minik, flatcast radyolarinda dinleyicilerin flood yapmasi genelde yasak
Ama bazi dinleyiciler farkli flood programlari kullaniyor bunu yinede yapabilmek icin.. maalesef ben pek tavsiye edemeyecegim icin radyocular acisindan..
delikurt, arkadşım ben o kalbi örnek olsun diye koydum kalbin düz çıkması için o resmin tamamen tersini yapcaksın bu birinci sorunun cevabı
ikinci sorun ise kendi yaptığını koybilmek için mesela senin yüklediğin dosyanın içindeki kalp olanı kopy yap ikitane aynı dosya olsun sadece yeni yaptığın dosya ismini değiştirki diğeriyle karışmasın ondan sonra kopy olana sağ tıkla notpad la aç de içini kendi kafana göre düzenle kaydet bukadar hepsi kolay gelsin
esmerkelebek38, açıklamaları baştan okursan yapılmıycak bişey yok arkadaşım yüklemeyi yaptınsa radyoda aktif olabilmesi için ifade(smile) butonunun olması gerekir
Re: Flatcast Otomatik-chat komutlari ve "flood" sc
Alıntı sahibi ""beratcan""
bu *.fcsmi normal editor ile "notpad" ile açabilir ve kendiniz mesaj veya smileys ekliye bilirsiniz
Merhaba Dostum.. öncelikle vermis oldugun bilgiler icin tesekkür ederim.Istedigimiz sekilleri bu programa nasil ve nerden ekleyebiliriz,yardimci olursaniz sevinirim.Vermis oldugunuz örnekler güzel ama isterdimki bende kendime göre yapayim.saygilarimla