You are not logged in.

• "06**ECE**" is female
  • "06**ECE**" started this thread

Date of registration: Dec 1st 2012

• Send private message

21

Friday, May 17th 2013, 1:03pm

Güzel yorumunuz ve beğeni için teşekkür ederim ATİLLA_KY.Yüreğinize sağlık.Beğenmenize sevindim saolun.

Valla nedendir bilmiyorum ama her yaptığım çalışma bir arkadaşın çalışmasına benziyo :) İnanın hepsi kendi tasarımım :)
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

Date of registration: Dec 17th 2010

• Send private message

22

Friday, May 17th 2013, 2:56pm

Güzel yorumunuz ve beğeni için teşekkür ederim ATİLLA_KY.Yüreğinize sağlık.Beğenmenize sevindim saolun.

Valla nedendir bilmiyorum ama her yaptığım çalışma bir arkadaşın çalışmasına benziyo :) İnanın hepsi kendi tasarımım :)

Ben benzetme açısından dememiştim :) Sizi diger paylaşım yapan arkadaslar gibi takip ediyorum ilk paylaşımlarınızdan itibaren bu noktaya gelişinize kadar :thumbup: ve taktir ediyorum. Sizin gayretinizde bir başka usta'yı aklıma getirişi sizin ne kadar yetenekli ve azimli oluşunuzu göstermek açısından dı ;)
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

• "06**ECE**" is female

• Send private message

23

Friday, May 17th 2013, 4:04pm

Çok teşekkür ederim ATİLLA_KY güzel sözleriniz için tabiki usta arkadaşların çalışmalarını hatırlatmak ilerlemek çok güzel.
Benzetme açısından demediğinizi biliyorum :) .Ama daha önce bi arkadaş çalışmalarımı başka bir arkadaşın çalışmalarına benzetmiş benim temamda o arkadaşın ismi ile teşekkür etmişti :) yorumlardada belki görmüşsünüzdür yazdığım size karşı değildi kusura bakmayın aklıma o geldi o yüzden yazdım :) .Yüreğinize sağlık sizin yorumlarınıza herzaman ihtiyacımız var çok saolun :sapka:
İnsan Şeytanlaşırsa ...

• "renksizgazete" is male

Date of registration: May 4th 2012

• 1464528
  • Send private message

24

Friday, June 14th 2013, 5:00pm

Ece...Emeginize saglık paylasim icin tsk.ler

• "06**ECE**" is female

• Send private message

25

Sunday, June 16th 2013, 1:58pm

Yorumunuz için ben teşekkür ederim ATA .
Yüreğinize sağlık.
İnsan Şeytanlaşırsa ...

26

Monday, November 10th 2014, 2:06am

Emeğinize sağlik
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]