Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bana yağmuru anlatma ; Yağ...!
[Hangi güzel sey hayatımda kaldi ki benim sen kalasin?/color]
Güneşe arkanı dönersen, ancak kendi gölgeni görürsün. Ben onlara güneşi gösterdim, aptallar parmağıma baktılar...
Her renge boyan da, renk verme...
Sadece fazla ileri gitme riskini göze alanlar ne kadar ileri gidebilecegini ögrenir
Konuşmaya değer olanlarla konuşmazsan, insanları yitirirsin. Konuşmaya değer olmayanlarla konuşursan, sözcükleri yitirirsin...
Rüzgarin yönünü degistiremiyosan yelkenlerini rüzgara göre ayarla.
Sözler, kağıda dökülmüş gözyaşlarıdır. Gözyaşları, akan sözlerdir..!
İsteginizi elde etmenin tek yolu ne istediginizi bilmektir.
Saklayacak ne çok sözümüz varmış meğer ; Yaşamaktansa kirletmeden kaçmaya değer...
Kimseden korkmayan kisi, herkesi korkutan kisi kadar kuvvetlidir.
Kendime yalan söylemeye başladığımdan beri kimseye inanmıyorum...
Büyük riskler göze alinmadan, büyük savaslar kazanilmaz!
Martılara attığım simit, önüne süt bıraktığım yavru kediler, ve sana verdiğim değer ; Hayvan severlik bu olsa gerek...
Ve nasıl ki delik bir ayakkabıyı tamir ettirdiğinizde yalnızca bir miktar ömrünü uzatmış olursanız; delik bir aşkı onarmaya kalkıştığınızda da asla eskisi gibi olmayacaktır..!
Samimiyetin Dili yoktur O Gözlerden Anlasilir
Uzun ömürlü bir ilişkinin sırrı; Sadece aranan kişiyi bulmak değil, aynı zamanda aranan kişi olmaktır..!
Düşün, kör, sağır ve dilsiz çölde gidiyorlar ve sağır ölüyor. Dilsiz, köre sağırın öldüğünü nasıl anlatır? Seni sevmek, sadece dilsiz kalmak değil, dilsizin böylesi olmak işte..!
Anlamlarin icinde kaybolmak istemiyorsan Anlamadan Konusmuyacaksin
Anlamayacaklara anlatma sakın, bilebileceğin en güzel şeyleri...