Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "öcüğün_böcüğü" bir kadın

• Özel mesaj gönder

21

Sunday, 26.04.2009, 22:02

llyabangülüll, siz sanırım yazılarımı ve yazılanları takip edemiyorsunuz.Onları düşünmediğimizi yazan ve söyleyen ben değilim.Ve sizin kurduğunuz en son cümleyi kuranda benim.

Burada verilen mesajı anlamayan zihniyet diyorsunuz. [b]canem
, deKR@, zuqo ve ben aynı düşünceyi savunuyoruz.Engelli diye bizlerden soyutlayan, farklı temalar kullanmalarını isteyen sizlersiniz.

• Özel mesaj gönder

22

Sunday, 26.04.2009, 22:17

Bir aşk teması , yeniyıl teması,bayram teması vsvs yapılırken neden engelli teması olmasın dedik
Biz dostlarımızı asla soyutlamadık sadece hatırlayalım dedik
ve niyetimiz asla onları yaftalamak degildir
Sanırım sizde benim yazdıklarımı okumamışsınız. Açık olarak yazdım
ben bu şekilde büyütülmedim bana engelliler bir eglence olarakta tanıtılmadı bir çok engelli dostum vadır. Yayın yaparlar ve ben şahit oldum bu temayı gördüklerinde çok mutlu oldular.
Evet mesaj anlaşılmadı yani siz anlamadınız.

• Özel mesaj gönder

23

Sunday, 26.04.2009, 22:27

Sevgili dostlar Bende bir ortopedik engelliyim ama engelini aşmış olarak kendisini ifade edebilen bir kişiyim, şimdi yukarıda okudumda gerçekten bende hoş karşıladığım 10-16 mayıs engelliler haftası var yakında biz engelliler için seçilen özel bir hafta bu haftayı yansıtan bir tema yapılsada fena olmaz eminim güzelde birşey olur sevgili Delirüzgar beyefendinin yaptığı bu temayıda bende memnuniyetle kullanmak isterim, şimdi asıl olaya gelelim bu ülkede herşeyin gerilerde kaldığı gibi engellilerle ilgili konulardada malesef çok gerilerde kalındığını üzülerek görmekteyim öyle çok zorluklarımız vardırki bunları bir engelli kardeşiniz olarak bende bilakis yaşamaktayım.

Engellilerin hatırlanması babında özel gün ve haftalarına hitap eden engelleri aşabilmemiz için sizlerinde destekleriyle hayata daha sıkı ve daha bir güzel bakabileceğimizi düşünmekteyim, herşeyin gönüllerinizce olması dileklerimle sevgiler Allaturka ailesinede göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkürler..

• "<<berdush>>" bir erkek

• Özel mesaj gönder

24

Sunday, 26.04.2009, 22:39

Arkadaslar engelli engelsiz ayrimi yapmayalim,yarin hepimiz birer engelliyiz.
Arkadasimiz güzel bi düsünceyle yapmis temasini,ona olan saygimizdan dolayi sadece tskr etmemiz yeterli bence.

DeliRüzgar, emegine saglik arkadasim,güzel paylasimin icin tskrlr

emir40

Acemi

• Özel mesaj gönder

25

Monday, 27.04.2009, 02:11

asıl engelli yüreğinde sevgi taşımayanlardır sevgiden yoksun olanlara engelli derim ben engellileri öcü sıfatına koyanlara maalesef ben sözde insan özde ne olduğu belli olmayan yaratıklar diyorum
bu güzel çalışman için teşekkürler delirüzgar emeğine sağlık

oqus pokus

Moderatör

• "oqus pokus" bir erkek

• 990289
  • Özel mesaj gönder

26

Monday, 27.04.2009, 08:17

Sayın arkadaşlar burada kim engellileri öcü yerine koymuş ya da farklı bir kategoriye sokmak istemiş gayet açık ve net.
Faklı düşünceler belirtildi diye de bir kaç arkadaşa sadece fikirlerini sunduğu için bu şekilde insanlık düşmanı, engelli düşmanı sıfatlarının yakıştırılmasıda temanın hazırlanmasındaki amaca aksi tutum sergilemektedir.
Ben ilk olarak yapmış olduğum yorumumda yanlış anlaşılabilecek bir kelime sarfettiğimi tekrar tekrar okumama rağmen göremedim.
Sizler acaba farklı yerlerden farklı bişeylermi okudunuz da bu kadar hırçınlaştınız bunuda anlamadım.

Ha ben engelliyim ben herkese her istediğimi söylerim, her zamanda ben haklı çıkarım zihniyetini bana zorla kabul ettirmekse maksat (yorumlarında bu kişiler gayet net bir şekilde görünüyor) buna da asla müsade etmem.
Konuyu farklı boyutlara çekipte, kimseyi söylemediği ve asla da aklında dahi geçirmediği yakışıksız ifade ve düşüncelerle suçlamayalım.

Engellilere herzaman saygımız sonsuz olduğu gibi, bunun gibi bir tema olayında engelli-engelsiz diye de bir ayırımın yapılmasına gerek olmadığı kanaatindeyim.

Konuyu ben daha fazla uzamaması, yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemesi, hiç alakası olmayan düşüncelere sevkedilmemesi adına yorumlara kapatıyorum. indirmek isteyen arkadaşlar yine indirebilirler.