Efsunum ve meliscanan moderatörüm kalpler iyiniyet ve beklentisiz sevgilerle doluysa eger böyle sevgi seli ile aynı yürekte bulusuyor güçlü dostluklar beklentısız ve riyasız isek ne mutlu hissettigimiz candan dostluklarımıza diyorum
HERSEY INSAN İÇİN Diyebılıyorsak <<<< bu düsüncede birlesiyorsa temiz kalpler kıskanılmasın bende varım diyip katılmalıyız bu güzel beklentisiz amacsız güzel duygularla sergılenen dostluklara her arkadasım davetlımdir
bende varım diyerek bu güzel sevgı selıne FORUMUMUZDA katılın ve bu yasansın beklentisiz ,yalansız ve rıyasız bu temızlık bu berraklık içersinde kimsenın basaramadıgı nı bizler sergıleyelım ve örnek olsun örnek alınsın burdaki aile birligimiz
ben burda candan samimi ve dogal olan sevdıklerımle bu yuzden çok mutluyum ve yasadıgım her sıkıntıya bunun için gögüs geriyorum çünkü her insan BIR YUDUM SEVGI IÇIN YASAR VE SIKINTILARA KATLANIR Sadece SEVGI VE SAYGIDIR bizim gibi insanları yasatan
BENDE yukarıda yazdıgım özellıklerı siz EFSUN VE MELISCANAN DA VE DIGER CANLARIMDA gördügüm hissettigim için canım diyebılıyorum ve mutlulugu bu sekılde yasıyorum sizlerın sayesınde kimine abartı kimine sahte gelebılır burda gördüklerı ama asla degıl yerıne göre fikren tartısırız yerıne göre sevgılerımızı yasar ve sergılerız bızde herkes gıbı fani ölümlü kullarız
sadece yolu sevgıden saygıdan gecen herkezi beklentisiz sevmelerini önerıyorum
Buyrun her arkadasımı sadece sevgı ve saygıyla beklentisiz amacsız dostluklar kurmaya davet ediyorum .
iyilikten kimseye zarar gelmıyor güzel düsünmek iyi insan olmak kadar servetımiz olamaz diyorum
efsunum melisim ve diger canım dedıklerım iyiki varsınız iyiki burdayım
YOLLARIMIZ AYRI AYRI OLSADA TEMIZ VE GÜZEL OLAN AYNI YÜREKTE BULUSUR GÜCLÜ DOSTLUKLAR Diyor Saygılarımı sunuyorum her birinize canım arkadaslarım
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Türkleydi" (30.03.2012, 16:52)