Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

21

Friday, 30.03.2012, 16:04

Cenk im canım kardesim benım senin o güzel yüregının yansıması gördügün asalet bıtanem sagolasın benı onore ediyorsun güzel sözlerınle kalbi güzel kardesim

allah senden razı olsun çok Tesekür ediyorum sana
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

22

Friday, 30.03.2012, 16:07

Canım ebrum o güzel düsüncelerıne ve güzel yorumuna kocaman tesekürler ediyorum gülyüzlüm sagolasın yüregıne saglık güzel insan bende seni öpüyorum canımbenım
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

23

Friday, 30.03.2012, 16:13

Atilla ky güzel insan ben çok tesekür ederim güzel yorumunuza degerli insan sagolun dostum allah razı olsun sizlerden

24

Friday, 30.03.2012, 16:15

Yagmurcum beyenı ve o güzel yüregınle yazdıgın güzel yorumuna çok tesekür ediyorum canım sagolasın

25

Friday, 30.03.2012, 16:17

E.Günbey < Ersinim beyendigine sevındım aslan kardesim benım yüregin kadar güzel huylusun canımkardesim benım çok tesekür ediyorum ablacanım

26

Friday, 30.03.2012, 16:30

Efsunum ve meliscanan moderatörüm kalpler iyiniyet ve beklentisiz sevgilerle doluysa eger böyle sevgi seli ile aynı yürekte bulusuyor güçlü dostluklar beklentısız ve riyasız isek ne mutlu hissettigimiz candan dostluklarımıza diyorum

HERSEY INSAN İÇİN Diyebılıyorsak <<<< bu düsüncede birlesiyorsa temiz kalpler kıskanılmasın bende varım diyip katılmalıyız bu güzel beklentisiz amacsız güzel duygularla sergılenen dostluklara her arkadasım davetlımdir

bende varım diyerek bu güzel sevgı selıne FORUMUMUZDA katılın ve bu yasansın beklentisiz ,yalansız ve rıyasız bu temızlık bu berraklık içersinde kimsenın basaramadıgı nı bizler sergıleyelım ve örnek olsun örnek alınsın burdaki aile birligimiz

ben burda candan samimi ve dogal olan sevdıklerımle bu yuzden çok mutluyum ve yasadıgım her sıkıntıya bunun için gögüs geriyorum çünkü her insan BIR YUDUM SEVGI IÇIN YASAR VE SIKINTILARA KATLANIR Sadece SEVGI VE SAYGIDIR bizim gibi insanları yasatan

BENDE yukarıda yazdıgım özellıklerı siz EFSUN VE MELISCANAN DA VE DIGER CANLARIMDA gördügüm hissettigim için canım diyebılıyorum ve mutlulugu bu sekılde yasıyorum sizlerın sayesınde kimine abartı kimine sahte gelebılır burda gördüklerı ama asla degıl yerıne göre fikren tartısırız yerıne göre sevgılerımızı yasar ve sergılerız bızde herkes gıbı fani ölümlü kullarız

sadece yolu sevgıden saygıdan gecen herkezi beklentisiz sevmelerini önerıyorum

Buyrun her arkadasımı sadece sevgı ve saygıyla beklentisiz amacsız dostluklar kurmaya davet ediyorum .

iyilikten kimseye zarar gelmıyor güzel düsünmek iyi insan olmak kadar servetımiz olamaz diyorum

efsunum melisim ve diger canım dedıklerım iyiki varsınız iyiki burdayım

YOLLARIMIZ AYRI AYRI OLSADA TEMIZ VE GÜZEL OLAN AYNI YÜREKTE BULUSUR GÜCLÜ DOSTLUKLAR Diyor Saygılarımı sunuyorum her birinize canım arkadaslarım

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Türkleydi" (30.03.2012, 16:52)

*SUN62*

Bilge

• "*SUN62*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

27

Friday, 30.03.2012, 18:39

leydim harika olmuş bu çalışmanda ellerine saglık :1alkis: :1alkis:
paylaşım adına teşekkür ederim
[align=center]DOĞRU SARSILIR AMA ASLAA YIKILMAZ..

[img]http://s7.directupload.net/images/121107/2e7uga6e.png[/img]

28

Friday, 30.03.2012, 19:18

Beyenın ve yorumun adına :rolleyes: :) Tesekür ederim SUN62

aranılanadam

Profesyonel

• "aranılanadam" bir erkek

• Özel mesaj gönder

29

Friday, 30.03.2012, 20:01

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ABLAM EMEĞİNE GÖZ NURUNA SAĞLIK...
DAĞLAR ÖNÜMDE EĞİLİRKEN KAYALARA BOYUN EĞMEM

30

Saturday, 31.03.2012, 23:02

Emeğine Sağlık...
Paylaşım için teşekkürler...

31

Tuesday, 10.04.2012, 19:17

Emeginize Saglık Paylasım icin Tsk Ederim
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!

• ".CANKIZ*." bir kadın

• Özel mesaj gönder

32

Monday, 25.06.2012, 03:17

Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler...
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

• "zeynoo35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

33

Saturday, 4.08.2012, 18:41

Emeğinize sağlık paylaşım için tşkler.
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.

34

Sunday, 17.01.2016, 12:58

EmeĞıNe SaĞLıK PaYLaŞıM IçIn Tşk
http://damarcidadasfm.blogcu.com/