Teşekkürler Mustafa bey güzelden öte duygulu bir çalışma oldu.
Ama bu nerdeyse ilk hazır materyallerin ön plana çıktığı temam ki ondada inanınki emek çok...
Bir hazır materyale yazı uydurmak,renk akımını sağlamak,arka planını uygun yapmak,resmi konuya uygun seçmek,resimi şekillendirmek,düşündüğünüz konun bütünlüğüne tüm içerikte uyumu sağlamak ve en önemliside bir konu düşünerek tema yapmak evet hele ben gibi acemiler için emek istiyor hemde çok emek...Hiçbir temam öylesine değildir her birinde kendi duygularım vardır.
Bu tema iki günde yapıldı ama o iki gün sabah altıda ele aldım gece üçlere dörtlere kadar müzikle,İboyu düşünerek konuya adapte olup üzerinde çalıştım.Benim yaratıclığımda bu..
Bunları neden anlatıyorum hazır materyaller sözünü hiç haketmediğimi,emeğimin görülmediğini düşündüğüm için anlatıyorum.
Bunları neden yapıyorum zevk aldığım,eğlenmenin yanında öğrenme zevkimi tatmin ettiğim için yapıyorum ve paylaşmayı seviyorum...
Eleştirinize çok ama çok teşekkürler

İnşallah zamanla olacaktır çok çalışmam gerektiğinin bilincindeyim...
En azından dile getirdiniz bana anlatma hakkı verdiniz ve çok güzel deyip iki-üç puan verip geçmediğiniz için çok sağolun! Saygılar...