Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
cok tskler süper bide bizim radyonun djleri icin
Dj Sinem
Dj Hümü
Dj Tatarkizi
Dj Senol
Dj Hasan yazarsan cok sevinirimm bide Dj Olcayi yesil renkte yapabilir misin
emegine saglik cok saol simdidenn
slm kerdes dj sinan ve dj vonali yazarsan sevinirim bi kac tane
bir birinden harika yazılar için emeğinize elinize sağlık bend edeişk şekil ve renklerde dj gazi diye yazı isteyebilirmiyim
şimdiden teşkürler
SELAMLAR
ARKDAŞIM ÖNCELİKLE YAPTIĞIN BU HARİKA CALIŞMLAR İÇİN EMEĞİNE SAĞLIK
BU KADAR YOĞUNLUK ARSINDA DEİĞİŞİK RENK VE ŞEKİLDE DJ GAZİ YAZARSAN COK MENUN OLURUM ŞİMDİDEN COK TEŞKÜRLER SAYGILAR
yazı
harika yazılar yazıyosun bende YORGUN061 istesem yardımcı olurmusun tsk
slm sizden Dj-SuDe-NaZ07 rica etsem yaparmısın simdiden tskler
merhaba kusura bakma unutmusum yazmaya degisik renklerde olabilir tskler
ya arkdşım hepsi bir birinden harika emeğine sağlık daha öncede yazdım rica etsem ay değişik şekilve renklerde dj gazi yazzarmısın
slm alakaa kardes benim bi ricam olcak bana dj tugsem bide dj alyazmalım bi kactane hareketli dj ismi yazarmisniz rekleri pembe ve kırmizi olursa cok makbul olur simdiden alakniz tşs ederm.
slm bende istiyorum dj ismi ) lütfennnnnnnnn
Dj biricigim
Dj balim
s.a emegenize saglik hepsi birbinden güzeller bende rica etesem banada yazarmsiniz Dj Yesilboncuk merakla bekliyecegim cok tskler simdiden .. aeo
merhabalar rica etsem dj ümit diye yazabilirmisiniz....
selam rica etsem bende isim
dj olmasin tek ali_03 yazabilirmisin her rente tesekürler
TurkRap olarak da yaparmısın Usta
sLm ben rica eétsem //HaTice anD aTiLLa// Yazarmısınız biraaz aşkLa iLqiLi oLsun kaLpLer filan oLsun...