Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Dertli Dünya, tsk ederim arkadasim yorumun için olacak olacak ins

:sevgi:
»¦«ßérdµ$~GõñLµm»¦«, tsk ederim arkadasim yorumun için sizede basarilar dilerimm düzelecek ins
vay vay vay işte budur asi süper valla..çok beğendim...
KAHRAMAN, CANIM DOSTUM BENIM SAGOLASIN BENI ÇOK MUTLU ETTIN TSK EDERIM YORUMUN ICIN :sevgi:
tskler guzel paylasiminiz icin emeginize saglik
ASI NUR, PAYLAŞIM İCİN TŞKUR HOŞ OLMUŞ :up:
ASI NUR, canım emeğine sağlık hiç biseyi olmasa bile manzarasi yeter.yola devam daha çok çalışma daha çok basarıyıda beraberinde getirir buna emin ol emeğine sağlık :up:
GÜZGÜZELIM, ZEYNACIK, TSKLER ARKADASLAR GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN :sevgi:
*-*ASİKARDELEN*-*, NE DİYECEGIMI BILEMIYORUM INAN BU İKİNCİ TEMAM DI HATIRLARMISIN BANA SÖLEDIKLERINI AKLIMDAN ÇIKMIYOR SUAN BU YORUMADA GÖZ YASLARIMLA YAZIYORUM BENI ÇOK IYI ANLADIN SEN VERDIGIN DESTEKTEN DOLAYI ÇOK TESEKKUR EDERIMM RABBIM RAZI OLSUNNN SENDEN CANIM ABLACIM :mucuk:
oyy ben bun görmeisdim canimm yeni salismaya basladigin bi temaymis galiba bak isteyince daha sonraki temalarin ne güzel olmus basarilariiyn devamini dilerim tatlimm :sevgi:
TSK EDERIM HILALCIM EVET 2.TEMAM DI ZAMANLA DAHA İYİLERİ ORTAYA ÇIKIYOR
ayyy canım benim kıyamam sana.göz yasların hep mutluluktan olsun emi
azmin elinden hiç bisey kurtulamaz.temalarının ve basarılarının devamını dilerim
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
paylasim icin tskler elinize saglik
GüLDÜm AgLAtTiLAr SEVdim AldaTtiLAr ..SARiLDim BirAKdiLAr...