1,876
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Nile
Emeğine sağlık.Paylaşım için teşekkür ettim.
ben tskr ettim iletinize bakan gözlerinize saglik
Nile
Emeğine sağlık.Paylaşım için teşekkür ettim.
tskr benden bakan gözlerinize saglik
Emeginize saglik paylasim icin tesekkürler !!
Cevap tskr
Emeğine sağlık.Paylaşım için teşekkürler
benden tskr
Nile
Emeginize saglik paylasim icin tesekkürler !!
Tskr benden bakan gözünüze saglik
EMEKLERİNİZE SAĞLIK NİLE PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM..
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..

Nile
EMEKLERİNİZE SAĞLIK NİLE PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM..
Benden tskrrrrr
Adam bakıyoda, kız pas vermiyo pek bi havalı :-P
İlerleyen çalışmalarınızda umarım birleşirler: )
Elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.
Umarimm
Adam bakıyoda, kız pas vermiyo pek bi havalı :-P
İlerleyen çalışmalarınızda umarım birleşirler: )
Elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.
tskr havasi batsin umarim sizin icin ilerki paylasimda birlestirmege calisacagim
Sevenler ayrı kalmasın, gerçi kızda pek seviyor havası yok ta.
Yine de birleşmeleri için elimizden ne geliyorsa biz de yapmaya hazırız. İhtiyar heyeti olarak arabulucu oluruz.
Süper ihtiyar
Sevenler ayrı kalmasın, gerçi kızda pek seviyor havası yok ta.
Yine de birleşmeleri için elimizden ne geliyorsa biz de yapmaya hazırız. İhtiyar heyeti olarak arabulucu oluruz.
Sevenler hep ayridirlar
kizlar hep sever insallah baska kisileri birlestiririz bir sonraki temada hemen basliyim calismaga sevgi ve saygilar
Sevenler hep ayridirlar kizlar hep sever insallah baska kisileri birlestiririz bir sonraki temada hemen basliyim calismaga sevgi ve saygilar
Ama bu olmadı şimdik yaa.
Kızlar hep severmiş te, erkekler sevmezmiymiş. Bencede kızlar sevmez erkekler sever.
bak simdi olmadi iste
Sevenler hep ayridirlar kizlar hep sever insallah baska kisileri birlestiririz bir sonraki temada hemen basliyim calismaga sevgi ve saygilar
Ama bu olmadı şimdik yaa.
Kızlar hep severmiş te, erkekler sevmezmiymiş. Bencede kızlar sevmez erkekler sever.
bencede hep erkekler sevmez seviyor görünür
Erkek adam sevginisi belli etmez, içten içe sever tıpkı mangal kömürünün içten içe yanması gibi. Ondandır öyle sevmiyor gibi görünmesi. 
Emeğinize sağlık
Paylaşım adına teşekkür ederim
Herkesi beklerim http://enguzelderdim-omrumfm.blogspot.com/
İcten ice
Erkek adam sevginisi belli etmez, içten içe sever tıpkı mangal kömürünün içten içe yanması gibi. Ondandır öyle sevmiyor gibi görünmesi. 
Neden icten ice sönmesi icin mi bence alevlerin görünmesi aski körükler
Yaa maksat yakmaksa alev gerek haklısınız ama yakmadan da eti pişiriyosa illaki de alev şart değil.
İçten içe yansın, gösteriş olmasın hem. Bi de alev olursa dumanda çıkar. Neyse güzel temaydı hepsinde bu kadar sohbet edersek, 2 bilemediniz 3. tema da banı yerim ben bu çeneyle
Nile
Emeğinize sağlık
Paylaşım adına teşekkür ederim
tskr ettim
Emek ve payLasım için tşkLer
Nile
Emek ve payLasım için tşkLer
Cok tskr ettim