Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

DJ*LAZ*GÜLÜ

Profesyonel

• "DJ*LAZ*GÜLÜ" bir kadın

• Özel mesaj gönder

21

Thursday, 29.04.2010, 04:49

OY OYY COK GÜZEL OLMUS EMEGINE SAGLIK SU BACIMM.. :thumbsup:

.:.su-damlasi.:.

Profesyonel

• ".:.su-damlasi.:." bir kadın
  • Konuyu başlatan ".:.su-damlasi.:."

• Özel mesaj gönder

22

Thursday, 29.04.2010, 12:08

gonulcano ,elestirilere kapali oldugumu sanmiyorum,ama yanli olup yildiz verenlere,sözüm.guruplasilmis,kötüde olsa chat alani misafir alani darda olsa,butonlr esit olmasada,bakiyorum alisilmis.herkes ,sak sak,olmaz arkadasim,yorum yapiyorsa objektij olacaklar,yada sadece degerlendirip birakacaklar,benim derdim yildiz degil,cokta umrumda degi,yeterki tema birinin isine yarayip kullansin,farkindaysniz pek yorum yazmiyorum.nedeni:emek vermis buraya eklemis,,yapilan elestiri dozunu kacirmasin,insanlarin hevesini kacirmasin yeterki
kimse nin otorite oldugunu süper bildigini sanmiyorum.buda benim elestirim gnel olarak sölüyorum,eksiklerimiz kusurlarimiz olayor,sonucta insaniz,kirmadan yorumlara dikkat edelim.

.:.su-damlasi.:.

Profesyonel

• ".:.su-damlasi.:." bir kadın
  • Konuyu başlatan ".:.su-damlasi.:."

• Özel mesaj gönder

23

Thursday, 29.04.2010, 12:08

Yorum yazan herkese cok tesekkürler

VeR@

Profesyonel

• "VeR@" bir kadın

• Özel mesaj gönder

24

Thursday, 29.04.2010, 12:50

su damlası öncelikle emeginize saglık.yalnız eleştiri denilen şey kaale alındığı içindir .yoksa klişe olmuşcasına emegine salık hoş olmuş vs vs yazıp geçip gitmekte bana göre yavan kalıyo bu benim fikrim eleştirdiğim gibi birilerininde benim çalışmamı muhatap alıp eleştirmesinide isterim zaman zaman bu oluyorda zaten kimse mükemmel çalışmalar çıkaramıyo her zaman burada.. jüri olmanın verdiği mükelefiyetlede eleştirilmiyo normal üye olsakda bu değişmez yani .sadece eleştirmekteki amaç tema yapan kişiye artı kazandırmak içindir asla rencide etmek vs deil sonuçta bi tema için kalp kırılmaz. ben eleştiriye hep açığım ve eleştirdiğim temalarda var forumda. kimse kırılmasın inş sevgiyle kalın :love:

• Özel mesaj gönder

25

Thursday, 29.04.2010, 21:01

gonulcano ,elestirilere kapali oldugumu sanmiyorum,ama yanli olup yildiz verenlere,sözüm.guruplasilmis,kötüde olsa chat alani misafir alani darda olsa,butonlr esit olmasada,bakiyorum alisilmis.herkes ,sak sak,olmaz arkadasim,yorum yapiyorsa objektij olacaklar,yada sadece degerlendirip birakacaklar,benim derdim yildiz degil,cokta umrumda degi,yeterki tema birinin isine yarayip kullansin,farkindaysniz pek yorum yazmiyorum.nedeni:emek vermis buraya eklemis,,yapilan elestiri dozunu kacirmasin,insanlarin hevesini kacirmasin yeterki
kimse nin otorite oldugunu süper bildigini sanmiyorum.buda benim elestirim gnel olarak sölüyorum,eksiklerimiz kusurlarimiz olayor,sonucta insaniz,kirmadan yorumlara dikkat edelim.

Eleştirilere bu haftaya kadar kapalı değildiniz.Ancak bu hafta özellikle size şu şöyle olsaydı diyen jürilere ters yanıtlar veriyorsunuz.Ama herkese değil bununda biz farkındayız.Ben siz ve sizin gibi yeni tema yapmaya başlamış tüm arkadaşlarımla daha çok ilgilendim daha çok yanınızda olmaya çalıştım ve açıkçasınıda söyleyeyim yıldızlarımdada sizde hep bir teşfik fazlası oldu.Yorumlarımda hep motive etmeye uğraştım.Belki siz kendinizi benim kadar takip etmemişsinizdir.Radyomda indirdiğimde temanızın gifli olduğunu gördüğümde buraya niye eklememiş belirtmemiş daha çok tercih edilirdi puanlama ona göre olurdu dedim geldim yorumlara yazdım.Hiçbir zaman benim demedim sürekli empati yaparak kendimi sizlerin yerine koydum.Sizi art niyetle kırdığım bir yorum,hakkınızı yediğim bir puanımı bulup bana gösterirseniz ben size siz haklısınız diyeceğim.Burdaki ustaların temalarını ben incelemedimde,izlemedimde ama yorumlarını hiç atlamdan takip edip okudum.Bir ustaya surası burası demeye gerek yok ozaten eksiği varsada kendisi görüyor ve düzeltiyor.Ben sizlerin temalarınızı kendimi gibi düşünüp öyle yorumladım ve değerlendirdim.Yıldız yada değerlendirme çokta umrunuzda değilse neden bu kadar ters yanıtlar veriyorsunuz peki? Sizce bizim amacımız ne özellikle benim? Yorum yazmak bir değer vermektir,teşekkür etmek,motive etmek eksikliklerinde sen görmediysen bir bak demek onu daha iyiye yönlendirme gayretidir en önemliside helalleşmektir.Yorum yazılmadımıda bazılarına yazılıyor bazılarına yazılmıyor diyorsunuz?Önce bir karar verseniz diyorum...
Tekrar ediyorum sizi kırdığım tek bir yorumumu bulun yani haksız yere eleştirdiğim,bana selam diyen yada soru soran destek isteyen tek bir kişiye ters yanıtımı art niyetli bir hareketimi gösterin siz haklısınız diyeceğim ve sizden ricam ben kimse adına değil kendi adıma soruyorum çünkü bunlar bana yazılmış BEN HANGİ GRUBA DAHİLİM ? Sizi bunu açıklamaya ve ispata davet ediyorum...!!!
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....

(Masum)

Bilge

• "(Masum)" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

26

Thursday, 29.04.2010, 23:48

gonulcano ,elestirilere kapali oldugumu sanmiyorum,ama yanli olup yildiz verenlere,sözüm.guruplasilmis

Ciddi bir iddaa bu, jürilerimiz hiç bir şekilde gruplaşma içinde değildir, eleştiri kabul etmiyorsanız konu açarken yazın kimse yorum yazmasın diye...
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

S e L

Profesyonel

• "S e L" bir erkek

• Özel mesaj gönder

27

Friday, 30.04.2010, 23:28

başlarda küçük aksaklıklar olsada bence şu anda sistem oturmaya başladı. ben bi gruplaşma görmedim.
gönülcano ablama ilk tepkiniz çok ağır olmuş, burda sizi kimin eleştirebiliceğini belirtirseniz onlar eleştirsin. diğerleri sussun en iyisi.
temanız için diycek bişide kalmıyor. emeğine sağlık.

cantanem35

Profesyonel

• "cantanem35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

28

Sunday, 19.12.2010, 04:28

PAYLASIM ICIN TSKLER ELINIZE SAGLIK ;)
─▄▀▀█▀▀▄
▐▌KɑĿßİм▐█▄▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▐█▄───▄██▀▀█▀▀▀▀▀█▀█▀▀
─▀██▄██▀────────█▀█▀█