ya ben bırde temamın uzerıne baska yerden aldıgım yazıyı kaydatmak istiyorum yazıyı koyuyorum temanın uzerıne kaydetme yerine basıyorum ama kayıt olmuyo cıkıp tekrar girdigimde o yazı kaybolu olmuyo nasıl kaydedebılırım acaba baska yerden aldıgım yazıyı anlatırmısınız formu inceledim ama net bı acıklama yok anlayacagım sekılde adım anlatırsanız sevınırım
habibe, ya sen simdide burayamı yazdın bi takip et ya kaçyere yazdığını bi konuyu bitirmeden öbürüne geçtin hani radyona kimse giremiyodu noldu oldumu o problemin halloldumu bu soruya geçtin
habibe, bak sana az öncede yazdım portalrın açıkımı diye kırmızımı yesilmi infon önce onu bi söyle bize sonra ilan bölümü var ordan ilan verebilirsin
orda yapman gereken yazıcak sana oke
KIRMIZI YA DEDİMYA . AMA DINLEYICILER GIREBİLİYO YİNEDE . SIMDI NASIL İLAN VERCEM ONU ANLAT BANA NERDEN VERECEM İLNI ACIK ANLAT AMA ZATEN KAFAM KAZAN GİBİ OLDU İNANKI YA ACIK ANLATTA KAZAN OLMAKTAN CIKSIN KAFAM OLURMU KARDESIM :wallb:
habibe, kazan gibi olur tabi git dolan şimdi öbür tarafta sormuşsun nasıl ilan vercem diye ben orda açıkladım şimdi burda dövünüyon ya bide burdamı açıklayım biyerde yazıyon orasını okumadan geçiyon bi başka konuya sana yetişmek ne mümkün ya
üçtane ayrı ayrı soru sordun sorduğun sorunun o bölümde cevabına bakmadan geçiyon bide burda soruyon önce bi sorununu bitir ondan sonra diger soruna geç hayır sorduğun soru öbür tarafta sen geldin burda cevabını arıyon git verdim öbür yazdığın bölümde cevabın orda anaaaaaaaaa wayy
slm arkadaslar ben bu sitede yeniyim ,ama sunu soylemek isterim muthis bi site gercekten,aradigim hersey burda, katkisi olan tum arkadaslara cani gonulden tesekkur ederim ,,,,,,