Zitat von »"ela_gözlü34"«
merhaba sizden dj ela gözlü yazısını rıca edıyorum yazarsanız çok memnun olurum şimdiden tesekkürler ve saygılar
Zitat von »"ela_gözlü34"«
merhaba ıstanbuldan canlıyayın dj ela gözlü yazarsanız memnun olurum tesekkürler rıca edıyorum
:sevgi:
Zitat von »"~~**LEYL@**~~"«
a.slm iso cok tesekür ederim herzamanki gibi harikasiniz elinize salik cok tsk :sevgi: :harika: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx:
Zitat von »"kalpsizzz"«
merhabalar arkadaşlarım emeklerinize çok çok teşekkür ettiler mümünse eger DJ GÜLCE VE TEKRARDAN DJ N@Z melek sizlerle yazarsaniz çok memnun oluruz şimdiden teşekkür ederim kolaylıklar diliyorum allah a emanet olun
Zitat von »"dj_zaLim_KraL"«
slm abı ben BaRıŞ BaRıŞ_RüzGaRı İstemıstım
Zitat von »"selimmx"«
slm elinize sağlık çok güzel olmuşlar size zahmet banada birkaçtane yapsanız şimdiden tşk DJ~BAHOZ
Zitat von »"kalpsizzz"«
slm 2 gün önce siirimi yazıp yolamıştım kayan yazı grefigi isdemişdim mailler geldi fakat aradıgımı bulamadım yada ben yollayamamış olabilirim o yüzden tekrar dan yolluyorum kabul ederseniz yazı grefigimde yıldızlar olsun icinde rengarenk renklerden olussun ve mümkünse su sözler yer alsın.Karanlık yarınlarda yıldızsız gecelerde uçsuz bucaksız yolarda sevdim seni yagmurlar altında gezerkende sensizlik boynumu bükerkende sevdim seni melek&tarık.BU ŞEKİLDE OLURSA COK MEMNUN OLURUM ÇOK TEŞEKKÜREDERİM
Zitat von »"sevdiğim"«
isom abi bana 1. sayfadaki örneklerden 38. numaradakinden GüLüŞünün eSiRiyim xD yazarmısınız .! rengi kırmızı olsun .ellerininze sağlık şimdiden xD
Zitat von »"fazilkara1"«
slm abi rica etsem dj fadime yazarmisiniz renklilerden olsun abi kayar isim simdiden tsk
Slm yazdım ama isdegimi görülmedi sanırsam teşekkürler şimdiden
Zitat von »"djseker"«
Slm dj [!*Ebruli*!]iyi dinlemeler Yazarmısınız lütfen 3dxara yada degisik seceneklerle şimdiden tesekkürler
Zitat von »"Asi_MaVi"«
SLM ISOM BENIMDE SIZDEN BIR RICAM OLUCAK BANADA YARALI_CEYLAN ,FiRARi-S€VDAM , AY_YILDIZ , SÜ®GÜN-S€VDAM , KAYISI-GÜZ€Li , €F*UL*iM , €FULiM , P€Ç€Li_€F€ , Damarcilar_Kralicesi ,YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM RENKLERi KIRMIZI ,BEYAZ ,MAVi OLURSA ÇOK MEMNUN OLURUM. SiMDiDEN ELiNiZE SAGLIK (LTF DÜZ OLMASIN YAZILAR) :a5:
Zitat von »"fazilkara1"«
bende farkli renklerde dj hazan isteye bilirmiyim
Zitat von »"eva991"«
Slm İsoo Abi DJ ASYA yazısı Rica Edebilirmiyim emeğine sağlık abi harika yazılar yazıyorsun bizimde size yapabilceğimiz birşey varsa lütfen sizde bizden rica edin iyi çalışmalar.
Zitat von »"qulucuk"«
slm artık utanir oldum sizden isim istemeye rica etsem ramis ,Botpay-Lot ve NAZLI istiyecegim radyo için en şıklarından olursa sevinirim
Zitat von »"kelebeqim"«
Bey@z_KeLebeq
ByZ_KeLebeq
Rica etsem bir kacTane cesitli renklerden yazarmisiniz.. :thx: