Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Offffffffffffffffffffffffffffffffffff harikasinizzzz yaaaa emege saygi lutfen muhtesem olmuslar hmn downland

tsklrerr
selincim her teman gibi buda süperrr ellerine yüreyine saglik paylasimin icin tesekürler.
ablam ben simdi ne desem bos [b]ßy-_Rmx in dedigi gibi sen harikalar yaratmaya aliskinsin
Selam selin ellerine saglik harika olmuslar paylasimin icin tesekkürler :sevgi:
ya cok gusel olmus bayildim yayinimda genewlde yayin boyunca teme deisip durrudm aritk bu tema sabit kalio

bide senin koyduugun o hareketli yildizalari ve simleri bulabilsem bi bilgi verrimsin urlesini versen ytr
tsk ederm emegine sahlk
harikaaaaaaaaaaaa yüreğine saglıkkkk
çokk hoşş olmuşş emeğine sağlıkkk
cok güzel olmus ellerine saglik selin.. :up:
cok güzel olmus.eline emegine saglik.paylastigin icin tskrlr
*Se-LiN*
her zamanki gibi süper olmuşşş eline sağlıkkk
eline sağlık temaya nasıl şarkı hareketli yazılar yazıyorsunuz merak ettim gerçekten çok güzel olmuş
meçhul o yıldızlar flash proğramından yapılıyo
yayında kullanmak için yıldız giftler var onları kullanabilirsiniz
Sevgili EDA-BURSA temaya flash proğramıyla yapıyorum
hareketli yazıları ve yıldızları vs..
tşk ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için :sirin:
ELLERINE SAGLIK SE_LİN COK GUZEL BIR TEMA OLMUS BEN PEK ANLAMAM AMA TEK KELIMEYLE SUPER AYRICA SARKI YI COK BEGENDIN KIM SOYLUYOR DU :harika:
güzel olmus emegine saglik *Se-LiN*...
tşk ederim güzel yorumlarınız için arkadaşlar
42_BYKARAM_42 şarkıyı GÜNEL söylüyor
Emegine SağLik Güzel PayLasim İçin Tskler
yüreğine sağlık selin arkadasım seçimin süper gerçekten son günlerde dinlediğim parçayı temana isim vermişsin hoş sade bir tema olmus ve yakışmış