Giriş yapmadınız.

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

21

Tuesday, 3.07.2012, 12:57

Ne güzeldir birine “İyiki Varsın” Diyebilmek

Bu “biri” hayatınızdaki o boşlukta iyilerin derinliğini bırakmıştır Bıraktığı derinlik de, devamında iyi damlalarını ardından getirmek de gecikmeyecek ve ”İyikiler” denizini oluşturacaktır

Bu deniz berraktır Ayaklara batacak çakıldan ıraktır Ne kadar derine giderseniz gidin denizin dibi aynı mavilikte olacaktır

Bu deniz suskundur Sizi fırtınalarında savurmaz Başka denizlerdeki fırtınaların önceden habercisidir

Onu izlerken dalıp gidersiniz hayallere, ama şu anki gerçeklerle

Bu deniz filizdir Yeşilinin taze kokusu, yeni doğuşların müjdesidir

Emekle beslenir, meyveleri çesit çesit renk renkdir

Bu deniz paylaşımdır Lokman ağzındayken, kursağı boş olanları düşünmektir “Ne fark eder ki” deyip geçmemektir Binlerce deniz yıldızı sahile vurduğunda, ”hangi birini okyanusa geri göndereceğiz” dememektir Bir tanesi için bile çok şey fark ettiğini bilmektir

Bu deniz “Sevgi” dir Her harfinin hakkını vererek söylemek, değerini bilerek yaşamaktır

Sözde değil Özde Sevmektir

Bugün kaç kişiye “İyiki Varsın” dediniz?

Hayatlarımıza zaman eklenirken, zamanlarımıza hayat eklemeyi unutmayalım
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

22

Tuesday, 3.07.2012, 13:00

Elbeeettttt bir gün bulusacagız bu böyle yarım kalmayacak <<<< melisimmmmmmmmmmmm ve efsunum isminizi görmek bile şu yesil ışıgınızın yandıgını görmek bile aşk a getiriyor ruhumu sarılasım gelıyor ah bi yanımda olsanız varya aaaaaah ahh elbet görecem o günüde hepbirlikte toplanıp zamanı durdurmalıyız kızlar izmir harıka biyer dost bagrımda sizi özlemekten agrır durur

IYIKI VARSINIZ VE CANMELEKLERIM BENIM
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

23

Tuesday, 3.07.2012, 13:12

İNSALLAH diyim bende :)
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

24

Thursday, 21.03.2013, 18:30

Iyiki Varsin CANDOSTUM benim :rolleyes: