arkadaşlar yeni üyenizim sizlerden bir ricam olacak dj ismi yazmanizi rica edecem mümkünse dl ömrümsün dj narkoz renk çeşitlerini bol tutarsaniz sevinirim birde url almiyorum fileden alabiliyorum boyutlari 100 altinda olursa sevinirim şimdiden emekleriniz için tşkr ederim iyi çalışmalar
cok cok tesekur ederim ellerinize emeginize saglik,harikalr.yine istek te buluncam![]()
mumkunse : dj ruya perisi dj. asi prenses .dj sevdam .candamarimsin . dj £sm£r
farkli renklerden olsun ve donen salanan nik olsun (renkler beyaz,kirmizi,mavi,sari,pembe, mor , lila )
simdiden ellerinize emeginize saglik cok cok tsk ederim
arkadaşlar yeni üyenizim sizlerden bir ricam olacak dj ismi yazmanizi rica edecem mümkünse dl ömrümsün dj narkoz renk çeşitlerini bol tutarsaniz sevinirim birde url almiyorum fileden alabiliyorum boyutlari 100 altinda olursa sevinirim şimdiden emekleriniz için tşkr ederim iyi çalışmalar
selamlar djmemo_can dj hikmet dj K@R@_GUL yayında iyi dinlemeler hoş sohbetler diler bu nikleri yaparsaniz sevinirim şimdiden tesekkür ederim
slm iyi günler iyi calısmalar kolay gelsin emeginize yüreginze saglık öncelikle paylasımlar icin tesekkürler ben dj papatya dj merve ayrıca dj olmadan papatya ve merve yazıları istiyorum degisik renklerde haraketli ve sabit simdiden tesekkürler emeginize yüreginize saglık kolay gelsin