Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı
isadami
selam arkadasim bisdekde ben bulunsam rica etsem DJ İSADAMİ yaparmisin tesss cok afirli olsun rica etsem

Alıntı
sökeli75
slm can ben küçük bir flaş nik istiyorum sökeli04 bir tarafı bir tarafı kardeleninsesi olcak yaparsanız sevinirim küçük olcak ama seslicehet sitelerinde kulanacam şimdiden tşkler

admin bana dj niki yazmistin nerde bulamiyorum zahter 38 nikiydi yardimci olurmusunuz lütfen
Alıntı
isadami yukardakilerdende yapabilirmisin arkadasim isadami olarak dj isadami büyük olsa yukardakiler gibi cok tes edrim
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "DjMaHurGözLüm" (28.11.2010, 23:23)
Alıntı
...Elif...
dj Asi yazabilirmisiniz acaba

Alıntı
CANER_35
Slm BiR kaC NICKte BeNDe rica EtSeM DJ PR€NS_35 TsK

Alıntı
hiko
dj isimleriselamlar DJ ALİ DJ BAYRAK DJ AAYSEE 16 SUSKUN DJ İSİMLERİNİ FARKLİ RENKLERDE YAPMANİZİ RİCA EDİYORUM SİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER HAYIRLI GÜNLER DİLERİM ALLAHIM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN BYY