Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Cok tesekkurler yesıl_cımen guzel yorumun ıcınBeyaz_Gelıncık; bende cok beyendim devamini dilerim böyle güzel temalarin eline saglik benden tam punann![]()
harika dizayn oldukca zarif calisma,mis gbi huzun kokan resim ve nefis bir emek.cicegim eline emegine saglikk 5 yildizli olan bu guzel paylasimin icin cok cok tskelr ayricada sunuda diyim gonul abla orda bi yorum yapmis kaan kokuyor diye ki zamanla zaten kendi tarzina gecis yapiyorsun cunki banada hocalik yapan sel oldugu icin ilk calismalarimda onun sel in temalarina cok benzer idi ki buda cok dogal zamanla asilir diyede dusunuyorum.hirsli oldugunu biliyorum zamanda bunu basarilarinda gosterceksin arkandayim cicegim tbrkelr sana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cok tesekkurler canımmm guzel soyledıgınız ıcın , ruyacımm etkısınde kalıyor demek ınsan ogretenın
ınsallah kendı tarzımıda bulacagım canımm cok tskler
Cok tesekkur ederım abıcım bu guzel sozlerın ıcın. ınsallah daha ıyı olur , elımden gelenı yapacagımkusursuz bir dizayn, kullanım açısından süper, resim seçimin harika, tebrikler gelincik, ellerine emeklerine sağlık, yeni çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz. başarılar diliyorum.
RÜYAMNURRRR YANDIN SEN İLK TEMANDA SEL KOKUYOR DİYECEMMMMM
hehehehehehe ablos zamaninda cok dendi wallahi gec kaldin annem):
canin sag olsun sel gbi olmak nerde ben nerde)
:
sel sakin simarma ucarim burdan)
:
![]()
![]()

, ama herşeyiyle tam bir hanımefendi ..
pardon arkadasim...tbrkerll cok begendim