Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Cok güzel ve etkileyici bir harem odasi olmus RÜYAMNUR ellerine ve yüregine saglik tebrikler ederim
halen harem odasi varmi ya

)
begenin icin cok tskelr sevgili
AlaKaa, gicik krdesim

tskelr yorum icinde
Cok güzel ve etkileyici bir harem odasi olmus RÜYAMNUR ellerine ve yüregine saglik tebrikler ederim

)
yorum icin tskelr
BORAN55, harem varmi bilemem ama siz beyler icin kesin ahhh olsa dediginizede eminimmm :smiley1735: :smiley1735: :smiley1735:
Biz mazlum erkekleri ALLAH kuru iftiradan korusun:-)

)
yorum icin tskelr
BORAN55, harem varmi bilemem ama siz beyler icin kesin ahhh olsa dediginizede eminimmm :smiley1735: :smiley1735: :smiley1735:
:kopx: :kopx: :kopx: :kopx: :kopx: :kopx:
koskoca osmanlı padişahları harem kurmuşlar şimdi siz onlardan çokmu biliyonuz. vardır bi hikmeti değilmi bu harem işinin eheheheh
helal SEL arkadasim yasasin erkekler dayanismasi:-)
Biz mazlum erkekleri ALLAH kuru iftiradan korusun:-)
koskoca osmanlı padişahları harem kurmuşlar şimdi siz onlardan çokmu biliyonuz. vardır bi hikmeti değilmi bu harem işinin eheheheh
TABI TABI AKKASIKSINIZ DEMI :c026: :smiley1735: :smiley1735:
yok tamamen insani bi durum. bir kişi olunca usanir koskoca haremde ne etsin o yüzden hani bi kaç tane daha arkadaş yanına diye düşünüyorum

:
bilmiyorum yanlışmı düşüncem eheheheh
yok tamamen insani bi durum. bir kişi olunca usanir koskoca haremde ne etsin o yüzden hani bi kaç tane daha arkadaş yanına diye düşünüyorum

:
bilmiyorum yanlışmı düşüncem eheheheh
allah cok cok versin diyim hocam gozunu doyursun emi heheheheheheh :smiley1735: :smiley1735: :smiley1735:
slm buuu harikaaaaaa bi temaaa emeginize saglikkkkk cokk hossss devami icin basarilar dilerimmm sadece yazi yazilan yeri biraz daha koyu olsaydi daha ii olurdu ama cokk superrr
harikadan otesi olmus ruyam islemisin tek tek sanki goznuruna ve emegine saglik cadimm :h050:
lutfiye, (*HATICE*), guzel yorum ve begenileriniz icinde tskelrrr :masum:
ARKADASLAR MERAK ETTIM YERTKILI ARKADASDIM BU TEMANIN NERESI 3NCU OLDU BANA ACIK CVP VERIRMISINIZZ?????????????? BURA ALCAGIZNIZA SILMENIZ DAHA MANTIKLI OLMAZMI EMEGE SAYGI LUTFEN,LUTFEN CVP BEKELIYORUMM
Gerçekden renk seçimi süperr.emğinize sağlık.cannn
burak3466, cannn, yorumlar icin cok tskelr :masum:
simdi sana geleyim basimin belasi :smiley1735: :smiley1735: kiralik deil satisa cikmistir ama senin mangir yetermi bilemem kiraya veriyim desem onada yetmez bence sen uzakdan alda otur bak :smiley1735: :smiley1735: :smiley1735:hatunalra gelince onuda alan dusunsun mimari benden

):

): yinede cokkkkkkkkkkkk tskelr super yorum ve elesitirin icin

)

)
RUYAMNUR, SÜPERRRRRR OLMUŞŞ EMEĞİNİZE SAĞLIKKKK