Alıntı sahibi ""djyildirimft""
slm bana yardım edermısınız ya flatcast radyomu dınletemıyorum kımseye lütfen bırı bana msj göndersın yada ulassın lütfen kımse neden yardımcı olmuyo
Alıntı sahibi ""Harry®""
dejavu80deniz,
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=133672#133672
Alıntı sahibi ""dejavu80deniz""
Selam arkadslar sorunları olan ve yardımcı olan arkaslara kolay gelsin
benimde bir sorun var ne güzel demi (: sorunum; yayn devrettikten sonra geri dinleyici olarak giremiyorum ve dinleyici olark katıldıgımda isi de radyodan cikayım veya duseyim geri giremiyorum yani pc actıgımda bir sansım var biir defa giriyorum ikinci kez giremiyorum düseyim veya kendim cikayım tekrar girş yapamıyorum girmek istedıgımde resimdeki hata mesajı ile karsılaşıyorum bunu bir arkadaşıma turkceye cevittirdim ve onun söyledigi diger benzer sayfaları kapatıp tekrar denemem gerektigini söyluyormuş mesajda onu da deniyorum tum diger pencereleri kapatıyorum öyle girmeye calısıyorum yine olmuyor tek care pc kapatıp yeniden acmak oluyor her cikis yaptigimda pc acip kapatmam gerekiyor ve bunla idare ediyorum ama bazen acl yayn almam gerekiyor acil radyoya veya kendi radyomdan cikıp baska radyoya girmem gerekiyor reset atmadan yapamıyorum bunun bir caresi varmı arkadaslar tesekkur ederim
** bendeki hata mesajını burdakılerle karsılastrdım burda yoktu belkı vardr ama bendeki ingilizce burdakiler almanca sanırsam o yuzden eger aynı resmı koyduysam özur kolay gelsin iyi gunlar tesekkur edeiyorum...
![]()
Alıntı sahibi ""DJ_RÜZGAR""
kardeş bu mesaj internet files le alakalı birsey değilki bu hata mesajı aynı anda ıkı flatcasta gırıs yapmak isteyince cıkan biir hatadir..