Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

21

Monday, 29.10.2012, 14:47

ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR OLMUŞ ABLACIĞIM AMA UFACIK BİR ELEŞTİRİ YAPSAM :) KEŞKE ABLACIĞIM İLK TEMANDAKİ RESMİDE GRİLEŞTİRSEYDİN BÖYLEDE GÜZEL AMA ÖYLE YAPSAN DAHADA GÜZEL OLURDU GİBİ GELDİ BANA ;) NEYSE ODA NAZAR BONCUĞU OLSUN...ELLERİNE EMEKLERİNE SAĞLIK ABLACIĞIM PAYLAŞAN GÜZEL YÜRECİNE TEŞEKKÜRLERİMLE... :1alkis: :thumbup:

GÜLÜM ONU BENDE DÜSÜNDÜM BI KARAR VEREMEDIM RENK DEGISSEMMI DIYE SONRA BU SEKILDE DAHA HOŞ DURDUGUNA KANAAT GETIRDIM BU YUZDEN ILK BAS A ONU ALDIM
DIKKATIN VE ÖNERIN ICIN SAGOL ÖZLEMIM BU VE BENZERI ÖNERILERINI ELESTIRINI BU ABLANA YAZMAKTAN LÜTFEN CEKINME BIRBIRIMIZDEN ÖGRENECEGIMIZ OKADAR COK INCELIKLER VARKI
INAN ŞAHSEN MEMNUN OLUYORUM ABLACIM BU SEKILDEKI YORUMLARDAN SANA ÇOK TESEKÜR EDERIM YAVRUM ELINE GÖNLÜNE SAGLIK SAGOL ÖZLEMIM

22

Monday, 29.10.2012, 14:49

Elinize emeğinize sağlık çok hoş ve güzel çalışma paylaşım için teşekkür ederim Türkleydi

Tesekür ederim eylülüm güzel yorumun için sagol canım :)

23

Monday, 29.10.2012, 14:50

Emeginize saglik paylasim icin cok tskler.

Hazin yorumunuz için çok tesekür ederim sagolun :)

24

Monday, 29.10.2012, 14:59

nehirim canim güzel paylasim olmus süsmelere az style secimi konulara özen göster yani kaba sytleri zariflik dene incelik denesen diyorum temalarin harika duruyor ellerine ve yüregine saglik yüreklim paylasim icin tskler

Canım arkadasım reyhanım yazdıgın her öneri ve elestiri benım için büyük önem tasıyor
bu kız ne anlatmaya calısıyor dıye okuyordum ama anlamıyordum ne anlatmak ıstedıgını cevırıp cevırıp tema sayfamı bakıyordum kaba stıl nasıl bır stıl oluyor diye
baktıkca göremıyor farkedemıyordum inan kendım yaptıgım içinmidir bilmiyorum inan çok güzel gelıyordu temalarım derkeeeennn
sonra bana gösterdigin kibar stil nasıl oluyormus şimdi ögrendim sayende allah senden binkez razı olsun reyhanım hakkını helal et bu arkadasına canımbenım
bundan sonra bana ögretmeye çalıstıgın sekılde yapmaya çalısıcam umarım sana mahcup olmayacagım sekılde bir tema çıkarırım ustammm benım :)
şimdi bakmıyacagım artık temama anladım püfünü noktasını :D ama yapamasamda kızma be ustam çömez bu <<< işte zamanla alısırım insallah sizin gibi ustaların yaptıgı sekılde tema yapmaya :)

25

Monday, 29.10.2012, 15:02

Leydim harika bir çalışma olmuş çok beğendim ellerine emeğine paylaşımda bulunan o güzel yüreğine sağlık..

Sagol sahram cantanem benım çok tesekür ederim güzel yorumun için yüreginden öpüyorum seni :)

26

Monday, 29.10.2012, 15:05

Herzamanki gibi cok güzel olmus ablam ,
özellikle misafirler alani cok hos duruyor ,
emegine cok tesekkürler ablam ...

Allah razı olsun KaaNım özellıkle misafir alanı çok ugrastırmıstı benı
anladımkı emegıme degmiş üstad benı çok memnun ettın yorumunla çok tesekür ederim
gönlü güzel kardeşim benım

27

Monday, 29.10.2012, 15:06

paylasim icin tskler emeginize saglik

Yorumunuza tskrler zorlusevdam

28

Monday, 29.10.2012, 15:08

Emeğinize sağlık
paylaşım adına teşekkürler

Atlantic cankuşum benım çokk tesekür ederim yorumun için sagolasın :)

29

Monday, 29.10.2012, 15:12

emeginize saglık paylasım icin teskler

Yorumunuz için tesekür ederim Ankaralım

30

Monday, 29.10.2012, 15:13

Emeğinize sağlık
Paylaşım adına teşekkür ederim

Yorum yazdıgınız ve yorum adına tesekür :D

31

Monday, 29.10.2012, 15:14

Emeğinize sağlik Leydim güsel çalisma olmus paylasan yüreğinize tskkr ederim :1alkis:

Tesekür ederim zeynom beyenmene memnun oldum canım çok tesekür ederim güzel beyenı ve yorumun için :)

32

Monday, 29.10.2012, 15:48

Eline emeğine sağlık çok hoş ve güzel çalışma olmuş. :1kizçak:
Paylaşım için teşekkür ederim Türkleydim. :ksevgi: :kbravo:

33

Monday, 29.10.2012, 15:55

Bende degerlendirmen ve güzel güzel yorumların için çok tesekür ederim ablacım HARIKASIN SEN :)

34

Monday, 29.10.2012, 16:51

Güzel Paylaşımlar Adına Teşekkürler.
Elinize,Emeğinize,Yüreğinize Sağlık

• "Nisa Nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

35

Monday, 29.10.2012, 17:58

gayet basarılı bir çalışma olmuş ablam tşklerr
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

36

Monday, 29.10.2012, 19:00

Güzel Paylaşımlar Adına Teşekkürler.
Elinize,Emeğinize,Yüreğinize Sağlık

Çok tesekür ederim Carizma sagolun gönlünüze saglık

37

Monday, 29.10.2012, 19:01

gayet basarılı bir çalışma olmuş ablam tşklerr

Çok sagol güzel kalpli nisacım tesekür ederim ablacım o güzel yüregine saglık

38

Sunday, 4.11.2012, 20:12

Emeginize Ellerinize Saglık Güzel Paylasım İcin Tsk Ederim
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!

39

Monday, 8.04.2013, 23:28

Emeginize saglik paylaşım için tşkler..

40

Tuesday, 28.01.2014, 22:38

emegine saglık leydi,güzel paylasım icin tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.