"Yağmur altında sevgilinle el ele / kol kola yürüyüp ıslanmak"
çok romantik diyenlere sesleniyorum, öksürüğüm arttı iyice hasta oldum sizin yüzünüzden ...
sanki yağmur değil de biri üstümüze hortum tutuyordu
Siz dün nikah tarihi almaya gitmiştiniz değilmiii canım benim ,inanma canım benim inanma sen onlara hepsi yalan sonra hasta oluyorsun çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin zaten sesinde kötüydü daha iyileşemeden tekrar hasta olacaksın ...
çok romantik diyenlere sesleniyorum, öksürüğüm arttı iyice hasta oldum sizin yüzünüzden ...
Bide alabileydik, iki şaşkoloz aşık sormadan gittik meğer cuma günleri işlem yapmıyorlarmış. Islandığımızla kaldık yani. bide onca yolu yürümüştük...ayakkabılarım bile akşama kadar içi sulu kaldı...pazar günü artık eminönüne getirirsin bizi de iyileşirim
Geçmiş olsun EYLEM ... ALLAH acil şifalar versin inş ... Yağmurda gezmek güzeldir ama doz aşımı olunca biraz yan etkileri oluyo oda geçer inş ...
Geçmiş olsun bana bak zaaten hastaydın ne işin var senin yağmurda dışarda Şemsiyeniz yoksa yollayayım bir tane büyükçe şöyle çift kişilik.Düğüne kadar sen böyle leyla mecnun misali dolaşırsan düğünde hasta bir gelinle karşılaşacağız anlaşılan Hapşıran bir gelin ne güzel olur ama
Çok pis bir oyun içindesiniz..
Sanmayın bu oyunun ebe si sizsiniz..
Böyle saklanarak kaçamak cevaplar ile pis oyununuz burnuma dahada pis kokular getiriyor..
Ne garip her iki farklı nickinde yazı stilleri aynı ve hatalı yazımları var.. garippp
Çıkıcak ortaya elbet çıkıcak..
Biriniz Harbi biriniz Bozkurt ,bana karşı oynadığınız oyunun peşindeyim..
Bu oyun, oyun parkında kum havuzunda oynamaya benzemez ..
Bu oyunun kurbanı benimi seçtiniz ..
Merak ediyorum amaç nedir..
Çıkar nedir?
Sanal da ne kazanıcaksınız acaba??
Artık kartları açık oynayalım,nasılsa oyun bu değilmi sizler alışkınsınız oyuna..Hadi ben REST çektim göreyim sizlerinde elini..