Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm isimler harika olmus elinize saglik birde sizden esirkan dj olmasin sadece esirkan degisik renklerde olursa sevinirim simdiden tskler güzel yürginize saglik![]()

bende DJ KARAGOZLUM27 MUHURGOZLUM27 KURSUN.GOZLUM27 diye rica etsem mümkünmü acabaa ? yananli olursa isiltili ola bilirse yeni radyo acdim mumkunse acil olabilirse cok sevinir sagolun emeginize saglik

slmlar öncelikle emeklerinize saygılar sizden ricam şule ve gelincik dj ismi olacaktı daha önce yazmıştınız ama bozuldulartekrar yazabilirmisiniz acaba şimdiden çok tşk ediyorum kolay gelsin

harikasınız çok tşk ederim hepside çok güzel olmuş elinize emeğinize yüreginize sağlık çok çok çok tşklerrrrrrrrrr![]()

slm temamda kullanmak için bir kaç tane dj eylül gifleri yapabilirmisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim.![]()

iyi günler ..url nerden alacagız??

tsk ederim de ..yaptım öyle ama radyoda gözükmüyor ..![]()

slmmm rica etsem bana muslum dj ismi yazarmisiniz 3 farkli renklerde tsk edrim saygilarimla