sen gene iyimisin gicik köpegin sesine uyanmissin , ben sabah sabah horozon sesine uyandim , sanirim komsunun horozu hasta , sabahin yedisinde bir basladigi ötmeye , gelde uyu
tlf umun geç duyduğum alarmı ve üstüne arayan aşkımın ben kalktım yola bile çıktım diyen o güzel sesiyle...
dünki merhabam daha güzeldi ama...mahmur mahmur çocuk gibi ne tatlı bakıyordu uyandığımda ...halen gözümün önünde bakışı höff ..artık her sabah pc açiim olmassa ben..günaydın disin görem sonna kapiim
Beşe kadar uyutmayan dişim nedeniyle papağınımda uyuyamadı Sabah dokuzda başladı ıslıkla çağırmaya yemi bitmiş Çok severlerde,
benden başkada kimse bakmaz
Gecmis olsun Gönül hanim,
Ya benim alt katta bi terzihane var ve Tailandlilar isletiyor. Artik sabah saat 8 de 10 tane tailandli bayan düsünün bi konusmaya basliyorlar cok sesli Bir gün cok kötü seyler olcak diye korkuyorum
Teşekkürler Harun bey
Hadi siznkiler insan anlarda ben napayım
Birşeyde dedimmi küsüyor iki gün kızıl kuyruğum benim
Yandaki villada yeni köpek almış o havladıkça benim rıfkı kızıp caaakkkkk diye bağırıyor,rahatsız oluyor beyfendi
kulağımda kulaklıkla uyumusum..sabahın dördünde ebru gündes seviyorum seni diye bas bas bağırıyodu iyi iyi dedim bende seni seviyorum susta uyuyam azcık
Teşekkürler Harun bey
Hadi siznkiler insan anlarda ben napayım
Birşeyde dedimmi küsüyor iki gün kızıl kuyruğum benim
Yandaki villada yeni köpek almış o havladıkça benim rıfkı kızıp caaakkkkk diye bağırıyor,rahatsız oluyor beyfendi
Nesini anliicam, benim yerimde olmak istemezdiniz papagandan kötü inanin
totohayaaaautttcantiontonn maulemskakakaa aynen böyle konusuyorlar
Benim konuşmayan ıslıkçı Rıfkıda havalamaya başladı Bu sabah uyandım off gidip bildirelim dedim çok rhatsız etmeye başladı bu hayvancık salona bir geldimki havlayan benim Rıfkı protesto ediyor Bence Harun bey szide sabah onlar gibi başalayın bağırmaya belki anlarlar