Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SEVDALI FM DE Dj MELEGIM SIZLERLE KEYIFLI DINLEMLER
slm hareketli dj )(-DAMLA-)( LOGOSU YAPARMISINIZ RİCA EDSEM RENGİDE AÇIK PEMBE OLSUN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
HEMSOM ARAMIZA HOS GELDIN IMG.BIDE SOYLE DENE.
[img]atacagın logo resımın urlsi.[/img]
urlide imagechack sitesinden alabilirsin.
bol paylasımlar tekrardan aramıza hos geldn
SLM BEN HAREKETLİ DJ İSMİ İSTİYORUM LÜTFEN SÖYLE OLSUN SEVDALI FM DE DJ GÜLOM SİZLERLE KEYİFLİ DİNLEMLER RENGİ KIREM RENGİ OLURSA COK SEVİNİRİM SİMDİDEN TESKKURLER.
SLM ARKADASIM BENIMDE BI ISTEGIM OLACAK YAPA BILIRSEN SEVINIRIM SOLE OLSUN . Dj KARAKIZZ SIZLERLE SOHGELDINIZ DOSTLAR
RENGIDE KOYUI PEBE OLSUN
TESEKKURLER
Slm 60GENCLIK MASUMDAN istediğim istegi sen yaparsan çok memnun olurum masum.un 10. sayfasında Kurt Fm de Dj Yanlızkurt ile müzik keyfine hosgeldinizden ricam olsa __Kurt Fm de Cadu ile Müzik Keyfine Hosgeldiniz yazarsan çok memnun olurum siyah üzerine bir kırmızı yazılı bir grı yazılı yaparsan sevinirim şimdiden çok tesekkürler ellerine sağlık by
Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )
merhabalar
bende istiyorum banner yaparsan çok sevinirim şoyle yazılmasını ıstıyorum eskidostlarnet fm dostluğun ve paylaşımın tek adresi radyo eskidostlarnet fm boyle yaparsanız cok sevinirim yapılınca nereden alıcam onuda soylermısınız acaba
[/b]Adminim Adem im saolasin benim yerime tsk etmissin

))
60Genclik usta saolasin kusura bakma tsk gec geldi daha yeni eve geldim ilk iism buraya bakmak oldu ama benim patron benden once davranmis

)
ellerine yuregine emegine saglik
DJ~BEYTO, Begendigine Sevindim Umarim güzel olmassade kullanisli bir gif olmustur
merhaba
cok tesekkur ederım emegın ıcın saol
[img][url]teşekkürler logolar harika olmus
emeyinize salık[/img]
)(-DAMLA-)(, Güle güe kullanin