Giriş yapmadınız.

bad_chocuk

Stajyer

• "bad_chocuk" bir erkek
  • Konuyu başlatan "bad_chocuk"

• 949905
  • Özel mesaj gönder

21

Wednesday, 9.12.2009, 17:01

gurbetci yada bana güzel türkiye - fm radyo ismi isime uygun güzel bi index yaparmısın

gurbetci94

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

22

Wednesday, 9.12.2009, 17:20

Alıntı sahibi ""bad_chocuk""

tesekkür ederim gurbetci edit resim url' resim url si bu ölcüler ise 800-600 tesekür ederim
tamam arkadasim yapinca kodlari sana ulastiririm altina imzada atmam resim senin cunku

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

23

Wednesday, 9.12.2009, 18:46

gurbetci yada bana güzel türkiye - fm radyo ismi isime uygun güzel bi index yaparmısın

sen bana özel msjdan ulas ben sana senin istedigin tarzda index yapacam söz

ındex yapmasını bıldıgını soylemıssın :blink1:
dıger arkadastan ındex ıstemıssınız :roll:

gurbetci94

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

24

Wednesday, 9.12.2009, 19:08

tesekkür ederim gurbetci edit resim url' resim url si bu ölcüler ise 800-600 tesekür ederim
buyur arkadasim kodlarin hazir sadece radyonun sid nosunu radyo kodlari icinde burayi siliniz ve radyonuzun sid no sunu buraya koyunuz yazisini sil ve istedigin radyonun sid nosunu koyar sin diyer herseyi hazir sayfaya girince radyonun ustundeki kodlari kopyala ve sitene yapistir iyi kullanmalar dilerim kodlari alinca yaz buraya sayfayi sileyim

Edit Beratcan

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

25

Wednesday, 9.12.2009, 20:52

gurbetci94,
kendi yaptığınız indeks paylaşımlarınızı ekleyiniz başka siteden alınmış indeks kodları üzerinde oyanama yaparak indeks paylaşımı yapmıyınız

Allaturkaa forumuna editli tema ve kodlarıyla oynanmış indeks paylaşımlarına malisef yer yok

ancak kodları yapan kişiden izin alarak artı o kişinin indeks altında imazsını silmeden yapılan paylaşımlara müsade edebiliriz

daha öncede böyle editlenmiş bir indeksinizi kaldırdım bu iki odu

gurbetci94

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

26

Thursday, 10.12.2009, 00:37

Alıntı sahibi ""beratcan""

gurbetci94,
kendi yaptığınız indeks paylaşımlarınızı ekleyiniz başka siteden alınmış indeks kodları üzerinde oyanama yaparak indeks paylaşımı yapmıyınız

Allaturkaa forumuna editli tema ve kodlarıyla oynanmış indeks paylaşımlarına malisef yer yok

ancak kodları yapan kişiden izin alarak artı o kişinin indeks altında imazsını silmeden yapılan paylaşımlara müsade edebiliriz

daha öncede böyle editlenmiş bir indeksinizi kaldırdım bu iki odu
tamam herzaman sizler haklisiniz indeks koymuyorum indekslerin hepsini siliniz ben onlari mahsuz koydum varsa sahibi desinki bu indeks benim diye ben tabiki emirin nerden geldigini biliyorum cekemiyen kisiler indeks yapmami istemiyor sorun buysa indeklerimi baska forumlarda paylasmam anladimki burasi bir paylasim forumu degildir birde sunu sorayim siz nereden biliyosunuz ki indeksler bana ait degil onu yazarsaniz sevinirim bende bilmis olurum sayenizde

C@g@t@Y

Jüri

• "C@g@t@Y" bir erkek

• Özel mesaj gönder

27

Thursday, 10.12.2009, 00:47

gurbetci94,
Hem mahsuz koydum diyorsun hemde sahibi varsa benim desin diyorsun bi anlam veremedim :roll:

28

Thursday, 10.12.2009, 00:53

Alıntı sahibi ""gurbetci94""

ben tabiki emirin nerden geldigini biliyorum cekemiyen kisiler indeks yapmami istemiyor

Kim kime emir veriyor kimin emir verme hakkı var kim yönetiyo bu forumu forum yönetiminin sana kastımı var ne demek istedin ben anlamadım :blink2:

gurbetci94

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

29

Thursday, 10.12.2009, 00:59

Alıntı sahibi ""C@g@t@Y""

gurbetci94,
Hem mahsuz koydum diyorsun hemde sahibi varsa benim desin diyorsun bi anlam veremedim :roll:
turkce bilmiyorsan o baska buraya niye koydum indekslerimi baskalari gormeden nasi bilebilirler onun icin koydum sen su an baktin da turkcesi seninse bu indeks bana yaz buraya bu indeks benimdir niye benim indeksimi yayinliyorsun ozaman sana benim burada herkesin onunde sorularim var ben burada kimsenin indeksini yayinlamiyorum hicbir indeksede kendi ismimi yazarak baska bir sitede yayinlamam sen bana buraya getir resimle goster hangi bir sitede baskasinin temasini veya indeksini benim yani alim ismimde yayinlamisim gosterecek arkadaslarda buraya resmini getirip koysun tamam birkac temaya ismimi yazdim bir yil oncesi kendi sitemdeydi o sekilde sitede kaldi gitti bazi arkami ariyan kisiler onlari bulmus buradfa gosterdi o temalarida hicbir sitede benim diye gostermedim sadece kendi sitemdeydi onlarida sildim bilmem anlamissindir

gurbetci94

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

30

Thursday, 10.12.2009, 01:02

Alıntı sahibi ""Endam""

ben tabiki emirin nerden geldigini biliyorum cekemiyen kisiler indeks yapmami istemiyor

Kim kime emir veriyor kimin emir verme hakkı var kim yönetiyo bu forumu forum yönetiminin sana kastımı var ne demek istedin ben anlamadım :blink2:
o kisiler kendilerini biliyor isim vermeme gerek yoktur sozum o kisileredir

31

Thursday, 10.12.2009, 01:18

sen bana buraya getir resimle goster hangi bir sitede baskasinin temasini veya indeksini benim yani alim ismimde yayinlamisim gosterecek arkadaslarda buraya resmini getirip koysun tamam birkac temaya ismimi yazdim bir yil oncesi kendi sitemdeydi o sekilde sitede kaldi gitti bazi arkami ariyan kisiler onlari bulmus buradfa gosterdi o temalarida hicbir sitede benim diye gostermedim sadece kendi sitemdeydi onlarida sildim bilmem anlamissindir

Arkadaşım Taş Atmakla Kimseye Bişe Olmuyo Sadece Sen Yoruluyon Haberin Ola :D
Tasarımına Söz Etmedi Kimse Sadece Resimlerine Laf Edildi Vede Hakli Olarak Edildi
Eleştiriye Açık Olman Lazım Kusura Bakma Kimse Ne senin Nede Benim Yaptıklarımızı Beğenmek Zorunda
Değil Warsa Paylaşımın Paylaşırsın Beğenen Alır Beğenmeyen Almaz
İyi Yada Kötü Yorumda Yapabilir Hakaret Boyutuna Gelmedikçe Bu Eleştilere Saygı Duymak Zorundasın

Lafın Banaysa Resimlerden Dolayı Şunu Bilmeni İsterim
Hemen Hemen Bütün Resimlerin Editlenmiş
Senle Bunu Dilediğin Kadar Tartışabilirrim
Dilediğin Kadar Örneklerlede Bunu Sana İspat Ederim
Eleştirim Yazılımına Değildi Olmayacakta
Bence Sen Yazılanları İyice Bi Oku Sonra Öfkelen ???

gurbetci94

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

32

Thursday, 10.12.2009, 02:10

Alıntı sahibi ""BaBuSh""

sen bana buraya getir resimle goster hangi bir sitede baskasinin temasini veya indeksini benim yani alim ismimde yayinlamisim gosterecek arkadaslarda buraya resmini getirip koysun tamam birkac temaya ismimi yazdim bir yil oncesi kendi sitemdeydi o sekilde sitede kaldi gitti bazi arkami ariyan kisiler onlari bulmus buradfa gosterdi o temalarida hicbir sitede benim diye gostermedim sadece kendi sitemdeydi onlarida sildim bilmem anlamissindir

Arkadaşım Taş Atmakla Kimseye Bişe Olmuyo Sadece Sen Yoruluyon Haberin Ola :D
Tasarımına Söz Etmedi Kimse Sadece Resimlerine Laf Edildi Vede Hakli Olarak Edildi
Eleştiriye Açık Olman Lazım Kusura Bakma Kimse Ne senin Nede Benim Yaptıklarımızı Beğenmek Zorunda
Değil Warsa Paylaşımın Paylaşırsın Beğenen Alır Beğenmeyen Almaz
İyi Yada Kötü Yorumda Yapabilir Hakaret Boyutuna Gelmedikçe Bu Eleştilere Saygı Duymak Zorundasın

Lafın Banaysa Resimlerden Dolayı Şunu Bilmeni İsterim
Hemen Hemen Bütün Resimlerin Editlenmiş
Senle Bunu Dilediğin Kadar Tartışabilirrim
Dilediğin Kadar Örneklerlede Bunu Sana İspat Ederim
Eleştirim Yazılımına Değildi Olmayacakta
Bence Sen Yazılanları İyice Bi Oku Sonra Öfkelen ???
tamam arkadasim burada kimseye kizmam herkes istedigini yazmiya ozgurdur tabiki toplumu rahatsiz edici sozler harici diyer yerlerede yazdim birkac tane reme yazdim ismimi hicbir forumdada paylasmadim benim ismime onlarida sildim sitemde olan diger temalar bana aittir ordaki tasarimlarin cogu ozeldir her temanin bir ozeligi vardir tabiki temalarda bazi kiz resimleri vardir onlar alintidir onun harici cogu bana aittir hem burada ben tema paylasimi yapmadim benim indeksim cope atildi temayla indeksin ne ilgisi var ve her konuda burda tartismaya hazirim zaten burada indeks ve tema paylasimi yapmiyacagim forumda arkadaslarla degisik seyler paylasacagim hayirli geceler

33

Thursday, 10.12.2009, 02:38

her konuda burda tartismaya hazirim zaten burada indeks ve tema paylasimi yapmiyacagim forumda arkadaslarla degisik seyler paylasacagim hayirli geceler
Arkadaşım Bak Yine Yanlış Anlamışsın :(
Kimsenin Tartışmaya Gerek Duyduğu Yok Benim Dediğim Tamamen Ayrı Bi Boyut
Sana Kimse Burda Neden Bunu Paylaştın Yada Paylaşmadın Demiyo
Hoşuna Giden Ve Dilediğin Şeyi Paylaşabilirsin No Problem ;)
(AllaTurka Kuralları Çerçevesinde Tabiki)
Sanada Hayırlı Geceler Kardeş

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

34

Thursday, 10.12.2009, 04:35

gurbetci94,

alt başlıkta açıklama yapmıştım sanırım
neden burdaki indeksi editlediğim ve bir diger indeksini kaldırdığım hakkında

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=237310#237310

ayrıca özelden açıklama yaptınız konu kapandı bilyorum
diger palaşımlarınız durduğuna göre demeki şahsi bir kinimiz yok :bilmem:

bad_chocuk

Stajyer

• "bad_chocuk" bir erkek
  • Konuyu başlatan "bad_chocuk"

• 949905
  • Özel mesaj gönder

35

Thursday, 10.12.2009, 17:22

onur arkadasimiz ben diger arkadasa evet dedim senın radyonun ındexi ben yapacam bak buraya ilk konu acarken ne yazmısım ben photoshopta yaptıgım tasarınmın ıcerısıne nasil koyabılırım radyoyu normal sekılde nasıl ındex yapilır bılıyorum benım yardım ıstedıgım konu o yapilan tasarıma nasil radyoyu eklerım orda bırda adres vermısım bak orda öyle yapmislar die sen en bastan konu acılımını okumadan direk yorum yapiyosun