Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Birgün En Sevdiğin İnsandan En Büyük Darbeyi Yersen ; Pembenin Kara , Dostluğun Yara , Sevmenin Palavra Olduğunu Anlarsın .
"Keşke tanımasaydım" dediğim kiç kimse olmadı benim. "Keşke beni tanımasına izin vermeseydim" dediklerim oldu !
"sen yaptığın şeysin söylediğin değil"
Her şeyin hiçleştiğini görüyorum zamanla..
Birgün En Sevdiğin İnsandan En Büyük Darbeyi Yersen ; Pembenin Kara , Dostluğun Yara , Sevmenin Palavra Olduğunu Anlarsın .
süpermiş senem çok tuttum bu sözü bundan anlamlısı can sağlığı

tesekkürler...
Hayatımdan gitmeyi tercih edenler için dönüş seferleri sonsuza dek iptal edilmiştir ...
Ben bir KADINIM.Kimseye özenmeden özenilen.Kimseden almadan kazanan.Kimseye gölge olmadan ışık olan.Hem ANNE hem
DOST ama..! KADIN..
Pes etmek bana göre değil.. Kaybetmem KAYBEDİLİRİM...!!
Eski Sevgilim 'Selam' Yazmış. 'Askmsn' dedim. 'Biz ayrıldık' dedi. Bende zaten 'As kmsn' demiştim..
sanırdım gündüzdü onlarla gece
içimde ümitti dost bildiklerim
ne zaman yıkılıp yere düştüysem
bırakıpta gitti dost bildiklerim
Geride bıraktıklarına hesap sorma herzaman belki faturası agır gelir.
"bırakıpta gidenler hiç gelmeseler keşke, kalan azıcık değerleri de kaybolmazdı belki." Blackline
"bırakıpta gidenler hiç gelmeseler keşke, kalan azıcık değerleri de kaybolmazdı belki." Blackline
güzel söz
"kalpleri kırılanlar da en çok bulunan güzel ve anlamlı sözdür" Blackline
Bunca kalp kırıklıklarına rağmen küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata: "Acımadı ki !"
Hayaller ve gerçekler yarışır. Hayaller hep önden gider ; Ama her zaman gerçekler kazanır...!
Kimse bizi aldatamaz ; Biz kendi kendimizi aldatırız...!
Güneşe arkanı dönersen, ancak kendi gölgeni görürsün. Ben onlara güneşi gösterdim, aptallar parmağıma baktılar...
Konuşmaya değer olanlarla konuşmazsan, insanları yitirirsin. Konuşmaya değer olmayanlarla konuşursan, sözcükleri yitirirsin...