)) çok doğru bencede bunu hiç düşünmemiştim.arkadaşım gazamız mübarek olsun ben önden giderim sen arkadan gel 2.kapıda bulusuruz artık
Hiç Sorun Deil Asi Benim İçin Temamın Nerde Çıktığı Beni Pek Bağlamaz 3.Seçimde Bile Çıksa
Benim İçin Önemli Olan O Paylaşımı Yapmaktır'ki Yapmışsam Arkasına Bakmam Puanlamaya Bakıpta Kimseye Trip Yapmam
Ben Dün Burdaydım Bu Günde Burdayım Ölmezsem Eğer Yarında Burada Olucam Ertesi Günde Peki Ya O Oy Verenler...??
madem arkadaslar herseye espirik gözüyle bakıyo emeği gören yok bu espirikte benden olsun
Her Espirinin Altında Bir Gerçeklik Payı Vardır Arkadaşım Karşındaki İnsanla Muhabbetin Samimiyetin Kadarıyla Espiri Yapmanı Tavsiye Ederim

Olayı Espiri Yada Eğlence Gözüyle Bakanların Jürilikle Ne İşleri Var Şükür Forumumuzda Oyun Eğlence Bölümü Mevcut Orada Bir Bölüm Açabiliriz...!!
herseye rağmen hangi bölümde olursa olsun babush benim için harika bir tema tesekkürler tekrardan bu güzel paylaşımı forumumuzla paylaştığın için

)
Kişi Görmek İstediği Gözle Bakabilir Vede Görebilir Etrafındaki Çevresindeki Herşeyi
İnsan Kendi Çevresinide Kötü Çirkin Görüyorsa Biz Ne Yaparsak Yapalım Onun Gözündeki Sis Perdesini Kaldıramayız
Malesef Onun Gözünde Tüm Dünya Vede Herşey Kötü Vede Çirkin Olarak Kalıcaktır Öylede Görmeye Devam Edecektir
Güzel Yorumun Vede Düşüncelerin İçin Teşekkürler Asi Yüreğine Sağlık