Yani Ne Denilebilirki Tasarım Olarak Süper Dizayn Renk Tonlaması Renk Akımı Oldukça Başarılı Bir Çalışma
Canı Gönülden Yürekten Tebrikler Arkadaşım Eline Emeğine Yüreğine Sağlık
Böyle Güzel Bir Çalışmayı Bizlerle Paylaştığın İçin Teşekkürler
(Tek Noktada Eleştirebilirim Sadece Oda Senin İçin Olur Şayet Resimli Olanınıda Ekleseydin Tercih Edilirliği Dahada Artardı Kanaatimce)
Bu Çalışmaya Verilen Yıldızlar İçinde Arkadaşlarıma Teşekkürler Yüreğinize Sağlık
Yani şimdi kimse okumadımı bu iletiyi
Yetkili yada juri kim ben okumadım diyorsa yalan sölüyordur..
:Kimse kimseye borçlu değilSizi gayet iyi anlıyorum ben yetkili değilim sadece Allaturkaayı site olarak seven,yıllardırda sizin emeklerini kullanan görevli bir juriyim.Kendi adımada yanıt verdim çünkü hiç kimsenin hakkınıda yemem,emek yüzünde kırılsında istemem.Arkadaşımdan özürümü sebebinide belirterek diledim bir nebzede olsa rahatladım.Diğer konuları burda yazmak beni aşar her ne kadar yetkililere iletsemde...Ayrıca size teşekkür ederimki arkadaşın uğradığı haksızlığa dikkatimi çektiniz bana belki bir nebze gönlünü alma imkanını sağladınız.Tekrar temalarını bekliyorum bir yıldız borçluyumİyi akşamlar....
Cidden de Alpi ye şikayet olsun diye yazdım..
Diyebilirisniz kimi şikayet ediyorsunuz..
Birini değil hepinizi.
Az öncede sölediğim gibi, bir yetkilinin azından çıkanlar, yada uygulamalar allaturkaa yı muhatap alır..
bu yüzden bir şahsa degil, mudahele yetkisi olan herkese.
Yardımlarınız, iyilikleriniz sizi temsil eder ve yuceltir.
Ama yanlışlarınız Allaturkayı temsil eder.
Zaten asıl üzücü olan konuyu sizin yazmanızla anlıyorum..
Muhatap sizlerde deilsiniz ki..
Bir yetkili.. Sorunda bir yetkilinin cevaplamamaıs idi.
Büyük sorun ise, zaten cogunuz önceki sistemden arkadaşlarsınız..
Neyin zamanı ki bu. Ortalık karışana kadar bekleyelim diyorsanız o ayrı tabi.
Bu uyarılar kendi aranızda birbirlerinize olcakki, biz üyelere laf düşmesin değilmi.
Yani önce kendimizi sorgulucaz.
Birileir bişey diyorsa, acab bu neden bahsediyor, niye bahsediyor diye kendi içimizde bi analiz yapıcaz.
Dogruluk payı varmı yokmu ona göre yorumlıcaz sanırım.
O zaman şöyle yapalım.. siz jurisiniz size verilen görevi yerine getiriyorsunuz..
Buda benim iletim bir yetkili de görevini yapsın.
nasıl olur?