Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
cok teşekkür ediyoruz ellerinize saglikkkk gercekten hepsi harika olmus :thx:
Kolay qelsin bende Sizden Dj Asya yazıları isteyebilirmiyim ? emeğinize sağlık güzel paylaşımlarda bulunuyorsunu şimdiden teskkr ederm (:
BÖLE BİSEY YAPARSANIZ SEVİniRİM SİMDİDEN COOK TSK EDERİM www.yukariboynuyogun28.tr.gg sizlere tsk eder
www.yukariboynuyogun28.tr.gg
DJ AHMET
DJ KARACA
DJ Fantastik
slm
kardesim
rica etsem yakam--fm yazisi yazarmisin kabartmali hareketli olsun
tsk ederim elinize saglik yazilar cok güzel olmus bıde unutmusum murat olarak ltfen ricaedecem tsk
cok tskler emegıne saglık harıka olmus
:thx:
haydar ve murat yazarsaniz sevinirim
tsk
murat yazısı ust tarafta mevcut oldugu ıcın yazmadım *onur*
cok teşekkür ediyoruz ellerinize saglikkkk gercekten hepsi harika olmus :thx:
Kolay qelsin bende Sizden Dj Asya yazıları isteyebilirmiyim ? emeğinize sağlık güzel paylaşımlarda bulunuyorsunu şimdiden teskkr ederm (:
SİZDEN BİR RİCAM DAHA OLCAK ALLATURKA ÜYE RESMİ KOYCAM ONUN İÇİN BİRSEYLER YAPBİLİRMİSİN yukariboynuyogunfm gibi yazilar ama allaturka üye resmine koycam
çok teşekkür ediyorum yüreğinize emeğinize sağlık.
****ONUR*****, allah razi olsun onur abi cok sgaol eline koluna yuregine saglik cok guzel olmuslar cok merci abicgim hayirli gunler ... :sevgi: :d040: :h050: :yanak:
slm omer aydın 2 ve 7 yazarmisiniz teekür ederim
çok teşekkür ediyorum yüreğinize emeğinize sağlık.