; bir temada design varsa o tema desgn adı yazan kişiye aittir dogru ama şöyle bişide varki bir çok arkadaş temasında hazır şablon , hazır buton , hazir şekiller kullanmkta ve benim ekledigim temalarımda hazır olan hiç birşeyyok resim hariç genelinde , birde temalarımdaki butoları soran arkadaşlar oluyor hazırmı kullanıyosun temalardaki butonu diye HAYIR kullanmıyorum hazır buton, Desgn bana ait derken kastım bunaydı , benim için usta temacı herseyi kendii yapandır hazır kullanmadan ve forumdada birkaç usta temacı var kutluyorum yeniden onları canı gönülden
yeniden tşklr alaka emeğine sağlık harbi daha önceden yapmış olduğun bir tema olduğu için dikkate almıyorum)
![]()
bundan önceki ekledigim temaların hepside eskiden yapmış oldugum çalışmalardı ve halende var sandıkta
sen dikkate alma eme saygı gösterip verilen emekten anlayan dikkate alan arkadaş çok sagolsunlar
( BENIM RADYOM VARR INDEXLERDE SORUN OLDUU BANA KIM YARDIMCI OLABILIRR OLURSANIZZ COKS EVINRIM BU KONUDA HIC BIR FIRKRIM YOK :ç(( SIMDIEN TESEKRUERRR ÖZEL ATRSANIZ COK SEVRINRIRMM Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "****ONUR*****" (5.07.2010, 20:32)
EMEGINIZE SAGLIK COK GUZEL OLMUSSS TESEKKRUELRR... ARKADSALRR BEN SIZE BASKA BSIEY SORMAK ISTIYORUMM O BÖLUME GIRIDM AMA KIMSE YOK( BENIM RADYOM VARR INDEXLERDE SORUN OLDUU BANA KIM YARDIMCI OLABILIRR OLURSANIZZ COKS EVINRIM BU KONUDA HIC BIR FIRKRIM YOK :ç(( SIMDIEN TESEKRUERRR ÖZEL ATRSANIZ COK SEVRINRIRMM