSA SEVINIRIM SIMDI TSKLER EDERIM SIMDILIK
selam kolay gelsin size yine iki dj adı yazmanızı rica ediyorum zahmet olmazsa koyu mavi dj £rT@N ve sarı dj ALiKemaL mümkünse

cok tesekkür ediyorummm süper olmuslar hakkınızı helal edin

:up:
slm isom iki baslikta istemisim ondanmi yazmdiniz onura söyledim kusura bakmayin diye hata yapmisik
tsk ediyrum abi emeğine saglik çok güzel olmus yazilar rica etsem
DJ ((_U.M.U.T_))
&~ARABEKS ŞÖLENİ~&
Damarcılar Kralı
Dj Umut Sizlerle
www.mimozafm.somee.com
yazabilirmisin rica etsem şöle cafcafli ve canli renklerde olursa iii olur
ISOM, allah razi olsun abicgim eline saglik... cok sgaol super olmus
emegine yüregine saglik abimm cok güzel olmuslar cok tesekkürler abimm :sevgi: :sevgi:
Rica ettsem
Dj_CaNaN_Sizlerle
Dj_HanDan_Sizlerle
Surgun_Sevda_Fm'e
Hosgeldinz
yaparmisni rica ettsem cok tskler simdiden
pembe
beyaz
kirmizi
renklerden rica ettsem cok mu olurum acaba ?? :mucuk: :blush2:
abimm bir ricam daha olacak sizden DJ HÜZÜN yazarmisiniz degisik sekillerde ve renklerde simdiden tskler abimm emegine yüregine saglik
:thx: :thx:
ISOM,
bukadar emeği herkes sabırla vermez teşekkür ederiz
AllaTurkaa adına
rica etsem dj*asklarin*enguzeli* yazarmisin degisik renklerde sekillerde bi kactane ve *SAMSUNLU_AYSUN* yaparsaniz memnun olurum...
YAGMUR*DAMLASI DEGISIK RENKLERDE VE SEKILLERDE..
A
G
M
U
R
*
D
A
M
L
A
S