Alıntı sahibi ""papatyam~fm""
ben yeni bir acik buldum beta sürümde dj yazilari silemio sayfa temizlik yok yani !
Selam papatyam bende 4.16 dan yayin yapmaya basladim nasil Temizlik ekleye bilirim bana yardimci olurmusunuz? Simdiden ilgin icinTessekkür Saygilarimla Dj Askdagi
temizlik olmadıgı icin ne kadar yazarlarsa yazsınlar tekrarlanmıyor denildi ama malsef yazılar tekrarlıyor ve örnegin kıramadıgımız arkadasımızın birisi yanlıslıkla bir yazi yazdi yeni gelenler özellikle tr karaktr desteklemedigi icin anlamsiz yazilar yazabiliyor yada istemeden argo yazabiliyor o sebepten dolayi temizleme sansımız olmadıgı icin temizlk eklenmeli
Ali abimin Dedigi gibide sorun bu !
Alıntı sahibi ""ladykiller""
Selam papatyam bende 4.16 dan yayin yapmaya basladim nasil Temizlik ekleye bilirim bana yardimci olurmusunuz? Simdiden ilgin icinTessekkür Saygilarimla Dj Askdagi
temizlik olmadıgı icin ne kadar yazarlarsa yazsınlar tekrarlanmıyor denildi ama malsef yazılar tekrarlıyor ve örnegin kıramadıgımız arkadasımızın birisi yanlıslıkla bir yazi yazdi yeni gelenler özellikle tr karaktr desteklemedigi icin anlamsiz yazilar yazabiliyor yada istemeden argo yazabiliyor o sebepten dolayi temizleme sansımız olmadıgı icin temizlk eklenmeli
Ali abimin Dedigi gibide sorun bu !
Alıntı
Şimdi ßen ßir Radyoda DJ'Yim Ve ßazi Kendini ßilmez Saldırı Yapıyorlar..Anlayacagınız Küfür Ediyorlar Ve Nedense DJ Tarafından ßan'lanamiyor ßunun Sebebini ßilen Arkadaslar... Allah'için Yardımcı Ola ßilirmi... Şİmdi den Çok Tesekkür Ederim...
Alıntı
Ve ßen Kendi PC'Ye Yeni Sürümü Nasil Kura ßilirim Bu işlerden Fazla Anlamiyorum ßiras AÇiklamalı ANlatırlırsa Sevinirim[/quo4.16 beta Beta sürümü ise burdan indirebilirsin
:burda:
http://www.flatcast.com/de/Download.aspx?con=p&version=41629 ( Zum dowland ) Diyerek indirebilirsin
Daha sonra pc ye kur bu kadar basit![]()
Alıntı sahibi ""HamiTxx""
Çok Tesekkür Ederim EveT İndirdim PC Kurdum AMa Yayını Aldıgımda Yine Eski Sürüm Çikiyor... ßaska Yapmam Gereken ßi işlem Var mi Yoksa....?