Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Özel mesaj gönder

381

Sunday, 24.06.2007, 16:32

ya ben yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuzzzz

delal

Acemi

• Özel mesaj gönder

382

Monday, 25.06.2007, 19:49

herkese merhaba dilerim iyisniz arkdaşlar yardım edermisiniz hangi programla temayı yapıyorzu yada nasıl fcp dosyasına döştürüyporuz şimdiden ilgileriniz için teşekürler

Aylion

Orta Düzey

• "Aylion" bir kadın

• Özel mesaj gönder

383

Monday, 25.06.2007, 19:52

delal, buna --> http://www.allaturkaa.de/orion/search.php bir sor,
eminim cevap verecektir ;)

• Özel mesaj gönder

384

Wednesday, 27.06.2007, 16:54

Re: Yeni Tema nasil yüklenir

[tskkkkkkkkk ellerinize saglik :D

rast

Acemi

• Özel mesaj gönder

385

Thursday, 28.06.2007, 13:35

Tşkler Usta

ARZUC

Acemi

• Özel mesaj gönder

386

Friday, 29.06.2007, 00:41

yardım

merhaba indırdığım temaları radyoya alamıyorum çunku tema gorunmuyor vorld pad belgesi olarak gözukuyor fcp olarak gorunmuyor fcp ye tekrar nasıl donuşur yardımm plssss..

• "AllaTurkaa" bir erkek
  • Konuyu başlatan "AllaTurkaa"

• 1001
  • Özel mesaj gönder

387

Friday, 29.06.2007, 01:16

@arzuc

benim windows almanca oldugundan eklenti olarak bir resim yükledim, umarim faydali olur. (Resmi sade üyelik girisi yapanlar görebilir)

Genelde windows tanidik kökenleri (.mp3.gif.jpg vs. vs) saklar, yani göstermez bunu görüp degistirmenin bircok imkani var.

dosyalardan birini ac, yukarda Extras tikla ve Ordneroptionen
(Türkcesi Dosya ayarlari olabilir) sec. Sonra acilan pencerede Ansichten (görünümler olabilir) tikla.
sonra listeden resimde gösterilen kancayi kaldir( Türkce" tanidik kökenleri gizle" olabilir) okeye tusluyarak islemi bitir.

simdi her belgenin kökeni görünür.
sende tema.txt yaziyorsa, bunu sag secenek ile degistir. tema.fcp yap!

islemlerini bitirdikten sonra, ayarlari eski haline getirmeyi önerrim.

birazda firca cekeyim, niye wordpad ile aciliyor?!
cevabini sen daha iyi bilirsin, .fcp belgelerini kurcalamasaydin bunlar olmazdi. windows sade tanidik kökenleri gizliyor, yani sen bunu acmak istemissin ve acmak icinde wordpad kullanmissin... :flex:
AllaTurkaa belirtilen resmi ekledi:
  • koken Kopie.gif

• Özel mesaj gönder

388

Friday, 29.06.2007, 17:03

arkadaslar ben istedigim temayi indirdim, burada yazdigi gibide preset'ten imprt'a tikladim ama bende sayfa degismedi, yine ayni kaldi
ne yapmam gerekiyor bi yardimci olabilirmisiniz?? tskler

389

Friday, 29.06.2007, 17:11

Alıntı sahibi ""28Pembe28""

arkadaslar ben istedigim temayi indirdim, burada yazdigi gibide preset'ten imprt'a tikladim ama bende sayfa degismedi, yine ayni kaldi
ne yapmam gerekiyor bi yardimci olabilirmisiniz?? tskler

import file dediktan sonra yüklemek istediğin temayı seçiyorsun. kabul ettikten sonra tema tools kutucuğuna geliyor. Oradan tıklayarak kullanabilirsin.( tabi indirdiğin temanın özelliklerinde oynamaya kalkmadıysan ;) )

• Özel mesaj gönder

390

Friday, 29.06.2007, 17:18

tamam yaptim yaptim listeyi görmemisim :hehe:

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

391

Friday, 29.06.2007, 17:26

sormadan soruma cevap buldum :) banada yardim etmis oldunuz o yüzden bi tesekkür yazayim dedim :)
demekki forumlarda gezmek ise yariyomus, aramasini bilmek lazimmis

SKYLIFE

Acemi

• Özel mesaj gönder

392

Saturday, 30.06.2007, 03:03

ELİNE SAGILIK

• Özel mesaj gönder

393

Sunday, 1.07.2007, 16:49

selam

• Özel mesaj gönder

394

Monday, 2.07.2007, 17:03

slm cok guzel bı sıte

bymurat

Acemi

• Özel mesaj gönder

395

Wednesday, 4.07.2007, 02:46

tema hazırlayan arkadaşların hepsinin ellerine sağlık
gerçek güzel seyler yapiyorlar

• Özel mesaj gönder

396

Wednesday, 4.07.2007, 23:37

walla anlatım biras karışık olmuş. ama çözdüm..

LOST37

Acemi

• Özel mesaj gönder

397

Friday, 6.07.2007, 23:41

paylasimlariniz için tesekkürler
emeklerinize saglik

menejer

Acemi

• Özel mesaj gönder

398

Saturday, 7.07.2007, 08:54

Çok güzel temalar en azından Demolarda öyle görünüyor bir sorumda vip üyeler vipten kastınız anladığım kadarıyla mesaj kotası olayı bu kotanın limiti nedir 500 den yukarıysa ben o kotayı doldurama fakat şöyle yapabiliriz ben açtığınız her hangi bir başlığa yazcağım yazıyı bir şelilde bölerek parçalayarak keleimler sayısına göre saysanız ve bunu da kotaya dahil etseniz ve ben bu kotayı bir seferde doldursam ve beni fazla yormadan zaten üç günlük hayatta bir tema yada xx bir dosya için mesaj kotasıyla uğraşmasam olmazmı yani en azından sanal alemde bir istisna yapsanız fenamı olur internet camiasında nick,im menejer aldığım rütbe ise forumların abisi gerçi siz bunu ilerideki zamanlarda anlayacaksınız
nasılmı mesleğimle alakalı olarak benim mesleğim nemi türkiyenin her yerine hatta avrupaya gidecek bazı sanatçıların menejerliğini yapmaktayım ve şu anda istanul ankara kastamonu sinop karabük çankırı vs vs illerde konserler düzenliyorum haa peki bunun size ne faydası olacak şu faydası olacak bana yapacağınız her yardım size yol su elektirik olarak dönmeyecek ama başka şekillerde dönebilir düşünün ne gibi olabilir onuda ilerideki zamanlarda açıklayacağım bakın aslında ben uzun uzun yazı yazmayı sevmem ve gördüğünüz gibi yazımı kısa tutuyorum anlayan anlamıştır diye bazı forumlarda görüyorum adam yazacağı yazıyı uzatırda uzatır ne anlar anlamam ki aslında benim gibi kısa ve öz yazsa zaten bu sanal alemde olan bir zatı muhterem sanmıyorum ki zeka düzeyi düşük olsun en azından bu tür forumlarda olanlar nedeni buralarda ğaylaşım yapılıyor ve bu paylaşımdan alınacak dosya resim haber vs vs şeyleri idrak etmek lazım yoksa al al pc ye doldur sonra windows,u formatla neyse yazıyı kısa tutayım zaten işten yeni geldim akşama yine gideceğim bunu niye yazıyorumki akşama işe gitmemin size ne faydası olacak yok ya tabi size faydası olur nasılmı onuda bir daha ki mesajımda kısaca yazarım :mucuk: :mucuk:
[schild=standard fontcolor=FF0000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Sizi Öpüyorum[/schild]

Ceren

Orta Düzey

• "Ceren" bir kadın

• Özel mesaj gönder

399

Saturday, 7.07.2007, 09:28

slm menejer, aramiza hos geldin!
VIP olabilmek icin 500 mesaj felan yazmana gerek yok :D
Bu basligi --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3409 bir oku

ayrica VIP dosyalarini ( Temalari) indire bilmek icin VIP olmana bile gerek yok. Pazar aksamlari Haftanin Radyosunu desteklemen yeterli!
Gerekli bilgi burda --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3602

• Özel mesaj gönder

400

Saturday, 7.07.2007, 22:06

ellerine sağlık