Sie sind nicht angemeldet.

21

Dienstag, 1. Juni 2010, 20:36

emegnize saglik sade ama bir oakdar asil olmus gercekden renklerde cok güzel siyahin büyügü olmasi gerek paylasim dolayi cok tesekkürler..

• »_*YAGMUR*_« ist weiblich

Registrierungsdatum: 7. Dezember 2009

• Nachricht senden

22

Dienstag, 1. Juni 2010, 22:26

tamer34 emeginize saglik sade ve $Ik bir calisma olmus tbrkler..

23

Dienstag, 1. Juni 2010, 23:25

paylasim icin tskler super olmus

24

Mittwoch, 2. Juni 2010, 00:07

Sade ve güzel bir tema. Ellerine saglik Tamer abim..

Surmeli

Profi

• »Surmeli« ist weiblich

Registrierungsdatum: 1. September 2007

• Nachricht senden

25

Mittwoch, 2. Juni 2010, 19:12

sede ve kullanisli bir tema olmus ellerinize emeginize saglik.

26

Donnerstag, 3. Juni 2010, 10:43

Yani oldumu arkadaşlar.
Hadi shopu bilmiyoruz diyelim görsellik bir göreceli bişey değilmidir.
Temaya bakıyorum reklam yok.
Bir temayı sade ama bu sadelikte güzel göstermek zordur.
Süslü temadan daha zordur emin olun..
Şahsen bu temaya gözüm kapalı kendi imzamı atarım.
Hoş imzamı atsamda kimse buna bir acemi işi diyemez değilmi.

Lütfen seçimlerde daha dikkatli davranırsanız, bu herkez için daha eğlenceli olur..

Yazık olmuş bu temaya bence..

Kaygılarımla...

27

Freitag, 4. Juni 2010, 22:14

Yani şimdi kimse okumadımı bu iletiyi:)
Yetkili yada juri kim ben okumadım diyorsa yalan sölüyordur..

Bakın arkadaşlar, inanın bu yeni sistem eski sistemi aratır oldu.
Öyle bir hal almışki, birincilik juri veya yetkililer bölümü olmuş.

Sanki gruplaşma varmış gibi.

Emek: Tabiki herkes emek veriyor. Herkes cok zamanını veriyor temasına.
Ama birkez daha hatırlatayım, emekle profosyenelliği malesef karıştırmışsınız.

Temalardaki iletilere bakıyorum, biribciye giricekse (ki o da jurinin veya yetkilin ise) bir tek hata bile yazılmadan 5 alıyor.

Hata olmayıp ikinciye alınıcaksada tek bir hata bile yazılmadan direk alınıyor..

Hangi kriterlere göre seciliyor desem, kriter yok ortada.
Varsa bu niye her temaya geçmiyor anlamış değilim.

Tepki alırım diye oy veriyorsanız o zaman bu juri işini yapmıcaksınız.
Olmıyayım başımda arımasın dersiniz olur biter.

Kimse bu kriterlerden sorumlu en sözü gecen, bir an önce bişeyleri düzeltsin bence..

Yada bu ileitm Alpi arkadaşıma direk şikayet..

28

Freitag, 4. Juni 2010, 22:31

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Yani Ne Denilebilirki Tasarım Olarak Süper Dizayn Renk Tonlaması Renk Akımı Oldukça Başarılı Bir Çalışma
Canı Gönülden Yürekten Tebrikler Arkadaşım Eline Emeğine Yüreğine Sağlık
Böyle Güzel Bir Çalışmayı Bizlerle Paylaştığın İçin Teşekkürler

(Tek Noktada Eleştirebilirim Sadece Oda Senin İçin Olur Şayet Resimli Olanınıda Ekleseydin Tercih Edilirliği Dahada Artardı Kanaatimce)

Bu Çalışmaya Verilen Yıldızlar İçinde Arkadaşlarıma Teşekkürler Yüreğinize Sağlık

Registrierungsdatum: 13. April 2010

• Nachricht senden

29

Freitag, 4. Juni 2010, 22:32

Evil arkadaşım her iki yorumunuzuda şimdi okudum.Mecbur olmasamda arkadaşın kırılmaması adına açıklama yapma gereği duydum.Açıkçası vicdanende rahatsızn oldum:( Ben dört yıldız vermişim oda arkadaşı tanımamamdan kaynaklandı.Zaten hoşgeldiniz yorumumdanda belli.Hazır kullanmış diye düşünmüştüm.Bu yüzden kusura bakmasın lütfen hakkı beşmiş.O aralar girip tekrar yorumlara bakamadığım içinde "hazır değil" açıklamasını görmemişim yoksa değiştirirdim.Tekrar emeğine ve paylaşan yüreğine teşekkürlerimle....

30

Freitag, 4. Juni 2010, 22:33

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Yani Ne Denilebilirki Tasarım Olarak Süper Dizayn Renk Tonlaması Renk Akımı Oldukça Başarılı Bir Çalışma
Canı Gönülden Yürekten Tebrikler Arkadaşım Eline Emeğine Yüreğine Sağlık
Böyle Güzel Bir Çalışmayı Bizlerle Paylaştığın İçin Teşekkürler

(Tek Noktada Eleştirebilirim Sadece Oda Senin İçin Olur Şayet Resimli Olanınıda Ekleseydin Tercih Edilirliği Dahada Artardı Kanaatimce)

Bu Çalışmaya Verilen Yıldızlar İçinde Arkadaşlarıma Teşekkürler Yüreğinize Sağlık

son ileitm bu temayla alakalı deildi babush..

genel bir analizdi..
yazıcak bir yer bulamadım.
madem kimse burayı okumuyor bende içimi dökeyim dedim:)

31

Freitag, 4. Juni 2010, 22:38

yazıcak bir yer bulamadım.
madem kimse burayı okumuyor bende içimi dökeyim dedim:)

Ben Gördüklerimi Vede İçimden Geçeni Yazdım'ki Zati Asla Sana Karşılık Değildi :(

Görenler Mutlaka Wardır ;)

• Nachricht senden

32

Freitag, 4. Juni 2010, 22:43

Yani şimdi kimse okumadımı bu iletiyi
Yetkili yada juri kim ben okumadım diyorsa yalan sölüyordur..

İşte bende size burda lütfen diyorum....İşimiz sadece burası değil,her girdiğimde portalda yeni eklenen mesajlara bakıyorum.Ama bir gün bile giremediysem kaçırabiliyorum.Herkesi yalancılıkla suçlamanız sizcede ağır bir itham değilmi? Evet görmedim şimdi gördüm.Gördüğüm andada okudum yanıtımıda yazdım,inanıp inanmamakta sizin insiyatifinizde...Ama sözlerinize biraz daha dikkat lütfen,teşekkürler...

33

Freitag, 4. Juni 2010, 22:52

Gönül "abla" :

ilk yorumunuzu okudum. ordaki sitemim bu temaya değil.
Olan olmuş, yazık olmuş, tepkimi zaten öncesinden dile getirdim bitti..
Asıl sorun en son yazdığım genel analiz iletisidir. Yani bu temayla alakalı değil.
Gerçketen kaygılı bir durum ve ilerde ağrılarıda ortaya çıkıcak..

ikinci yorumunuza gelince göremeyebilirsiniz..
Ama bütün iletilere siz cevap yazacaksınız anlamında değildir..
Tek yetkili siz değilsiniz.
Ama bir yetkilinin sözü bütün hepinizin sözü olur..

Bir yetkiliden kastımdı, maalesef onuda göremedim..

Bu ikinci şikayet kapsamındaki iletimse, kesinlikle herkesin ciddiye alması gereken bir durumdur..

Cidden de Alpi ye şikayet olsun diye yazdım..

Diyebilirisniz kimi şikayet ediyorsunuz..
Birini değil hepinizi.
Az öncede sölediğim gibi, bir yetkilinin azından çıkanlar, yada uygulamalar allaturkaa yı muhatap alır..
bu yüzden bir şahsa degil, mudahele yetkisi olan herkese.

Yardımlarınız, iyilikleriniz sizi temsil eder ve yuceltir.
Ama yanlışlarınız Allaturkayı temsil eder.

• Nachricht senden

34

Freitag, 4. Juni 2010, 23:01

Sizi gayet iyi anlıyorum ben yetkili değilim sadece Allaturkaayı site olarak seven,yıllardırda sizin emeklerini kullanan görevli bir juriyim.Kendi adımada yanıt verdim çünkü hiç kimsenin hakkınıda yemem,emek yüzünde kırılsında istemem.Arkadaşımdan özürümü sebebinide belirterek diledim bir nebzede olsa rahatladım.Diğer konuları burda yazmak beni aşar her ne kadar yetkililere iletsemde...Ayrıca size teşekkür ederimki arkadaşın uğradığı haksızlığa dikkatimi çektiniz bana belki bir nebze gönlünü alma imkanını sağladınız.Tekrar temalarını bekliyorum bir yıldız borçluyum ;) İyi akşamlar....

35

Freitag, 4. Juni 2010, 23:04

Sizi gayet iyi anlıyorum ben yetkili değilim sadece Allaturkaayı site olarak seven,yıllardırda sizin emeklerini kullanan görevli bir juriyim.Kendi adımada yanıt verdim çünkü hiç kimsenin hakkınıda yemem,emek yüzünde kırılsında istemem.Arkadaşımdan özürümü sebebinide belirterek diledim bir nebzede olsa rahatladım.Diğer konuları burda yazmak beni aşar her ne kadar yetkililere iletsemde...Ayrıca size teşekkür ederimki arkadaşın uğradığı haksızlığa dikkatimi çektiniz bana belki bir nebze gönlünü alma imkanını sağladınız.Tekrar temalarını bekliyorum bir yıldız borçluyum ;) İyi akşamlar....
:Kimse kimseye borçlu değil:)
Tamer abimi severim. Bu tepkimse onu tanıdıgım için değil.
Öyle olsa ikincideki diger temalarında yapardım..

Bikezdaha söliyeyeyim yeni okuyacaklar için, burdaki yazılar bu temayla alakalı değil.

36

Freitag, 4. Juni 2010, 23:09

Cidden de Alpi ye şikayet olsun diye yazdım..

Diyebilirisniz kimi şikayet ediyorsunuz..
Birini değil hepinizi.
Az öncede sölediğim gibi, bir yetkilinin azından çıkanlar, yada uygulamalar allaturkaa yı muhatap alır..
bu yüzden bir şahsa degil, mudahele yetkisi olan herkese.

Yardımlarınız, iyilikleriniz sizi temsil eder ve yuceltir.
Ama yanlışlarınız Allaturkayı temsil eder.

Öncelikle Bence Arkadaşımıza Saygısızlık Haksızlık Ediyoruz Burası Form Cafesi Değil :(
Mümkünse Mod Arkadaşlarım Yorumları İlgili Yere Taşısınlar'da Fazla Saygısızlık Etmeyelim Tamer Arkadaşımıza

Görüşlerinde Haklı Vede Doğru Olabilirsin Arkadaşım Ama Müsadenle
Sende Çok İyi Biliyorsunki Yeni Formda Yeni Bir Uygulama Başladı Vede Her Yenilikte Olduğu Gibi Bundada Bir Hata Bir Eksiklik Payı Var
Biraz Daha Ilımlı Biraz Daha Yapıcı Eleştirmeni Beklerdim Senin :( Herkesi İtham Etmen Herkese Karşı Cephe Alman Biraz Üzücü :(
Biraz Zamana İhtiyacımız War Ewet Ama Lütfen Yapıcı Kimseyi Kırmayacak Şekilde Eleştiriniz Bizleri
Bizlerde İnsanız Vede Hatalarımız Olmuştur Olacaktırda Az Biraz Sabır Biraz Saygı :(

Bahçedeki Tüm Elmalar Taze Olacak Değilya...!!!!

37

Freitag, 4. Juni 2010, 23:16

Zaten asıl üzücü olan konuyu sizin yazmanızla anlıyorum..
Muhatap sizlerde deilsiniz ki..
Bir yetkili.. Sorunda bir yetkilinin cevaplamamaıs idi.

Büyük sorun ise, zaten cogunuz önceki sistemden arkadaşlarsınız..
Neyin zamanı ki bu. Ortalık karışana kadar bekleyelim diyorsanız o ayrı tabi.

Bu uyarılar kendi aranızda birbirlerinize olcakki, biz üyelere laf düşmesin değilmi.

Yani önce kendimizi sorgulucaz.
Birileir bişey diyorsa, acab bu neden bahsediyor, niye bahsediyor diye kendi içimizde bi analiz yapıcaz.

Dogruluk payı varmı yokmu ona göre yorumlıcaz sanırım.

O zaman şöyle yapalım.. siz jurisiniz size verilen görevi yerine getiriyorsunuz..

Buda benim iletim bir yetkili de görevini yapsın.
nasıl olur?

38

Freitag, 4. Juni 2010, 23:28

Zaten asıl üzücü olan konuyu sizin yazmanızla anlıyorum..
Muhatap sizlerde deilsiniz ki..
Bir yetkili.. Sorunda bir yetkilinin cevaplamamaıs idi.

Büyük sorun ise, zaten cogunuz önceki sistemden arkadaşlarsınız..
Neyin zamanı ki bu. Ortalık karışana kadar bekleyelim diyorsanız o ayrı tabi.

Bu uyarılar kendi aranızda birbirlerinize olcakki, biz üyelere laf düşmesin değilmi.

Yani önce kendimizi sorgulucaz.
Birileir bişey diyorsa, acab bu neden bahsediyor, niye bahsediyor diye kendi içimizde bi analiz yapıcaz.

Dogruluk payı varmı yokmu ona göre yorumlıcaz sanırım.

O zaman şöyle yapalım.. siz jurisiniz size verilen görevi yerine getiriyorsunuz..

Buda benim iletim bir yetkili de görevini yapsın.
nasıl olur?

1: Ben Arkadaş Kavramından Önce Yapacağım İşe Bakarım
2: Herdaim Çevremdeki İnsanları Savurum Biz Bir Aileyiz Yazmayanın Yerinede Yazarız
3: Sorun Olay Olmasını İstemeyiz Asla Vede Asla Yönetimde İstemez Herhalde
4: İçerimizdeki Fırtınalar Vede Yapılanlar Görüşler Aile İçerisinde Kalır Dışardakileri Bağlamaz
5: Elbetteki Üyeler Bizden Daha Değerli Vede Asil Kişilerdir Başımızın Üzerinde Yeri Vardır (Acıki Kendini Sıradan Bir Üye Olarak Görebiliyorsun :( )
6: Birilerinin Birşeyler Söylemesine Yada Baş Kaldırmasına Gerek Yok Hatalarımızı Görebiliyoruz Şükür Düzeltmeye Çalışılmadığını Ne Biliyorsunuz..????

Sen Sevdiğim Değer Verdiğim Bir Abimsin Lütfen Belden Aşağı Vurma Bizi :( Selamlar Saygılar

39

Freitag, 4. Juni 2010, 23:40

bir : 4. cü şıkkın 1.ci şıkını ipatl etmiş.
iki : olay çıkartmaya çalışan birine benziyormuyum.
üç : dışardakileri bağlamaz demişsin, yine 4.cü bu kezde 5.ciyi iptal etmiş. (dışarıdan bir üye olarakmı görüyorsunuz) (yani önce ailene katmamışsın beni, sonrada aileden değilmiş gibi yazıyorsun diyorsun.)
dört : Yetkili olarak bu iletileri okusam seni direk mod yapardım, bu bir dalga değğil ciddi bir kelime. olması gerekeni maalesef sen yapıyorsun. (üzücü)
beş : hataları görmek değil görüpte söyleyebilmek mühim olan.
son : belden aşağı kimseye bişey demedim. herkesi severim ama bu birşeye susucağım anlamına gelmez. (Helede deger verdiikleirmse çok daha agır olur. Onu kırmak için değil kişiliğine yakışmadığı için.)

Kesinlikle bir üyeyim, sıradanlık ise kişilikle alakalıdır.. Dostluk başkadır. Sizlerinde bir konuya bir üye gözü ile bakmanızı tavsiye ederim.
Yoksa birşey göremessiniz.

40

Freitag, 4. Juni 2010, 23:53

Walla 3. Şıkkım Üyelerin Olay Çıkarmasından Taraf Değilim Anlamındaydı Arkadaş Arasında Değil ;)
Olay Çıkaran Kişi Sensin Asla Demedim Kastetdiğimide Sanmıyorum Üzerine Alınmana Üzülürüm
Dışardakilerini Bağlamazdan Kastım Kalkıpta Ortalıkta Ya Ewet Haklısın Bizlerde Bu Konu Üzerinde Tartışıyoruz Kafa Yoruyoruz Diyipte
Ne Popülizm Yapma Taraftarı Nede Kimseyi Haklı Çıkarma Taraftarı Değilim Anlamıydaydı
Hatalarımızı Görebildiğimize İnanıyorum Ben Dürüstçede Haykırabiliyoruz İlk Yorumum Senle Alakalı Değildi Samimi Yorumumdu Zaten
Belden Aşağıdan Kastım Biraz Eleştirilerine Alındım Ne Yalan Söyliyim Daha Müsait Bir Ortamda Bizi Daha Ağır Eleştirmeni Tercih Ederdim Burda
Herkesin Tüm Üyelerin Gözünün Önünde Bizleri Hedef Göstermen Kırıcı O Manada Dedim Ben

Konulara Zaten Üye Gözüyle Bakmayanın Bakamayanın Aramızda Barınamayacağından Eminim
Bizleri Dost Gördüğünden Yana Endişe Duymak Bile İstemiyorum Elbetteki Eleştir Yerden Yere Vur Ama Herşey Yerinde Güzel