aynen katiliyorum asiye ablasi bosuna uzme kendini senin emek verdigin temalarin gereken yerini buluyor..kardelen nl ablaa ve veraa tesekkür ederim arkadaslarrraslinda haklisiniz cok dogru sölüyorsunuzda ne bilim insan ister istemez üzülüyor bu bana yapildigi icin degil i bu herkese yapiliyor , ama maksatim belki bu kisi bunu okur vede utanir, tek saglamak istedigdim buydu
![]()
utansa arkadasım zaten yapmaz yaralarıma bastın vede çok haklısın.elinden bişey geliyomu.gelmez...bunu yapan kişi zaten bilinçli bi insan olsa...ordaki küçücük noktalara bile bir emek sarfedildiğini görür sen utanmaktan bahsediyosun...yorma kendini...teman çok güzel.herseyiyle!!! sen yaptın emek verdin..emeğe deren veren arkadaslar zaten gereken puanlarını sana verdiler...güzelliğindende kalitesindende hiç bişey kaybetmez...bilmem anlatabildimmi...
....
...
çünki bunu yapabilen çok az kişi var...duygular gözler ve mausla bi bütün olabilen kaan...çok konustum gene
malesef aynı yapıya bende sahibim..oraya o temaya duygularını hüznünü gözyaslarını kimi zamann!!! yansıttığını...bunu bilen çok az kişi olsada..bence yeterliçünki bunu yapabilen çok az kişi var...duygular gözler ve mausla bi bütün olabilen kaan...çok konustum gene
![]()
ama yinede sen bilirsin herkes iradesinde hür.... alaka teman gerçekten muhteşem olmuş bu temanı görmedim eklepaylaşta yoksa kesinlikle 5 oy verilecek bir çalısma malesef emeği hiçe sayıp düşük oy veren arkadaşlar var hatta bende suçlandım düşük oy vermekle asikardelenin temasında oysaki verdiğim puan düşük değildi asi bana yazınca nedense oy verenlerden biri hemen puanı değişti ihalede bana kaldı başarılar dilerim alakaaaa