Giriş yapmadınız.

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

21

Saturday, 19.02.2011, 23:25

güzel paylaşım için teşekkürler
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

• "Biiidenem" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Biiidenem"

• 813371
  • Özel mesaj gönder

22

Saturday, 19.02.2011, 23:27

Tşk ederim degerli yorum ve begenileriniz için,yüreginize saglık. :thumbup:

23

Sunday, 20.02.2011, 00:39

Emeginize saglik.Paylaşım için tşkler.

24

Sunday, 20.02.2011, 02:20

ellerine sağlık bacım diyecek söz yok süpersin her zamnki gibi...

• "Biiidenem" bir kadın

• 813371
  • Özel mesaj gönder

25

Sunday, 20.02.2011, 05:11

:)))))) Sanırım rekor kırdım ekle paylaşta 50 degerlendirme:)))))))))))))))))))

26

Sunday, 20.02.2011, 09:18

[color=#0000ff ellerine ve emegine saglik güzel bi calisma oldu sade ve hos tskler <<<BENDE BIR SEY DIYCEM BU KONUDA BENCE DEGER MI YAPAN KISI ICIN ZATEN EN SON JURILER SIZ DEGILMISINIZ VEREN PUANLAR HAKSIZLIK BENDE ALIYORUM GINE DE BUNU DÜSÜNÜYORUM GÜZEL INSANLAR VARDI GÜZEL EMEGE DÜRÜSTLÜK SAYGI BILEN ISTE DEMEKI O KISI BI SEY ANLAMIYOR VE BILMEZ [/color]

• "SoN DeFa FM" bir erkek

• Özel mesaj gönder

27

Sunday, 20.02.2011, 16:23

emegine saglik abla guzel paylasimin icin tskler :1alkis:

28

Monday, 21.02.2011, 02:52

emeğine yüreğine sağlık iyi paylaşımlar dilerim
http://s1.directupload.net/images/111221/wokdzw7q.gif

TheCurse

Orta Düzey

• "TheCurse" bir erkek

• Özel mesaj gönder

29

Friday, 25.02.2011, 10:31

Vallahi en cok degerlendirilen tema diye merak ettim baktim ama 1 puan veren arkadasa fazla yüklenmek cok yanlis. Buraya her tema ekleyen muhtemelen kendi temasinin coook güzel oldugunu düsünüyordur. Zevkler ve renkler tartisilmaz.
5 yerine 4 alanda haksizliga ugramis sayar kendisini, 5 yildiz yerine 1 alanda. E simdi sen hic bir temayani 1 yildiz vermedin? Mutlaka vermissindir. Demek ki verilebiliniyomus hemde hic öyle yetkili falanda olmaya gerek yok :rolleyes:
Iyi ki ben degerlendirmemisim, ablalar cok kizardi verecegim puana :whistling:
*temayi 1 puandan kurtarabilmek icin seferber olan 52 nicke de, 1 puan verenede buradan bir HELAL :D
"Eğer sen, kusursuz olsaydın; başkalarının kusurlarını bulup çıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın".

• "Biiidenem" bir kadın

• 813371
  • Özel mesaj gönder

30

Friday, 25.02.2011, 13:02

DJ ROSE; SoN DeFa FM, EFSANE-UyGaR;Tşk ederim güzel yorum ve begenileriniz içinyüreginize saglık. :thumbup:

• "Biiidenem" bir kadın

• 813371
  • Özel mesaj gönder

31

Friday, 25.02.2011, 13:07

Vallahi en cok degerlendirilen tema diye merak ettim baktim ama 1 puan veren arkadasa fazla yüklenmek cok yanlis. Buraya her tema ekleyen muhtemelen kendi temasinin coook güzel oldugunu düsünüyordur. Zevkler ve renkler tartisilmaz.
5 yerine 4 alanda haksizliga ugramis sayar kendisini, 5 yildiz yerine 1 alanda. E simdi sen hic bir temayani 1 yildiz vermedin? Mutlaka vermissindir. Demek ki verilebiliniyomus hemde hic öyle yetkili falanda olmaya gerek yok :rolleyes:
Iyi ki ben degerlendirmemisim, ablalar cok kizardi verecegim puana :whistling:
*temayi 1 puandan kurtarabilmek icin seferber olan 52 nicke de, 1 puan verenede buradan bir HELAL :D

Tabiki sizd ekendi adınıza haklı olabilirsiniz sizin zevkinizde saygı duyarım ama sizide az vicdana davet ediyorum bu tema 1 verebilecekmiydiniz ,tabiki nbizlerde 1 verdigimiz temalar oldu ama nasıl temalara 1 verdik bunu sizin anlamanız sanırım imkansız ben kendi adıma bir resim ve sadece yazı ekleyip tema yapan arkadaşlara bile asla 1 vermedim en düşük verdigim puan 2 dir. Yinede tsk ederim

• "BERATCAN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

32

Friday, 25.02.2011, 13:23

temaya 1 veren üye tartışmaya sebebiyet verdiği için banlanmıştır
MERHABA ..!!

TheCurse

Orta Düzey

• "TheCurse" bir erkek

• Özel mesaj gönder

33

Friday, 25.02.2011, 15:42

temaya 1 veren üye tartışmaya sebebiyet verdiği için banlanmıştır
Tartismaya sebebiyet vermek istemeden vermis olabilemez miydi ama Beratcan abi?
Belkide zor okunakli yazi stili veya eksik olan kaydirma cubugu ve equalizer yeri olmadigi icin 1 vermistir? Öyle pervasizca ortalarda duran yada aralara sIkI$tirilan equalizer ve kaydirma cubuklari vs. bende "bu tema daha bitmemis" izlenimi verdiginden, fazla puan veresim gelmiyor. Gerci cok kararsiz kaldigimda indirip birde fcp'sine bakiyorum, misalen kahveyede $eker koymadan icemem, ama tadina bir bakarim..
*kimi Temada üstü $ahane alti $e$ane cikiyo ama gercekten emek veriliyorsa flash yapmaya degil fcp'ye verilmeli önem, kullanilacak olan o'dur :whistling:
"Eğer sen, kusursuz olsaydın; başkalarının kusurlarını bulup çıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın".

• "Biiidenem" bir kadın

• 813371
  • Özel mesaj gönder

34

Friday, 25.02.2011, 23:01

Tartismaya sebebiyet vermek istemeden vermis olabilemez miydi ama Beratcan abi?
Belkide zor okunakli yazi stili veya eksik olan kaydirma cubugu ve equalizer yeri olmadigi icin 1 vermistir? Öyle pervasizca ortalarda duran yada aralara sIkI$tirilan equalizer ve kaydirma cubuklari vs. bende "bu tema daha bitmemis" izlenimi verdiginden, fazla puan veresim gelmiyor. Gerci cok kararsiz kaldigimda indirip birde fcp'sine bakiyorum, misalen kahveyede $eker koymadan icemem, ama tadina bir bakarim..
*kimi Temada üstü $ahane alti $e$ane cikiyo ama gercekten emek veriliyorsa flash yapmaya degil fcp'ye verilmeli önem, kullanilacak olan o'dur

Söz gümüşse sukutta altın ;sizi davet ediyorum bu dediginiz özelliklerd etma yapında bizde görelim ve puanlarımızı verelim oldumu kardeş :asla

• "Biiidenem" bir kadın

• 813371
  • Özel mesaj gönder

35

Saturday, 26.02.2011, 00:11

<<<<<<<Elestiri kabullenmek ve elestiriyle kendini gelistirmek bir erdemlik, bir marifettir. Sizde göremedigim icin son yorumumdur.<<<<

:thumbup: :thumbup: :thumbup: Ben her zaman eleştiryie acıkoldum ve olacagımda bundan kuşkunuz olmasın ve yoluma devam edecegim,siz ve sizin gibi zihniyette olanlar beni yıldıramayacakalr emin olunuz.sAYGILARIMLA.

TheCurse

Orta Düzey

• "TheCurse" bir erkek

• Özel mesaj gönder

36

Saturday, 26.02.2011, 00:23

siz ve sizin gibi zihniyette olanlar beni yıldıramayacakalr
Söz, hic bir temaniza bir daha yorum yapmayacagim hatta degerlendirmeyecegim. Ama benim zihniyetim nedir, aciklarmisiniz? Sizi yildirmak isteyisimi peki nerden cikardiniz? Neden bu ön yarginiz?
Görünülen bu tema ortalama 4 yildiz almis, ki ben degerlendirmedim bu temanizi. Ama size 5'ten az neden puan vermis olabilir arkadaslar diye bir elestiride bulundum. Temada eksik olan seylerden bahsetmem mi sizi rahatsiz etti? O halde elestiriye acik olan halinizi evde mi biraktiniz?
Hayret ve ibretle okuyorum yazilariniz bir öyle bir böyle. Hem kendiniz objektif degerlendirme yapmadiginizi, hic bir temaya hakettigi halde bir yildiz bile vermediginizi söylüyorsunuz. Hemde siz yapinda biz puan verelim diyorsunuz..

Kusura bakmayinda öyle imzaya "Saygilarimla" diye yazmakla saygili olunmuyor :whistling:
*Baska söyleyeceginiz bir sey varsa icinizde kalmasin, özelden yazabilirsiniz kimseyi burda rahatsiz etmeden, yetkili arkadaslari yormadan, konunun disina cikmadan...

tugram

Jüri

• "tugram" bir erkek

• Özel mesaj gönder

37

Saturday, 26.02.2011, 00:49

Emeğine yüreğine sağlık iyi paylaşımlar dilerim
* * *

• "BERATCAN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

38

Saturday, 26.02.2011, 01:18

yazılanlarda her iki taraf nezninde sanırım yanlış anlaşıldı :D
MERHABA ..!!

TheCurse

Orta Düzey

• "TheCurse" bir erkek

• Özel mesaj gönder

39

Saturday, 26.02.2011, 01:24

yazılanlarda her iki taraf nezninde sanırım yanlış anlaşıldı :D

Sen cok yasa emi abi :D Ben yanlis yazmadigima eminimde yanlis anlayan olduysa ne edim :D Gayet düzgün, okunakli, tane tane yaziyorum halbu ki ...
Birde tema sahibi arkadasinda daha önce baska tema'da yaptigi "yazi okunakli degil" vs. gibi elestirilerini okumustum. Kendisine yazildiginda alinip, gücenipte bana "Kendin yapta görelim" demesine anlam veremedim dogrusu...
Herneyse diyorum, ya$li bir babamin lafi vardir "kim ne ederse, kendine eder" diye,
Bu vesileyle bana birsey olmadigini belirtip, heeeep oldugu gibi dosdogru yoluma bakar, herkese iyi geceler dilerim...Baskada elimden birsey gelmez, dimi ;)

patisca07

Stajyer

• "patisca07" bir kadın

• Özel mesaj gönder

40

Saturday, 21.05.2011, 23:18

Emeginize saglık
Yeryüzünü Güneş kaplasa da karanlık gölgeler mutlaka vardır bunu unutma.