Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sevgi Varsa, Taşıdığın Yükün Ağırlığı Vız Gelir.. İhanet Varsa, Akıttığın Bir Damla Yaş Bile Fazla Gelir..!
Kalp sevme mesaisine Başlayınca neden Beyin Tatile Çıkar ki !..
Hiç hαyαlim olmαdı benim; amα hep merαk ederim; "Acαbα ben kimin hαyαliyim ?"
K.İskender
Sesini özlemedim,yüzünüde.. Yanımdaki varlığını hele hiç!
Daha yazamıyorum uzayan burnum kalemime çarpacak..!

(+) Gereksiz insanları başına toplama.
(-) Kim olursa olsun sana kattığı birşey yoksa,hemen onu hayatından çıkart.
(/) Kimse için hayatını bölme,yaşamaya devam et.
(x) Gerçekleri kendi yüzünede olsa çarpmayı bil.
(=) MUTLUSUN

Susmak degil söylemekti emelim.. Razıyım sükunete lakin "Kelime-i Şehadet" ten sonra gelsin ecelim. . . ! Amin..
Ah be kardeşim... ! O kalp gidip oraya mı park edilir... ? AşK Gelir çarpar işte...
En anlamlı yemin söz vermektir,
En büyük intikam affetmektir, En adi söz hiç sevmedim demek;
Ve en güzel cevap gülüp geçmektir.
İnsanın ham maddesi topraktır ama fazla suladınmı çamurlaşır.. [Mevlana]
Hırs, bir sandalın yelkenini şişiren rüzgara benzer; fazlası gemiyi batırır, azı da gemiyi olduğu yerde tutar.
Tok olan herkesi tok sanır, aç olan ise alemde ekmek yok sanır....
'' Klavyede başlayan aşklar geri dönüşüm kutusunda biter ''
Kadın SEVERSE,herkes kadın olur hayatinda. Tek erkek sevdigi adam kalır. Erkek sevse bile aklında mutlaka bir kadın adı saklı kalır...
"Aslında düşünmeye bile gerek yok. Ben kendimi biliyorsam, kendini bilmezlerin hakkımda söylediklerinin ne önemi olabilir ki?" [Dylan]
'' Dört Yanı Hüzünle Çevrili Yara Parçasına "AŞK" Denilirmiş...Yüreğimin Coğrafyasına Düşünce Anladım.'' |C.Yücel|

Aşkı tanıyan bir kadın, asla aşktan azına razı olmaz ! Sahibi olamayacağı boş sevdalarda kiracı kalmaz ...

"Kendi adıma üzüldüm" diyemediğimizden "Senin adına sevindim" dediğimiz anlar vardır. . .
Yere Düş'üpte Kırılmαyαn Bαrdαk Gördüm Amα Aşk'α Düş'üp Kırılmαyαn Kαlp Henüz Görmedim ...!!!
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir.
Gecenin karanlığında,güneşin ışığında,
Suyun damlasında, selin coşkusunda,
Kimi zaman yanımdasın kimi zaman rüyamda,
Ama hep aklımdasın sakın unutma