Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

21

Thursday, 28.06.2012, 22:42

:) Yorumun için çok tesekür ederim Bayan-Trip yüregıne saglık sagolasın :)
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

22

Thursday, 28.06.2012, 22:43

:) Bende sana çok tesekür ederim CANKIZım benim sagol canım ellerine saglık
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

23

Thursday, 28.06.2012, 22:45

Hazanca güzel beyenı ve güzel yorumun için çok tesekür ederim o güzel yüregine saglık sagolasın canım :)

24

Thursday, 28.06.2012, 22:59

Seni Sevmelerimin Azametini Sığdıramam hiçbir söze..

<<<< €fsunum senin bu imzan varya hani iste ben melis ve sende bunu yasıyorum Canımdaki yaşama sevincim efsunum ve melisim

Senin tema çalısmaların bana şevk verıyor izlerken çünkü farklı ışık farkı dizayn ve ustayım diyen birçok temacıdan çok daha kaliteli tema yapıyorsun haketmedigi düsük degerlendirilmeside gücüme gidiyor inanki ama herseyin farkında olmama ragmen asla temanın kalitesini 2 yıldız düsürmez kalite herzaman farklılıkları herzaman kıskanılır her kişi bunu yapamıyor ne yazıkki ,bana göre yaptıgı temalarıyla çok kıskanılan bir canımsın bunu çok iyi biliyoruz ve kişiligin e zaten can koydum imza olarak temalarınada zaten gökyüzündeki yıldızları yagdırıyorum çünkü hakıkaten hak ediyor her dizaynı ve ışıklandırma olarak . ve KARTALLAR TEK BASINA YUKSEKTE UCTUGU İÇİN MÜTEVAZI OLURLLAR :) Alcaklardaki gak lıyanlarda ego yapıp düsürmeye calısırlar kaliteli çalısmaları olsun be gülüm HALİK Bilmezse MALiK OLANLARIMIZ ZATEN BİLİYOR yine söylüyorum

:) Seni Sevmelerimin Azametini Sığdıramam hiçbir söze.. :çakçak:

25

Thursday, 28.06.2012, 23:06

atilla ky :) <<Canım arkadasım kadim dostum benim Yorumun için çok Tesekür ederim sagolasın sen var ya sen atilla bey her insana lazım olan çok kıymetli bir dost ve warlıksın dostum :thumbup:
iyiki dostumsun ve ben bu konudan dolayı kendımı çok şanslı hissediyorum sana sonsuz tesekürlerimi sunuyorum dostumm benim :)

26

Thursday, 28.06.2012, 23:24

wawwww yine harika olmuş emeklerinize sağlık bayıldımm ama ben kıskanıorum boyle gguzel calısmaları ggorunce ben yapamıorum die gercekten cok hos ve harika calısmalar emeklerinize yureginize saglık diorum daha cok kıskanmayam hemen kacayım

Kacma kız dur daha karpuz kesecektik bu yaz gününde buz gibi dolaptan yenı cıkarmıstım akıllım :) sen varya sen öyle güzel çalısmalar çıkaracaksınki inan kendın bıle şaşıracaksın ÇÜNKÜ BEN SIMDI YAPTIGIM TEMALARA KENDIM BILE SASIRIYORUM neden biliyonmu gülüm ilk yaptıgım temalar hala sitemızde üşenmezsen bir bak nasıl temalar yapıyormusum ve zaman gectıkce arastırdıkca dıkkatle izledikçe yavas yavas bu güne dek gelebıldım ve hala çooook eksik ve kusurlarımın oldugunu zaman zaman görüyorum ve hala izlemede hala bilmediklerimin arastırmasındayım wallahide bıllahıde aynen yazdıgım gibi ve hala kendımı çok yetersiz görüyorum ve ben ustayım tema konusunda diyemıyorum inanki :)

Ve şunu diyebılırımki burası bizim sitemiz( Allaturkaa.de SANAL ALEMIN EGITIM ÖGRENIM ÜNİVERSITESİ ) iyi takip eder içindeki bölümlere bakıp tercihlerini kendince yapabılıyorsun ve basarıyı yakalamanın tek yolu HAKIKATEN Allaturkaa.de <<< HERSEY VAR YOK YOK ne lazım aç bak YAP Ekle paylas :D ben böyle böyle hopılerımle yani tema vs ile avunuyorum ve şuda 1 gercek canım SANAL ALEMDE 100 LERCE siteler mevcut bir çogunda da imzam ve sorumluluklarım tabıki vardır BUNLARA RAGMEN Abartısız 24 saatim burda benim çünkü baska bir siteye gitmeye ihtiyacım bile olmuyor Gidenlerde zaten kös kös döndüklerini hepimiz görüyoruz ve yaaaa ne bıraktıgınızımı görmeye geldiniz geriye diye düsünüp sadece gülüyoruz İŞTE BURASI ALLATURKAAA SANAL ALEMIN ÜNIVERSITESI bu Benim sitemize koydugum isim ... :)

Yahu çok özür dilerim yine kitap yazmısım hey allahım yarabbım oysa tesekür edecekdim yorum için neler yazmısım siz benım kusuruma bakmayın lütfen arkadaslar olurmu :)

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

27

Thursday, 28.06.2012, 23:26

Seni Sevmelerimin Azametini Sığdıramam hiçbir söze..

<<<< €fsunum senin bu imzan varya hani iste ben melis ve sende bunu yasıyorum Canımdaki yaşama sevincim efsunum ve melisim

Senin tema çalısmaların bana şevk verıyor izlerken çünkü farklı ışık farkı dizayn ve ustayım diyen birçok temacıdan çok daha kaliteli tema yapıyorsun haketmedigi düsük degerlendirilmeside gücüme gidiyor inanki ama herseyin farkında olmama ragmen asla temanın kalitesini 2 yıldız düsürmez kalite herzaman farklılıkları herzaman kıskanılır her kişi bunu yapamıyor ne yazıkki ,bana göre yaptıgı temalarıyla çok kıskanılan bir canımsın bunu çok iyi biliyoruz ve kişiligin e zaten can koydum imza olarak temalarınada zaten gökyüzündeki yıldızları yagdırıyorum çünkü hakıkaten hak ediyor her dizaynı ve ışıklandırma olarak . ve KARTALLAR TEK BASINA YUKSEKTE UCTUGU İÇİN MÜTEVAZI OLURLLAR :) Alcaklardaki gak lıyanlarda ego yapıp düsürmeye calısırlar kaliteli çalısmaları olsun be gülüm HALİK Bilmezse MALiK OLANLARIMIZ ZATEN BİLİYOR yine söylüyorum

:) Seni Sevmelerimin Azametini Sığdıramam hiçbir söze.. :çakçak:[ CANIMSIN NEHİRİMM....SİMDİ SANA BİR SEY İCİMDEN GECENLERİ ANLATAYİM BENİ YEMA YAPMA ASKİMDAN KİMSE SOGDURAMAZ DÜSÜK PUAN VEREREK BU BİR .. BEN KENDİME YİLDİZLARİMİ VERMİSİM SATEN SEVDİKLERİMDENDE ALMİSİM BU YETER BANA ...OYLAMADA ADALET OLMDIGI İCİN COKTA TIN DİYORUM ACİKCASI ..SATEN BİZİM DE ÜSTAD DEDİGİMİZ TEMACILARIMIZDAN ...COGU KİSİ BURDAKİ OYUNLARIN FARKINA VARDIKI.. BURDAKİ PAYLAŞIMLARINDAN VAZCECTİ HAKLI OLARAK TABİ...BURDA ÜST SİRALARDA YER ALMAN İCİN İSİN FÖRMÜLÜ COK ARKADASIN OLCAK BUDA COK SACMA GELİYOR BANA ...BİLEGİMİN HAKİYLAA BİR YERE VARAMADIKTAN SONRA NEYE YARAR KENDİMİKANDİRMİS OLURUMM....BEN HİC BİR ZMAN SÖYLEYİM BÖYLEYİM DEMEDİM DEMEMDE DÜN BİR BUÜN İKİ AMA COGU ARKADASIN DEDİGİ GİBİDE SÜPERR İLERLEDİM SEN GİBİ DİGER ARKADASLAR GİBİ ...BEN TEMAMI YAPİYORUM RADYOMA GELEN MİSAFİRLERE
SORUYORUM NASIL DİYEE CEVAP BANA YETİYORR ... :D KISACASI BEN YAPTİGİM HER CALIŞMAMI ANNENİN COCUUNU SEVDİGİ GİBİ SEVİYORUMM BASKASI BEGENMİS BEGENMEMİS BENİ PEK İLGİLENDİRMİYORR..
BU BİR HOBİ BİZİM İCİN ALMANYADAN DÖNÜNCEDE YİNE DEVAM KALDIGIM YERDEN BİR SÖZÜM VAR PAYLAŞIM GÜZELDİR BE BİRTANEMMMM ....SENİ SEVİYORUMMM YANLİS ANLASİLMASIN ÜSTADLARİMİZDAN BAHSETMİYORUM ONLAR BİLEGİNİN HAKKI İLE ORDALAR :) SAYGİMİZ SONSUZDURR
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "€fsunn" (28.06.2012, 23:34)

28

Thursday, 28.06.2012, 23:56

TÜRKLEYDİ ablam harikalar yaratmaya devam ediyor...
bu enerjiyi nerden buluyorsun anlamıyorum abla...
keşke sendeki bu pozitif enerji bende de olsaydı...kıskanıyorum seni...
güzel paylaşım için yüreğine gönlüne sağlık ablam...

İçimdeki insan sevgisi :) Sizlerin coskulu sevgilerini hissettikce bende yasıyorum mutlulugu ve ortaya böyle seyler cıkıyor Cenkimm benim

inan bazan bende şaşıyorum bunu benmi yaptım diye :) yüregine saglık canımkardesim benim sagolasın ben sana çok ama çok Tesekür ederim iyiki varsın ablacım. :)

29

Thursday, 28.06.2012, 23:59

Sonbusem beyendigine çok sevındım canımbenım sagolasın yüregıne saglık yorum yazan ellerıne saglık çok Tesekür ederim :)

30

Friday, 29.06.2012, 00:01

Ellerinize sağlık emek ve paylaşım için teşekkürler..

Ben tesekür ederim yorumunuz için sagolun >Bizim Hikayemiz

31

Friday, 29.06.2012, 00:06

Alıntı sahibi "€fsunn"

OYLAMADA ADALET OLMDIGI İCİN

Eminmisiniz.?

Alıntı sahibi "€fsunn"

SATEN BİZİM DE ÜSTAD DEDİGİMİZ TEMACILARIMIZDAN ...COGU KİSİ BURDAKİ OYUNLARIN FARKINA VARDIKI.. BURDAKİ PAYLAŞIMLARINDAN VAZCECTİ HAKLI OLARAK TABİ

Misalen Kim.?

Alıntı sahibi "€fsunn"

BURDA ÜST SİRALARDA YER ALMAN İCİN İSİN FÖRMÜLÜ COK ARKADASIN OLCAK BUDA COK SACMA GELİYOR BANA

Flatcast Tema 2012 Listesinin Üst Sırasındaki İlk Üç İsim
µéqané = Ben Bile Tanımıyorum Forumdan Kimsenin Tanıdığını Zannetmiyorum Forumda Arkadaşının Olabileceğinide Hiç Sanmıyorum
BaBuSh = Forumda Pek Sevilmeyen Arkadaş Canlısı Olmayan Biri Olarak Bİliyorum Ben Arkadaşının Olabileceğinide Sanmıyorum
Beyaz Gelincik = Sınırlı Bir Arkadaş Sayısına Sahip Forumda Kaldıki Yaptığı Kaliteli Temalarla Zaten Bulunduğu Konumu Fazlasıyla Hak Eden Biri Yoksa Yanılıyormuyum.?

Bence Biraz Daha Ilımlı Olmaya Çalışabiliriz Yorumlarımızda Acımasız Olabiliyoruz Bazen Sizcede Öyle Değilmi.?
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

32

Friday, 29.06.2012, 00:07

Meliscananım Güzel kalpli modum benim
GÜZEL YOORUMUN VE BEYENDIGIN İÇİN ÇOK TESEKÜR EDERIM CAN DA CANIM BENIM SAGOLASIN
SON GÜNLERDE GUNDEN GUNE SHOP A AGIRLIK VERDIGIM ICIN DEGISIK VE FARKLI ÇALISMALARI DENEYEREK PAYLASIMA SUNUYORUM VE ALDIGIM BEYENI VE YORUMLARDA
BENI DAHA COK TESVIK EDICI OLUYOR BUYUZDEN DIR BU FARK
ÇOK TESEKÜRLER MELISIM GÜZEL YORUMUN İÇİN SAGOL BITANEM :)

33

Friday, 29.06.2012, 00:10

Ablam Harikalar Yaratmaya Devam Ediyorsun
Çok Hoş Bi Calısma Olmus ABlam Emeklerine Sağlık
PAylaşım için Teşekkürler..

Ben çok tesekür ederim ablasının engongem i :)

Yarın görücüye cıkıcam :1gözkirp: :D bu gün sabah olmaz bana çok heyecanlıyım :)

Beyendgine sevindim ablacım çok sagolasın :)

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Türkleydi" (29.06.2012, 00:35)

• "YaraliCeylan" bir kadın

• Özel mesaj gönder

34

Friday, 29.06.2012, 00:35

tsk paylasim icin ablam yuregine saglik..

35

Friday, 29.06.2012, 01:48

Yorumun için ben tesekür ederim ceylanım sagolasın DOGUM GÜNÜNÜ KUTLARIM CANIM :thumbup: :)

DALGIC

Bilge

• "DALGIC" bir erkek

• Özel mesaj gönder

36

Friday, 29.06.2012, 02:05

tskler

EL EMEĞİNİZE NURUNUZA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA BENİM EN BÜYÜK PUANIM 3 YILDIZDIR 3 YILDIZ MANASI BENDE FARKLI OLDUGU İÇİN AMA BU SEFER YILDIZDA VERMEYECEGİM :1alkis:

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

37

Friday, 29.06.2012, 11:38

Alıntı sahibi "€fsunn"
OYLAMADA ADALET OLMDIGI İCİN

Eminmisiniz.?
...Evet hemde cok eminim.. gözümle görmediklerime ben eminim demem zaten
Örnek de vereyim
xx kisi bir tema yapiyor aslinda bu kisinin calismasi 4lük veya 5lik bir tema diyelim,fakat bu xx kisi sitemizde pek sevilmeyen veya cekilemeyen diyelim bazi kisiler tarafindan, bu bazi kisleri ben grup diye adlandirayim iste bu grup birlik olup o xx kisiye verebilinicek en düsük puanlari veriyor...böylelikle o kisinin hakkini bi güzel yiyor...
Alıntı sahibi "€fsunn"
SATEN BİZİM DE ÜSTAD DEDİGİMİZ TEMACILARIMIZDAN ...COGU KİSİ BURDAKİ OYUNLARIN FARKINA VARDIKI.. BURDAKİ PAYLAŞIMLARINDAN VAZCECTİ HAKLI OLARAK TABİ

Misalen Kim.?
.....burda isim vermek iyanlis olurdu... vermis olsaydim o grublarin isimlerinide vermiş olurdum..
Alıntı sahibi "€fsunn"
BURDA ÜST SİRALARDA YER ALMAN İCİN İSİN FÖRMÜLÜ COK ARKADASIN OLCAK BUDA COK SACMA GELİYOR BANA

Flatcast Tema 2012 Listesinin Üst Sırasındaki İlk Üç İsim
µéqané = Ben Bile Tanımıyorum Forumdan Kimsenin Tanıdığını Zannetmiyorum Forumda Arkadaşının Olabileceğinide Hiç Sanmıyorum
BaBuSh = Forumda Pek Sevilmeyen Arkadaş Canlısı Olmayan Biri Olarak Bİliyorum Ben Arkadaşının Olabileceğinide Sanmıyorum
Beyaz Gelincik = Sınırlı Bir Arkadaş Sayısına Sahip Forumda Kaldıki Yaptığı Kaliteli Temalarla Zaten Bulunduğu Konumu Fazlasıyla Hak Eden Biri Yoksa Yanılıyormuyum.?

Iste burda durun
Benim cümlelerimde hersey acik ve net ortada zaten.
Top listemizin ilk 10 siralamasi zaten hakkiyle oraya gelenlerdir.diyeceksinizki ee o gruplar nasil düsüremedi onlari..cok denendi fakat ben gibi düsünenler buna müsade etmediler ...
calışmalrın kaliteside ortada saten...ayrıca sevgili Gelincigmizin calışmalrını herkes gibi bende cok takdir ediyorum ..benim icin son zamanlarda bayanlar arasında 1 numaradır flatcaste en cok teması kulanilan bayan temacımızdır..

Bence Biraz Daha Ilımlı Olmaya Çalışabiliriz Yorumlarımızda Acımasız Olabiliyoruz Bazen Sizcede Öyle Değilmi.?

evet ne güzel de yazmissiniz keske o gruplarada sunu diyebilseydiniz:

Neden Yildizlarimizi vermekte bukadar ACIMASIZ olabiliyoruz ...diye.... Son olarakta şunu söyleyim.. bu sadece benim icin gecerli degil burdaki cogu tema yapan arkadaşlarımız icinde öyle...herkesi biraz daha adaletli olmaya davet ediyorum....bunlar benim düsüncelerim ... .. ... ama bir calışma 1.2.3.4veya5 ise bununda hakını vermeliyiz.. hak yemeden diye düsünüyorum hepsi bu ... Saygilar TEDİP M.
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "€fsunn" (29.06.2012, 11:43)

38

Tuesday, 3.07.2012, 20:32

Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler...

• "zeynoo35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

39

Thursday, 26.07.2012, 21:12

Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler...
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.

40

Thursday, 14.05.2015, 09:23

emeğinize sağlik paylaşima tesekkürler
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]