Giriş yapmadınız.

EsPriTüeL

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

21

Thursday, 8.01.2009, 13:23

yazmayim dedim ama dayanamadım. Bu yaşıma kadar 30 küsür forum kurdum yönettim , yardım ettim vs. FAkat böyle saçma bi düşünce görmedim. Yorum yazmak msj yazmak paylaşıma girermi arkadaşlar ? üyelere bi faydası varmıdır sizce? bir insan isterse yorum yapar istemezse yapmaz. fakat paylaşım böyle birşeymidir sizce , emek vermek vs vs. Unutmayalım VIP demek herşeyden önce paylaşım demektir. msj sayısı 10.000 i geçmiş fakat hep yorum yazı vs. fakat msj konu sayısı 300 300'üde paylaşımdır vs , kaliteli dir VIP üyeliği hak eder. Bizde yönetiyoruz forum fakat ben 300 konusu olan birisini bile moderatör yapmışımdır. Çünki paylaşımları göze batıyor ve kaliteli. Neyse Ceza arkadaşım. buda senin görüşün.

masum_serseri

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

22

Thursday, 8.01.2009, 13:32

300 mesajla moderatör olunabilir bu normaldir bilgisi vardir bicok konuda,ama 300 mesajla vip olan kisi tema paylasimi disinda bisey yapmiyosa ve vip üye oluyosa 1500 mesajla tema paylasimi yapan kisinin normal bi üye olmasi biraz düsündürür insani ister istemez

Zübeyde

Stajyer

• "Zübeyde" bir kadın

• Özel mesaj gönder

23

Thursday, 8.01.2009, 13:41

birseyi merak ediyorum, belki icinizden biri cevapliya bilir.

Bu sitenin en degerli üyeleri acaba kimler?

1. Support yapanlarmi ( Flatcast Yardimi )?
2. Tema Paylasanlarmi?
3. Basliklara yorum yazanlar mi?
4. Diger paylasimlarda bulunanlarmi?

siz karar verin!
fakat sunu iyice bir düsünün, burayi ziyaret edenler , kayit olanlar, niye oluyor

24

Thursday, 8.01.2009, 13:47

Zübeyde, en degerlı üye diye bisey yok burasını bütün düsünmen lazım her evin bile bir reisi yokmu gereken arkadaslar hic bir menffaat gözetmeden bizlere sizlere yardımcı olmuyorlar mı? Sizce onlar kendilerine yetecek bilgiye sahip deiller mi oNlarda geceleri uyumayi bilmiyorlar Mı? emek yapmak ayrı bisey yapılan emegi degerlendirmek ayRı bir sey en degerlileri kelimesini ben kendi adıma kabul etmıyorum

sil~~gi

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

25

Thursday, 8.01.2009, 14:11

ya arkadaslar yazmıyayım dedimm duramadım yorumları okudukca:S

ilki böyle sacma bir sey olsa idi eger zatenn bu forum bu kadar kaliteli olmazdı msj sayısı ile vip olamın baglantısını cözemedim ben.iyi o zaman sacma sapan paylasımlarda bulunsunlarr ne güzel gidip cafe allaturkada sabaha kadar birbirlerinin nicklerini tiklaya tiklaya sohbet etsinler bilmem kaçbin msjları olsun ohh gel sen vip oldun denilsin böyle sacma birsey olabilirmi...benim vip oldugumu ben masum serseriden ögrendim simdi torpil var diyen arkadaslara genel olarak FORUM İÇİNDE SESLENİYORUM BU FORUMDA MOD SUPER MOD YÖNETİCİ İDARECİ AMİR vs vs vs bir tek kisi ile sahsi görüsmem oldu ise msn de yada özel msj da gelsinler desinler.şimdi sizz dersenizki az msj li kisiler vıp olmasın ( kaldıki oldugumda ne oldu farkı ne bilmiyorum ama )) benim forumda gecirdigim onca zaman onca emegimi harcamıs oluyorsunuz...msj sayısını yüksek tutmak için demekki chat alanına cevirmek lazım forumu cok güzel yaaa...

herkesin kendi fikridir saygım vardır ama lütfen birseyler yazarken farklı acılardan düsünüpte yazalım arada derede heçlenmek kötü...

26

Thursday, 8.01.2009, 14:16

Bu konuyu tartısmak bile baslı Basına Sacmalık

*Deniz*

Bilge

• "*Deniz*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

27

Thursday, 8.01.2009, 14:24

masum_serseri, ben eminimki bu foruma üye olmadan önce birçok kişi tema yapmayı bilmiyordu. Yani neredeyse hepimiz tema yapmayı burada öğrendik. Ben ilk başlarda sadece photofiltrede çizgiler çizerek basitçe hazırlanabilicek temalar hazırlıyordum ama zamanla forumdaki dersler ve yardımlar sayesinde photoshoptada tema yapmayı öğrendim. Ve 200e yakın ya da aşkın tam bilmiyorum temam ekli forumda ve birçoğunuda sildim onları saymıyorum bile. Bu temaların içinde çok güzel denileceklerde var denilmiceklerde... Her zaman aynı başarıyı yakalamak mümkün olmuyor.

Gelelim özel bölüm meselesine yetkiler kör değil biri farketmese bir diğeri başarılı temaları farkedebiliyor. En son seline özel bölüm açıldı ve herkes bu konuda hem fikirdi. Ama sanırım selinin 62 teması vardı ve bu temaların yarısından fazlası çok başarılı denilebilicek temalar yani selin gerçekten tecrübeli olduğunu bu konuda kanıtladı ve özel bölüme hak kazandı. Elbetteki selin gibi ya da diğerleri gibi çok güzel temalar hazırlayan üyeler var. Onlarıda görüyoruz ama sadece 5-6 temaylada özel bölüm açılması biraz saçma olmazmı. Ya da yüzdelik başarısı az olan bir üyeye açılması?

Selini örnek vermem en son ona bölüm açıldığından ve nedenini en iyi açıklayabiliceğimi düşündüğüm üye olmasındandır yanlış anlaşılma olmasın.

Gelelim o üyeler kısmında yetkililerin olduğu bölümden daha güzel temalar hazırlayanlara galeri kısmında sadece yetkililerinmi teması var? Başarılı görülen her tema üye ya da yetkili tarafından hazırlanmış olsun galeriye ekleniyor bunu hepimiz görüyoruz. O nedenle böyle bir kıyaslama bence yanlış hakeden hakettiğini alıyor. Her ne şekilde olursa olsun.

Bu başlığın açılması baya iyi oldu sanırım herkes içindekileri söylüyor ve yanıtını alıyor. Kimsenin aklında soru işaretleri kalmaz umarım. Açıklama yapma gereği duyuyorum ben kendi adıma umarım sizlerede doğruları en iyi şekilde aktarıyorumdur :roll:

Hepinizin içi rahat olsun biz herşeyi görüyoruz herşeyinde farkındayız ;)

masum_serseri

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

28

Thursday, 8.01.2009, 14:42

*Deniz*, aciklaman icin tskr ederim.
selin konusunda zaten bisey diyemem o zaten fazlasiyla hakediyo temalari cok güzel.ben isim vermek istemiyorum zaten.ama kolay bi sekilde görülebilicek seyler aslinda benim söylemek istediklerim.neyse ben konuyu uzatmak istemiyorum fazla.umarim herkes hakettigi yerde olur ve kimse de yanlis düsüncelere kapilmaz

29

Thursday, 8.01.2009, 15:06

Değerli ''Allaturkaa'' üyeleri

üye, süper üye, aktif üye, wip, mod, süpermod v.s v.s herneise işte

öncelikle kendinizle yarış edin yarış edinki bilginizi bikat daha artırabilesiniz

kendinizi geçtiğiniz zaman kimse taktir etmese bile ----> wip'siniz ... mod'sunuz ... süpermod'sunuz

kendimden örnek veriyim ben bilgisayarı ilk aldığımda bilgisayrın B sini bilmezdim
ama ve hep kendimi geliştirmek adına ve kendimi geçebilmek adına bişeylerin mücadelesini verdim mod'luk süpermod'luk wip üyelik benim için okadarda önemli değil

ben kendimi geliştirebiliyomuyum ona bakarım gerisi ister wip olsun ister mod olsun ister süpermod olsun pek o kısmını düşünmem düşünmedimde

bırakın o wip olmuş bu bilmem ne olmuş kim ne olursa olsun siz kendinize bilgi olarak bişeyler katabiliyosanız ve o bilginizi paylaşabiliyosanız en güzel WİP' lik o ------> ozaman zaten kendi kendinizin Wip,mod,süpermod üyesisiniz

ben burda elimden geldiğince birşeyler verebildiğim kadar , kendime'de bilgi açısından bişeyler katabildiğime bakıyorum (bildiklerimide sizlerle paylaşıyorum)

neden üyel olurlar ----> bilgi alabilmek için burdalar genelde herkez bi şekilde çizgiselde osla tema yapmasını bilebiliyor

ama fcp ye çevirmek,modem sorunları, radyo sorunları yani radyoyla alakalı ne varsa adı üstünde FLatcast türkçe yardım -----> Allaturkaa
--------------------------------------------------------------------------------------

dip not:

-----> herşey geçici bilgi kalıcıdır

• "AllaTurkaa" bir erkek

• 1001
  • Özel mesaj gönder

30

Thursday, 8.01.2009, 18:26

Alıntı

VIP UYELIGI BU KADAR KOLAYMI MSJ ATMAKLA

Hayir dahada kolay, hemen hemen her istiyene veriyoruz!

Asil V.I.P. lik bundan 2,5 yil evel basladi, o siralar V.I.P. üyelerimiz icin özel bölümler vardi (muzik, program, film, özel tema, özel yardim vs.).
Forumdan kazanilan (para) Turkaa ile V.I.P ünvani ve yetkisi alinabiliyordu...
Malesef bu yöntemi kaldirmak zorunda kaldik, bu yüzden V.I.P nin hic bir özelligi ve ayricaligi kalmadi.

Bazi üyelerimiz nedense bu ünvana cok önem veriyor ve özel yollardan vip'ligi israrla istiyor! Kimseyi kirmak istemedigimden bu kisilerin isteklerini yerine getiriyorum, elim degmisken o sirada online olan (caliskan) diger üyelerede veriyorum.

Alıntı sahibi ""masum_serseri""

Normal üye temalarinin oldugu bölümle,yetkili deneyimli üyelerinin temalari bölümünü karsilastirma yaptim biraz.bana göre normal üye temalarinin oldugu bölümde cok daha güzel temalar var.yetkili deneyimli bölümünde bulunan bazi temalarin o bölümde olmayi hakettigini düsünmüyorum

Lütfen 2006, 2007, 2008 ve 2009 yillarinda yapilan temalari birbirleriye kiyaslamayin.

Dün güzel buldugumuz temalar, yarin kimsenin hosuna gitmeye bilir.
ayrica 5000'e yakin temayi yaklasik 1000'e yakin tasarimci hazirlamis, hangilerine özel bölüm acalim?
fakat cok yakinda suanki sistemimizi degistirecegiz, umarim daha esit bir yöntem olacak.

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

31

Thursday, 8.01.2009, 22:15

Alıntı sahibi ""ßy-_Rmx""

Bu konuyu tartısmak bile baslı Basına Sacmalık

Hicte sacma bulmuyorum, gayet yerinde bir düsünce ve yerinde düsünceler paylasiliyor.
Üstelik isim vermek istemeyen arkadaslar, bence bu kadar cekingen olmayin, akliniza takilan bütün düsüncelerinizi paylasmalisiniz. Daha öncede dedigim gibi belki ya yönetimin gözünden kacan birsey var? Veya fikirler uyusmuyor, yönetim farkli karar verir.

Degisim yeniliktir, yenilik yasamaktir.
Biz yasadikca hic degismiyormuyuz ki, forum degismesin?
Eskiden tema yapan üc bes kisi varken, simdi herkes kendi temasini yapiyor, ve gayette basarili oluyorlar.
Eskiden VIP üyelik farkli kapilar aciyordu, simdi ünvan görevi ve sürekli ziyaretcilere bir tesekkür niteligi tasiyor..
Eskiden burda görevli arkadaslar icin bölümler acilmisti, simdi yetkili olmayan ama yetenegi olanlara aciliyor.
Eskiden babam beni döverdi, simdi ben ondan hizli kosabiliyorum :D

Forumun en önemli üyeside olmaz. Zübide duygusal yaklasmis konuya :roll:
Bir insan düsünelim, forum olsun, organlarda üye olsun. Colak icin sol el, salak icin sag el önemlidir demi :D
*yanlis anlasilmasin, bana küsene bende küserim ona göre tzz

Insallah anlatabilmisimdir :masum:

Ayrica VIP olan herkesle akraba olmus oluyoruz, mirasini birakmadan gitmesin kimse :D

• Özel mesaj gönder

32

Sunday, 10.05.2009, 16:14

bence VIP , etkin üye madator olmak bahane, buralardan bilgi ögrenmek sahane :)))