eline sağlık arkadas çok ii bilgilendirmissin
ben radyoyu kurdum ama hom page lazım bi türlü basaramadım yardım edebilirseniz çok sevinirim şimdiden çok tsklerr
arkLar radyoyu farklı pencerede açmak için kod varmı mümkünse. Ama o açılan radyonun oldugu ikinci pencereye de arkaplan koymak istiyorum.. Yardımcı olursanız çok sevinirimm
arkLar radyoyu farklı pencerede açmak için kod varmı mümkünse. Ama o açılan radyonun oldugu ikinci pencereye de arkaplan koymak istiyorum.. Yardımcı olursanız çok sevinirimm
linke target="_blank" eklersen baska bir pencerede acilir sayfalar.
yada popup olarak acilmasinini istiyorsan buiraya bak
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=48061#48061
yok popup deil sadece radyo girşine tıklanınca yeni bir sayfada ve kendi yaptığım bi arkaplanda flatcast radyo açılsın istiyorum. target="_blank" ekledim yine aynı sayfamda açılıoy. Anlatabildim inşallah :-S
Neler yapabileceginiz konusunda keşke foruma bir gözatsaydınız :up:
Hangi flatcast sürümü kullanıyorsunuz?
Modeminizde portlarınız açıkmı?
IP'yi sabitledinizmi?
Virüs, trojen, solucan, börtü böcege karşı sizi koruyan yazılımınız kapalımı? Yada flatcast e izin verdinizmi?
Windows, Vista vs vs hangisini kullanıyorsunuz?
Şeklinde bir çok soru çıkıyor ortaya :roll:
Hatta hemen bir üstünüzdeki satırda konuyu anlamanıza yardımcı olacak bir link var :book:
arkadaşlar ben yeni üyeyim ve şu sorunum va flatcasta radyoyu kudum ama bunu nasıl diğer arkadaşların dinlemesini sağlayabilirim örnk (www.radyo sitem.fm.com)gibi nasıl yapabilirim epostama iframa aldım ama site olarak kuramıyorum
yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
arkadaşlar ben yeni üyeyim ve şu sorunum va flatcasta radyoyu kudum ama bunu nasıl diğer arkadaşların dinlemesini sağlayabilirim örnk (www.radyo sitem.fm.com)gibi nasıl yapabilirim epostama iframa aldım ama site olarak kuramıyorum
yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
birede ben f5 sürümünü kullanıyorum