Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
vayyy ve bilime bak nasil gelismis..artik bi erkegin birinci neresene bakacagimiz kesinlesti
muhahaha nihan ........
kizlar karsinizdakinin gözlerine bakmadan, önce avucunun icine bakin :b055:
valla ablacim senden hayat dersi aliyoruz ya surda helal yaniiiiii! sen olmasan biz hala iki cift güzel söze kancaz
eeee birazda Hayat Dersi verelim demi :evilking:
Benim nekadar sadik bir kisi oldugumu görün, fotoraf makinasi olmadigindan, sizler icin elimi scnannernin icine koyup tehlikeye girdim
Al-Pi belirtilen resmi ekledi:
:kopx: Alpiiiiiiiiiii alemsin valla :kopx:
erich bauer said:
Kalp çizgisi güçlü ve uzun ise ve işaret parmağına kadar uzuyorsa erkek sadıktır.
Alla Turkaa`da Erkek üyeleri size örnek birisi Alpiiiiii. Onun yolundan gidin :b055:
sadakatligimi size isbat edyim derken elimden olacam...
das waren gefähliche bestrahlungen... coook acidi :s045:
:lachab: ne kücük elin varmis yahuuu hemde ince parmaklarin :k035:
iste kendine güvenen Erkek buna derim abi ben yaaaaaaaa eline güvenen gelsin teker teker
gefähliche bestrahlungen
ne kücük elin varmis yahuuu hemde ince parmaklarin
:kopx: :kopx: :kopx:
:lachab: ne kücük elin varmis yahuuu hemde ince parmaklarin :k035:
resmi kücültüm beee bu aylik resim ekleme kontinjanim dolmus...
aslinda ellerim model eli
model eli demekk pehhhh bu yasima kadar ilk model eli görüyom yaaa bak heycan basti :ask:
resmi kücültüm beee ....
dabi dabiiiiii :kopx:
evet ya...aylik resim kontenjanimista bilmem nemis...buldu bilmeyenelri beyfendi atiyor :lachab:
aslinda benim elimi herkez tanir, televisionda nivea ve hand and nails ürünlerinin reklaminda cikar :g150:
aboooooooo senmisin oo bende diyorum ben nerden taniyom bu elleriiii
:h050: artikkin bana bi imza verirsin dimiiiii
simdi erkek olmadigima göre sorun yok sanirim catal olmasinin dimi elimde :ohoh: