Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
... Belki sende tekrar bakınca farkedeceksindir ablam güzel emeklerin ve güzel paylaşımların için çok teşekkürler ... Cizim yada font ben butonlar daha kücük olsaydı daha güzel durudu diye düsünmüsdüm.. Demekki herkesde senin kafana takılan tema yapıyor. o zaman bir daha düsüncemizi yazmayalım böyle düsündügün icin..
Buton altı zeminin olması ve butonlarında olması gerekenden biraz daha büyük olmasının o bölümde göze çarpan bi görüntü oluşturduğunu düşündüm ... Belki sende tekrar bakınca farkedeceksindir
... Tekrardan teşekkürler ablam güzel emek ve paylaşımların için ... Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "06**ECE**" (17.04.2014, 21:10)
AMA SONUC NE OLURSA OLSUN EMEK SİZİN BU YÜZDEN BU KLAS AŞAMA İÇİN TEBRİK EDERİM AYRICA ARKADAŞIMA BİRAZ DAHA SAKİN VE ARKADAŞLARIN GÖRÜŞLERİNE DAHA ILIMAN YAKLAŞMANIZI TAVSİYE EDERİM BIRAKIN HERKES RAHATCA DÜŞÜNCESİNİ SÖYLESİN SİZ SADECE TASARIMINIZI YAPARKEN DÜŞÜNCE TARZINIZ NEYDİ ONU AÇIKLARSANIZ BENCE DAHA YAKLAŞIMCI OLURSUNUZ HERZAMAN DİYORUM ELEŞTİRELİM ELEŞTRİLELİM AMA YAPICI OLARAK YIKICI OLARAK DEĞİL HERKESE KOLAYLIKLR İLİYORUM... Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "HAZARBEY45" (18.04.2014, 00:21)