Sie sind nicht angemeldet.

beratcan

Erleuchteter

• »beratcan« ist männlich

Registrierungsdatum: 6. Juli 2007

• Nachricht senden

21

Montag, 29. September 2008, 18:20

Zitat von »"CcC-onur-CcC"«

Bayramlar,milli Ve Dini Duygularin, Inanclarin, Orf Ve Adetlerin Uygulanip Sergilendigi, Bir Toplumda Millet Olma Suurunun Sekillendigi, Kuvvetlendigi Gunlerdir. Hep Bir Arada, Sevgi Dolu Ve Huzurlu Nice Bayramlar Gecirmek Dilegiyle, Ramazan Bayraminiz Kutlu Olsun!

Bir Bayram Gulusu Savur Goklere, Eski Zamanlara Gulucukler Getirsin Oyle Icten Samimi, Gozyaslarini Bile Tebessume Cevirsin. Iyi Bayramlar.

Bir Ramazan Bayrami Daha Geldi. Bu Bayramin Oncelikle Milletimize, Islam Alemine Ve De Insanliga Hayirlar Getirmesini Yuce Allah'tan Diliyoruz. Kardesligin Dogdugu, Sevgilerin Birlestigi, Belki Durgun, Belki Yorgun, Yine De Mutlu, Yine De Umutlu, Yine De Sevgi Dolu Nice Bayramlara..

Bugun Bayram! Mubarek Ramazan Bayrami Tum Insanlar Birbirlerine Daha Cok Yakinlassin, Darginliklar Ortadan Kalksin, Kardeslik Ve Dostluk Duygulari Daha Da Kuvvetlensin. Tum Insanlar Nese Ve Mutluluk Denizinde Yuzsun. Bugun Sevinc Gunu, Kederleri Bir Yana Birakip Mutlu Olalim. Ramazan Bayrami'ni Doya Doya Yasiyalim. Hayirli Bayramlar.

Her Ilkbaharda Gelinciklerin En Guzel Baslangiclari Mujdelemesi Gibi, Bu Bayramin Da Sana Ve Ailene Mutluluk Ve Nese Getirmesini Diliyorum... Iyi Bayramlar!

Kardesligin Dogdugu, Sevgilerin Birlestigi, Belki Durgun, Belki Yorgun, Yine De Mutlu, Yine De Umutlu, Yine De Sevgi Dolu Nice Bayramlara...

Bin Damla Serilsin Yuregine, Bin Mutluluk Dolsun Gonlune, Butun Hayallerin Gercek Olsun, Dualarin Kabul Olsun Bu Bayramda... Ramazan Bayramin Mubarek Olsun!

Ramazan Bayraminiz Kutlu, Yureginiz Umutlu, Umutlariniz Atli, Sevdaniz Kanatli, Mutlulugunuz Katli, Sofraniz Tatli, MekÂniniz Tahtli, Omrunuz Bahtli, Yuvaniz Bereketli Olsun... Damaginizi, Ruhunuzu Ve Cevrenizi Tadlandiran, Gercekten Guzel Ve Bereketli Bir Bayram Dileriz.

Ramazan Bayramini Doya Doya Yasayalim. Hayirli Bayramlar! Her Seye Kadir Olan Yuce Allah, Bizleri, Dogru Yoldan Ve Sevdiklerimizden Ayirmasin! Hayirli Ve Bereketli Ramazan Bayramlari Dilegiyle.

Kainatin Yaraticisi Ve Alemlerin Rabbi Yuce Allah'a Sonsuz Sukurler Olsun! Ramazan Bayrami Bereketiyle, Bolluguyla Gelsin, Tum Insanlik Icin Hayirlara Vesile Olsun.

Guzellik, Birlik, Beraberlik Dolu, Her Zaman Bir Oncekinden Daha Guzel Ve Mutlu Bir Ramazan Bayrami Diliyoruz. Buyuklerimizin Ellerinden Kucuklerimizin Gozlerinden Opuyoruz.

Sema Kapilarinin Acik Oldugu Bugunde Heybenizde Tohum Tohum Dua Menekseleri Sacmaniz Temennisiyle Hayirli Bayramlar.

Heyecan Ve Ozlemle Beklenen Kutsal Ramazan Bayrami Geldi, Hosgeldin. Mubarek Bayram Ulusumuza Saglik, Huzur, Mutluluk, Bolluk Ve Bereket Getirsin. Hayirli Bayramlar Dilegiyle.

Benim Omrumde Irmaklar Vardir Sularinda Hayallerimi Yuzdurdugum, Benim Omrumde Sevdiklerim Vardir Bayramlar Ayri Gecince Uzuldugum. Bayraminiz Mubarek Olsun!

Mubarek Ramazan Bayramini Sevdiklerinizle Beraber Saglikli Ve Huzur Icinde Gecirmenizi Dileriz. Bayram Tum Insanliga Hayirli Olsun!

Hep Bir Arada, Sevgi Dolu Ve Huzurlu Nice Bayramlar Gecirmek Dilegiyle, Ramazan Bayraminiz Kutlu Olsun! Mubarek Ramazan Bayrami Tum Ulusumuza Kutlu Olsun. Allah Tum Inananlara Nice Huzurlu, Bereketli Bayramlar Nasip Etsin.

Bayram Sabahlari, Demli Bir Cay, Su Boregi, Bayram Sekerleri, Seker Isteyen Cocuklar, Ramazanlik Hayvanlarin Sesleri, Bir Telas Bir Kosturmaca. Kopru Hep Kalabalik, Bayram Programlari, Kolonya Ikramlari, Bayram Harcliklari, Uzun Bayram Tatilleri, Ev Gezmeleri, Kisa Hal Hatir Sormalar, El Openlerin Cok Olsunlar Ve Daha Bir Dolu Kucuk Ayrinti. Hayatin Uzerindeki 'pause' Dugmesine Dokunun... Kisa Bir Sure Icin Hayati Durdurun. Mutlu Bayramlar...

Varligi Ebedi Olan, Merhamet Sahibi, Adaletli Yuce Allah Kendisine Dua Edenleri Geri Cevirmez. Dualarinizin Rabbin Yuce Katina Iletilmesine Vesile Olan Ramazan Bayraminiz Mubarek Olsun. Bu Degerli Ramazan Bayrami.nda, Kainatin Yaraticisi Ve Alemlerin Rabbi Bagislayici Ve Aciyici Yuce Allah Tum Dualarinizi Kabul Etsin.

Mubarek Ramazan Bayraminizi Tebrik Eder Hayirlara Vesile Olmasini Dileriz. Buhayirli Gunde Dualariniz Kabul Olsun. Dualarinizi Eksik Etmeyin...

Ramazan Bayraminizin Da Boyle Bir Neseyle Gelmesi Ve Tum Ailenizi Sevince Bogup Evinize Bereket Getirmesi Dilegimizle. Iyi Bayramlar

TÜM ALLATURKA AİLESİNİN BAYRAMI ŞİMDİDEN MÜBAREK OLSUN...HAYIRLI BAYRAMLAR...

CcC-onur-CcC mesajını buraya aldım aynı başlıkta iki mesaj olmasın diye

beratcan

Erleuchteter

• »beratcan« ist männlich

Registrierungsdatum: 6. Juli 2007

• Nachricht senden

22

Montag, 29. September 2008, 18:24

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramınız Kutlu Olsun

yeşim

Profi

Registrierungsdatum: 4. Oktober 2007

• Nachricht senden

23

Montag, 29. September 2008, 18:49

mutlu bayramlar herkese, hep beraber tüm sevdiklerimizle, nice nice güzel bayramlara.

i-rem

Profi

• »i-rem« ist weiblich

Registrierungsdatum: 26. Juni 2007

• Nachricht senden

24

Montag, 29. September 2008, 23:13

deniz_zined

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 26. August 2008

• Nachricht senden

25

Montag, 29. September 2008, 23:36

asiminyeri

Schüler

Registrierungsdatum: 27. August 2007

• Nachricht senden

26

Dienstag, 30. September 2008, 00:22

bayram kutlaması

ikizler-fm

Fortgeschrittener

• »ikizler-fm« ist männlich

Registrierungsdatum: 5. Februar 2007

• 1579140
  • Nachricht senden

27

Dienstag, 30. September 2008, 01:07

60GeNCLiK

Meister

• »60GeNCLiK« ist männlich

Registrierungsdatum: 1. Januar 2008

• Nachricht senden

28

Dienstag, 30. September 2008, 01:22

kamarilla

Fortgeschrittener

• »kamarilla« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. Juni 2008

• Nachricht senden

29

Dienstag, 30. September 2008, 19:33

Bütün AllaTurkaa Ailesinin Ramazan Bayramini Kutlarim.

maxma

Profi

Registrierungsdatum: 23. November 2006

• Nachricht senden

30

Mittwoch, 1. Oktober 2008, 00:01

Tum islam Aleminin ve Degerli Forumumuzun Uyelerinin Bayramini Kutlarim

İyi Bayramlar..

• »DJ*LAZ*GÜLÜ« ist weiblich

Registrierungsdatum: 30. April 2008

• Nachricht senden

31

Mittwoch, 1. Oktober 2008, 15:31

BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN

BAYRAMLAR,MILLI VE DINI DUYGULARIN, INANCLARIN, ORF VE ADETLERIN UYGULANIP SERGILENDIGI, BIR TOPLUMDA MILLET OLMA SUURUNUN SEKILLENDIGI, KUVVETLENDIGI GUNLERDIR. HEP BIR ARADA, SEVGI DOLU VE HUZURLU NICE BAYRAMLAR GECIRMEK DILEGIYLE, RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!

PeRi kIzI

Schüler

Registrierungsdatum: 21. August 2007

• Nachricht senden

32

Donnerstag, 2. Oktober 2008, 00:35

RAMAZAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR,

HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.

SEVDİKLERİNİZ, SEVENLERİNİZ VE AİLENİZ İLE BİRLİKTE,

NİCE MUTLU, HUZURLU VE HAYIRLI BAYRAMLARA. . .

Selam ve dua ile. . .

)))Sibelimben(((

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 8. September 2006

• Nachricht senden

33

Donnerstag, 2. Oktober 2008, 08:12

hayirrr hayirrr... henüz gec kalmadim :roll:
Hepnizin Ramazan Bayramini kutluyorum, nice Bayramlara :up:

• »DjMaHurGözLüm« ist männlich

Registrierungsdatum: 29. November 2007

• 1241258
  • Nachricht senden

34

Donnerstag, 3. November 2011, 06:54

KurBaN Bayraminiz MüBarek oLSun

[flash]http://h2.flashvortex.com/files/53/2_1320292243_38827_249_0_384_355_8_2_53.swf"[/flash]
уαηℓızℓıк вєηιм ѕєν∂αм /тєк gєℓ∂ιм тєк gι∂єяιм'!

engongem

Moderator

• »engongem« ist männlich

Registrierungsdatum: 3. November 2007

• Nachricht senden

35

Freitag, 4. November 2011, 23:28

Tüm AllaTurkaa Ailesinin Kurban Bayramını Kutlarım
Hayırlı Bayramlar Arkadaşlar.............;)
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• »TurkEce/GnL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

36

Freitag, 4. November 2011, 23:42

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Masum Masum« (5. November 2011, 12:31)

Beyaz Gelincik

Erleuchteter

• »Beyaz Gelincik« ist weiblich

Registrierungsdatum: 23. Dezember 2009

• Nachricht senden

37

Samstag, 5. November 2011, 15:02

VARLIGI EBEDI OLAN, MERHAMET SAHIBI, ADALETLI YUCE ALLAH KENDISINE DUA EDENLERI GERI CEVIRMEZ. DUALARINIZIN RABBIN YUCE KATINA ILETILMESINE VESILE OLAN KURBAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN. BU DEGERLI KURBAN BAYRAMINDA, KAINATIN YARATICISI VE ALEMLERIN RABBI BAGISLAYICI VE ACIYICI YUCE ALLAH TUM DUALARINIZI KABUL ETSIN.
[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]

[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]

38

Samstag, 5. November 2011, 17:24

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIM NICE SAGLIKLI MUTLU GUZEL BAYRAMLARA ::::::::
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif

by okannn

Meister

• »by okannn« ist männlich

Registrierungsdatum: 24. Februar 2011

• Nachricht senden

39

Samstag, 5. November 2011, 20:51

Tüm Müslüman Aleminin Kurban Bayramını En icten Dileklerimle kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim

Muhabbet aynasında birleşmek
sevginin ışığında buluşmak
seven gönüllerin toplandığı
cennet bahçelerinde
görüşmek dileğiyle
iyi bayramlar

• »Chocolate's Mixer« ist weiblich

Registrierungsdatum: 5. November 2011

• Nachricht senden

40

Samstag, 5. November 2011, 21:03

Herkesin kurban bayramı mübarek olsun.