Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Neden allaturkaa? Güzel soru...Bunu bende çok düşünmüşümdür NEDEN demişimdir?
Çünkü allaturkaa ilk göz ağrım değil ama site site gezen biride değilim.
Yıllar önce arkadaşımın çağrısıyla üye olduğum ve sabitleştiğim bir sitede arkadaşım radyo kurmuştu o büyük sitede ilk ve tek radyoydu.Dururmuyum hemen bende kuracağım dedim.Arkadaşım yardım ederim ama bak önce sana uzman bir site önereceğim dedi ve allaturkaanın eski adresini verdi.Üye oldum radyomu kurdum ama allaturkaada faal değildim.Bilgileri alır,temaları indirir radyomla ilgili her soruya burdan yanıt bulurdum.O büyük sitede kim radyo kurmak isteyip bize "Nasıl?" dediyse bu sitenin adresini verdik.Yıllardır üyesi olduğum diğer sitemizde bir süre sonra seviye düşmeye başladı.Orda yazarlar,şairler,ressamlar belirli kalitede kişiler vardı.Sonra herkes kopmaya başladı çünkü kalite düşmüştü.Ben gemiyi son terkeden fare misali çırpınıp duruyordum o arada sitemiz allaturkaa şu anki yeni adresine taşınmıştı.Geldim yine tema indirmek bakmak için.Bir süre aktarmalarla eski siteden buraya yönlendirildik.Sonra buraya üye olduk.Bir gün dolaşırken jüri olmak istermisiniz gibi bir yazılımla karşılaştım.Diğer sitedede sıkılmaya başlamıştım çünkü çok arkadaşımız terkedip gitmişti.Okudum neden olmasın dedim başvurdum.Ama ilk üye olduğum rumuzumu hatırlamıyordum yeni rumuzumla juri oldum.Jurilerdede tema yapmayı bilmeyen tek kullanıcı jüriydim.Diğer tüm juriler bu konuda uzman diyeceğim kalitede ve yıllarca temalarını kullandığım kişilerdi.Onlar beni tanımıyor ama ben nerdeyse temalarını imzasız tanıyacak bilgide biriydim.Ben kullanıcı juriydim, kullanıcı gözüyle bakan,kendini bu siteye borçlu hisseden çokta mutlu, faal üye olmuştum.Eski sitemde pasifleşmiştim artık sadece allaturkaa vardı benim için.Kimse beni yıldıramadı vazgeçiremedi uzunca bir sürede böyle devam etti...
Şimdi neden allaturka sorusunda giriş sebebinden çok benim kendime sorduğum niye ısrarla allaturkaa sorusu?![]()
Çünkü yıllardır çeşitli sitelerden sağolsunlar çağrılar geldi.Hatta bunların içinde yöneticilik falan bir yana size ücretsiz program eğitimi verelim teklifleri bile oldu.Teşekkür ettim ama düşünmedim bile en üzgün olduğum kırıldığım anlarda dahi siteden ayrıldım uzak durdum bir kaç ay gibi bir süre ama yine başka siteye gitmedim.Neden? Birimi var hayır,birileri tabiki var ama yıllardır bu birileri gitti geldi değişti benim fikrim değişmedi.Demek ki düşünüyorum da başka bir şeyler daha var.Evet, benim bağımlılığım kişi,bilgi,site sahibi,paylaşımlar falan filan değil benim bağımlılığım tamamına yani fanatikce ALLATURKAA![]()
|
|
Kaynak kod |
1 2 3 4 5 6 7 8 |
_ +-------------------------------------------+ _
/o)| Neden olmasınki.? |(o\
/ / | Aradığım herşeyi hemencecik bulabiliyorum | \ \
( (_ | _ Yardımda sınır tanımıyorlar _ | _) )
((\ \)+-/o)-----------------------------------(o\-+(/ /))
(\\\ \_/ / \ \_/ ///)
\ / __ \ /
\____/ | | \____/
|