Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ALLAHIM RAZI OLSUN OMER KARDESIM INANKI COK MEMNUN ETTINIZ ALLAHIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN SIZING GIBI DUYARLI ARKASLARIN HEPESINININ ELINE EMEGINE SAGLIK TEKRAR TSKLER GUZEL KARDESIM
BENDE BIR SES ISTESEM COKMU OLURUM ACABA OMER KARDES COK FAZLAMI OLURUM SESLI SLOGAN EKLEME IMKANI VARMI ACELESI YOK MUSAOIT OLDUGUNUZDA OMER KARDES
SLM ELINE SAGLIK GUZEL OLMMUS
Kardeş bna da bi tane yapabilrmisin ????
Boyutu fark etmezz Yalovaspor-taxi_fm yazsın kapalı yeşil-kırmızı olsun renkleri
elıne saglık Dj Ömer senı tanıyormuyum acaba cunkı sloganlar bızım radyonun sloganlarıda
sendemı 106.0dansın yoksa
sen beni adem abine ve ali abine sor o slogonları kim yapmış
)
Kardeş bna da bi tane yapabilrmisin ????
Boyutu fark etmezz Yalovaspor-taxi_fm yazsın kapalı yeşil-kırmızı olsun renkleri
djomer belirtilen dosyaları ekledi:
ömer kardeşim ellerine saglık paylaşımların cok güzel
kardes banada radyokırsehırfm yaparmısınn tesekkurler dj serdarr
boyutları ne olacak yazarsan sevinirim.
Emegıne Saglık... Paylasım Icın Tesekurler ....
abım boyut derken anlamdım ama radyokırsehırfm dj serdar ve arkadaslaylasınız yaparsanız ben atabılırım radyoma elıne yuregıne saglık abım tesekkurler
ALEM FM DİE SİTE ÜZERİNE EKLENECEK Bİ FLASH YAPABİLİRMİSİNİZZ 'GÖNÜLLERİN RADYOSU ALEM FM HOSGELDINIZ..'
SİMDİDEN TESEKKÜRLER
abım boyut derken anlamdım ama radyokırsehırfm dj serdar ve arkadaslaylasınız yaparsanız ben atabılırım radyoma elıne yuregıne saglık abım tesekkurler
dostum biraz geçiktim özür dilerim flasın ektedir iyi günlerde kullan
kirsehirfm.rar
(8.89 kB - 73 defa indirildi - en son: 2.01.2025, 12:26)
ALEM FM DİE SİTE ÜZERİNE EKLENECEK Bİ FLASH YAPABİLİRMİSİNİZZ 'GÖNÜLLERİN RADYOSU ALEM FM HOSGELDINIZ..'
SİMDİDEN TESEKKÜRLER
lüften flaş boyutlarını ve rengini belirtin
adaşım ömer bir tanede bana yaparmısın yozgat66 Dj KATLAN diye tşk ederimm.
renk belirtmedim ama sen kafana göre yap katlanfm Dj KATLAN diye ama şunuda bilki ben fenerbahçeliyim
adaşım ömer bir tanede bana yaparmısın yozgat66 Dj KATLAN diye tşk ederimm.
buyur iyi günlerde kullan
djkatlan.rar
(8.37 kB - 55 defa indirildi - en son: 14.03.2025, 00:22)
ömer kardes benim ki daha olmadımı dört gözle bekliyorum valla
ömer kardes benim ki daha olmadımı dört gözle bekliyorum valla
bizim bayan djler biraz nazlanıyorlar egerki sende ses varsa eger flaşa ekliyeyim