Merhaba arkadaşlar bri sorunum var yardım isteeycektim...
Flatcast üzerinden her hangi bri radyoya girmeye calısıyroum ama ne yazık ki olmuyor....
Sorun şu ekran acılıyor ama ekrnda sadece goruntu var yani sadece temayı gorebiliyroum...Ne bir yazı ne de ses var.....
yayında alabiliyorum ama müzikler çok hılzı geciyor ve ses yok...
ne yapam gerekiyor acil yardım lütfen....ilginiz için şimdiden tşk ler...
katlan arkadaşın sorunu temayı görüyor fakat butonlara felan tıklama yapamıyor sanırım böyle sorunlar modemden kaynaklanmaz modemde port hatası olsa kendi radyosunu açabilir yayın yapabilir fakat radyosuan kimse giremez ama arkadaşın sorunu ses olmaması ve butonlara tıklayamaması
bikere ses kartını yeniden yüklemesi lazım ikincisi ise flatcastın tüm sürümlerini kaldırıp yeniden kurması lazım
tüm sürümleri derken program ekle kaldırdan yapmakla bazan olmayabiliyor
sana üç yöntem
1-
program ekle kaldırdan flatcast tüm sürümlerini kaldır
2_
D:\WINDOWS\Downloaded Program Files bölümüne gir ordaki flatcast sürümlerinide kaldır
3-
Başlat/çalıştır/regedit yaz enter yap en üstte
düzen yazısına tıkla/
bul yazısına tıkla arama yerine
flatcast yaz ve
sonrakini bul yazan yere tıkla arama yapsın flatcasta ilgili ne varsa bulcaktır sonra soldaki pencerede çıkan flatcastla ilgili bölümü sil
sildikten sonra klavyede f3 e bas arama tekrarı yapsın tekrar bulcaktır solda çıkan flatcastla alakalı olanı tekrar sil taaki arama bitti diyenekadar bunu tekrarla
daha sonra herhangi bir radyoya giriş yap
f5 olabilir
4.16 olabilir ozaman sana
active-x denetimini yüklemeyi sorcaktır yükle ve tekrar dene bakalım sorun düzelcekmi başka aklıma gelen yok