Giriş yapmadınız.

çirkef

Acemi

• Özel mesaj gönder

21

Monday, 12.10.2009, 02:21

arkadaslar nick ler bir programla çalınıyor bir kaç tanıdığım var özelikle flatcast e admin olarak alan kisilerde var ben bile su anda onun eğitimini aliyorum .

Gamze

Stajyer

• "Gamze" bir kadın

• Özel mesaj gönder

22

Monday, 12.10.2009, 02:41

Alıntı sahibi ""çirkef""

arkadaslar nick ler bir programla çalınıyor bir kaç tanıdığım var özelikle flatcast e admin olarak alan kisilerde var ben bile su anda onun eğitimini aliyorum .

tamam sen al egitimini, sonrada benzer nickler alirsin...
o fake nicklere kimse kanmiyor artik, profilden asil ne oldugu görünüyor

• Özel mesaj gönder

23

Monday, 12.10.2009, 22:31

selam benimde bir sorunum var arkadaslar benim ismime utanc verici olaaylar oluyo ve ben bisi yapamiyorum nik alıniyo göt murat orusbu murat götün gölu murat gibi ve ben bu kisiyi bulamiyorum nasil bulucamida bilemiyorum radyoya geldiginde agiza alinmicek küfürler ediyo nneler yapila biler bilginize saygilarim yardimlarinizi bekliyorum simdiden tskler

• Özel mesaj gönder

24

Monday, 12.10.2009, 22:33

selam benimde bir sorunum var arkadaslar benim ismime utanc verici olaaylar oluyo ve ben bisi yapamiyorum nik alıniyo göt murat orusbu murat götün gölu murat gibi ve ben bu kisiyi bulamiyorum nasil bulucamida bilemiyorum radyoya geldiginde agiza alinmicek küfürler ediyo nneler yapila biler bilginize saygilarim yardimlarinizi bekliyorum simdiden tskler

• Özel mesaj gönder

25

Monday, 12.10.2009, 22:34

selam benimde bir sorunum var arkadaslar benim ismime utanc verici olaaylar oluyo ve ben bisi yapamiyorum nik alıniyo EDİT murat EDİT murat EDİT murat gibi ve ben bu kisiyi bulamiyorum nasil bulucamida bilemiyorum radyoya geldiginde agiza alinmicek küfürler ediyo nneler yapila biler bilginize saygilarim yardimlarinizi bekliyorum simdiden tskler

• Özel mesaj gönder

26

Monday, 12.10.2009, 22:36

onfo radyo yöneticileri ne duyuru

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

27

Monday, 12.10.2009, 22:39

bursali_murat,

arkadaşım öncelikle radyonuzda yazılan küfürlerin aynısını buraya yazmanıza gerek yok lütfen sorununuzu anlatırken kullandığınız kelimleri özenli seçin

sorunuza gelince istemediğiniz o tür kişileri flatcast radyosunda çizebilme seçeneği var istemediğinizi çizersiniz olur biter guest girişininde kapalı tutun kayıtlı olmayan nickler radyonuza giriş yapamaz

ok ile işaretli yere bakın mausla nickin solundaki kutucuğa ikikere tıkladığınızda kayıtlı nick dahi olsa yazamaz

F5.2 kullanıyosan alt başlığa gözat

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=24552