Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Doğum günün kutlu olsun abi.

doğum günün kutlu olsun atilla bey,nice mutlu yıllara ailenle birlikte inşallah..
Alaturkaa bizim ailemizin bir parçası ve Nice yeni senelerimiz hep beraber olur INS

Atilla Bey..Yeni Yaşınızda gönlünüzden gecen bütün güzelliklerin gerçekleşmesi dileğiyle Nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara...
Güzel temmninizin yanı sıra sizi bu vesile görmek gerçekten harika bir hediye oldu ve özletmiştiniz kendinizi
Yeni yaşlarımızda da kalıcı ebedi dostluklarımızla Beraber olsun INS 
Doğum günün kutlu olsun abim... Ailenle , sevdiklerin ve sevenlerinle sağlıklı ve mutlu bi hayat geçirmeni temenni ederim nice yıllara abim ...
. tüm sevenlerimiz ve sevdiklerimizle hep beraber nice iyi yıllara nasip etsin RABBIM

Doğum gününü kutlar ALLAH tan sağlıklı huzurlu yaşların olmasını dilerim. Gücün bedeninde, Aklın beyninde Huzur kalbinde olsun inşaALLAH ABİM
Huzur öyle birsey ki, aklı'da yerine getiriyor gücünüde verimli kullanmanı sağlıyor
RABBIM bu güzel dileklerini hepimiz için versin kardeşim INŞ 
İşten çıkarken yazdım net sorun yaptı, evden yazarım dedim evde de herzamanki gibi uyuyup kalmışım özür abim...
İyiki doğdun, iyiki varsın, nice yıllara abim![]()
Birbirlerimizden uzakta insanlar olsak ta gönüllerimiz hep bir eylem. Beraber üzülüp beraber sevindiğimiz bir ortamda bir aile bütünlüğünde İYİ Kİ VARIZ abisi

Dogum günün kutlu olsun Atilla abi nice mutlu yillara !
Hep beraber nice mutlu yıllarımız olsun INŞ abisi

Sevdiklerinle sevenlerinle nice mutlu senelere atilla abi
![]()
. Hepimizin neşesi eksilmeden nice yeni senelerimiz olsun INŞ abisi

Geçen seneler ömürden bir yaprak kopartıyor,Önemli olan her geçen senelerin yaşanmışlık ve dopdolu geçmesi,dilerim yeni yaşınızda herşey gönlünüzce ve güzel yaşanır.Nice Güzel Yaşlara Atilla bey.Sağlıkla yürünecek yollarınız olsun.
Evet hayat sanıldığı gibi uzun değil aksine onlarca sene aynı dün gibi
önemli olan dediğiniz gibi her yaşı, saglık neşe huzur içinde yaşamışlık olmatır. RABBIME şükürler olsun ki bana bunu verdi. RABBIM tüm sevdiklerimizi ve buradaki çatımız altındaki dostlarımıza aynı şekilde hep beraber yaşamayı nasip INS
. Dolabına bakmayı unutma