Vallahi en cok degerlendirilen tema diye merak ettim baktim ama 1 puan veren arkadasa fazla yüklenmek cok yanlis. Buraya her tema ekleyen muhtemelen kendi temasinin coook güzel oldugunu düsünüyordur. Zevkler ve renkler tartisilmaz.
5 yerine 4 alanda haksizliga ugramis sayar kendisini, 5 yildiz yerine 1 alanda. E simdi sen hic bir temayani 1 yildiz vermedin? Mutlaka vermissindir. Demek ki verilebiliniyomus hemde hic öyle yetkili falanda olmaya gerek yok![]()
Iyi ki ben degerlendirmemisim, ablalar cok kizardi verecegim puana![]()
*temayi 1 puandan kurtarabilmek icin seferber olan 52 nicke de, 1 puan verenede buradan bir HELAL![]()

Tartismaya sebebiyet vermek istemeden vermis olabilemez miydi ama Beratcan abi?temaya 1 veren üye tartışmaya sebebiyet verdiği için banlanmıştır
Tartismaya sebebiyet vermek istemeden vermis olabilemez miydi ama Beratcan abi?
Belkide zor okunakli yazi stili veya eksik olan kaydirma cubugu ve equalizer yeri olmadigi icin 1 vermistir? Öyle pervasizca ortalarda duran yada aralara sIkI$tirilan equalizer ve kaydirma cubuklari vs. bende "bu tema daha bitmemis" izlenimi verdiginden, fazla puan veresim gelmiyor. Gerci cok kararsiz kaldigimda indirip birde fcp'sine bakiyorum, misalen kahveyede $eker koymadan icemem, ama tadina bir bakarim..
*kimi Temada üstü $ahane alti $e$ane cikiyo ama gercekten emek veriliyorsa flash yapmaya degil fcp'ye verilmeli önem, kullanilacak olan o'dur

Söz, hic bir temaniza bir daha yorum yapmayacagim hatta degerlendirmeyecegim. Ama benim zihniyetim nedir, aciklarmisiniz? Sizi yildirmak isteyisimi peki nerden cikardiniz? Neden bu ön yarginiz?siz ve sizin gibi zihniyette olanlar beni yıldıramayacakalr
yazılanlarda her iki taraf nezninde sanırım yanlış anlaşıldı![]()
Ben yanlis yazmadigima eminimde yanlis anlayan olduysa ne edim
Gayet düzgün, okunakli, tane tane yaziyorum halbu ki ...