hakan unhack nehir bati ruzgari durum efe kaptal mechul yesim gul begegim rüya peri nazim prencess sim afakan abimm sirin perim bebisim cilginim zalim acelyam dedosum zeynom gececi kursat kardesim bozo murat ve suan olay fm den gelen ve olayfm logosu kulanan arkadaslar
kurallari genelde sayin adminler koyarlar ama bize verilen logonun ebati büyükmüs canlar kurallara uymuyormus boyutu kücültecekmisiz duydunuz berat can abimizi
o saydıkların kimler yada ne iş yaparlar orasını bilemem yalnız şunu iyi bilirim
benim imzam bir üyenin şikayetilye kaldırıldı haklı olarakta kaldırıldı çünkü imzam büyüktü ve ondan sonradırki ben forumda kaldığım sürece imza ve avatar kullanmamğa karar verdim sırf bu yüzden herhangi bir üye beni örnek alıp imza ve avatarını istediğigibi ayarlama yapmasın diye
şimdi hal böyle olunca benim imzam haklı olarak kaldırılıyor ise benimde bu konuda titiz olmamı gerektiren durum ortaya çıkmış oluyorki
buda imzası ve avatarı büyük tüm arkdaşları uyarmak dikkat edeseniz önce burdan yazmadım önce rencide etmemek için özelden yazdımki değiştiresiniz diye ben o uyarıyı bile almadım
ha diyceksinizki herkezi neden uyarmıyosunu görebildiğim bütün imzalara ve avatarlara hepsine yapıyorum o uyarıyı çoğu düzeltiyo sizin tepkiniz neden onu anlamadım ?
Abi Tebki Göstermiyorum ki Tüm Arkadaslara Ben Bu Avantari vermistim Wanted ve Sayin Allaturkaa Adminimizin musadesi ile Siz Kuralara Aykiri dediniz Ben de KuLanan Arkadaslara Aklima Gelen Arkadaslarin Isimlerini Yazarak Sizi Destekledim Sorun Nerde ?
:lol: sen kendi basina is actin abicim simdi ben senden kurallara uygun bir sekilde olayfm allaturkaa logoosu yapmanizi rica edecegim umarim geri cevirmezsiniz :-)
ege abicim seni unutmusmuyum :-D yeni avantar resimi yapilacak abicim link vardi kulanma klavuzu diye bulayim ekleyim buraya bir degerlendirin hersey anlatiliyor fakat [img][/b] bu kod eklemek istediginiz resim linkinin onune ve arkasina yazarsaniz resim otamatikmen görünmüs oluyor :wallb: ach birde bildigimi tam anlatma kabiliyetim olsa[/img]