eger ekran görüntün 1260 ise tam olarak görebilmelisin, muhtemelen zoom yapmisindir... 1260 ekranda cok daha net görüntü olmaliydi.
ctrl ve 0 tuslarina tikliyarak zoom 100% getirebilirsin. 1024px ekranlarda senin yaptigin ekran görüntüsü gibi görünüyor

BU ARADA ALLATURKAA KARMA TEMALAR BÖLÜMÜNÜDE TEKRARDAN ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ.... 

MASUM MASUM...ADİMİNİMİN.DEDİĞİNİ UYGULADIM AMA ÇOK FAZLA DEĞİŞEN BİŞEY OLMADI.ÜZGÜNÜM UMARIM.DÜZELİR![]()
hepimize hayirli olsunn yeni görünümlü forumumuz![]()
Emegi gecen herkese tskler,
Masum'um seninde cok ugras sarfettigini emeginin gectigini biliyorum canim süper olmus![]()
tesekkur ederim guzel dileklerin icin İlgili arkaşlarım ben bişi soracagım ,eski forumda vardı ,bir üye 2 gün girmedi siteye 2 gün sonra girdi o zamana kadar ne mesaj yazılmış profil resminin altında vardı,misal 130 mesaj yazılmışşa hepsine bakabiliyorduk şimdi o secenek varda benmi göremedim tşkler..
ya kusura bakmayin ama ben bu siteden bisey anlamadim,bu sitenin ana temasi ne biri soyliyebilirmi :?: :?: :?:![]()
![]()
![]()
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "(Masum)" (18.04.2010, 10:53)
ya kusura bakmayin ama ben bu siteden bisey anlamadim,bu sitenin ana temasi ne biri soyliyebilirmi :?: :?: :?:![]()
![]()
![]()